< Till bloggens startsida

that was awesome

sorry för dålig uppdatering på senaste tiden, har helt enkelt inte haft tid för att blogga. för mycket som pågår helt enkelt. Har suttit ute i garaget dom två senaste dagarna och målat en bokhylla, en byrå, alla hyllplan och typ 8 lådor vita. Två gånger oxå.  och imorgon blir det mer målning oxå, rummet ska målas. Hoppas kunna åka och köpa möbler på söndag, måndag senast. Kommer bli awesome. sitter med familjen i vardagsrummet, dom kollar på i am number four. Eller jag kollar oxå men har sett den tidigare, för typ några dagar sen så är inte speciellt insatt. Fast den är i och för sig grym så kan väl se den igen ;) Alex pettyfer är ju inte direkt svår att se på heller :$ haha
Var ute en stund nu på kvällen oxå med erika. hon kom ju hem idag från dalarna. Saknat den bruden. vi gjorde inte mycket pratade mest.
äh det räcker för mig.
puss
första bilden är ju på the one and only alex pettyfer. Längtar tills vi åker till usa så jag känner för att lägga ut bilder fårn några tidigare resor :p första är från polen september 2010 och den andra från mallorca 2009.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Very important people?

E-post?(bara vi som ser)

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0