Mange makers

haha bilden suger ju och fick lägga in mange låten eftersom alla skrek och shit. Det får duga helt enkelt. Juste de tär från insparken i fredags oxå, när mange makers uppträder, enjoy.
puss

renovering

ah som sagt, bloggen är omgjord. Men snyggt, det blev det inte. Bättre än inget iaf.
Men den är bara tillfällig som sagt, tills vi fixa något bättre. Ville egentligen ha den vit men det gick inte. Något med mallen, knas.
bara för att byta ämne kan jag ju berätta att jag varit hemma idag. överdrivet förkyld. får se om jag blir hemma imorgon oxå, känns helt mesigt att vara hemma för att man är förkyld men. Jag har kollat film, tv och spelat keyboard iaf :)  lärde mig introt till  Miley Cyrus – When I Look At You och Phantom Planet – California - Live. fett stolt!
puss

TITTA HIT!

alla som läser just nu, om någon minut kommer gästlösen upp. Men oroa er inte det tas bort sen. ska bara lägga in den tillfälliga designen. Tills vi fixat en bättre!
hej svejs

every sign pointed straight to you

Du skulle se mycket bättre ut om du tappade en 2 kilo... jag antar att kläderna väger det...
Min sysselsättning just nu, skriver raggningsrepliker till varandra. Töntigt jag vet men...

Idag var skolan faktiskt najs. Kan ha något med att göra att vi åkte till botaniska och bara gick runt efter lunch. Det tog en massa bilder, men sara var ju då som vanligt fotografen så har inte bilderna och det gick inte att spara från facebook... Men hursomhelst har jag och Ida bestämt vart vi ska bo i framtiden, inte illa.
Efter botaniska blev det stan för min del, mysigt värre.

let go and belive

Skolan var jobbig. Hade första idrotts lektionen, jag blev galet förvånad att jag överhuvud taget lyckades träffa bollen med den där softboll pinnen. Efter det träffade jag Ida,Sara,Felicia,Billy och Joel men drog in tidigt för att fixa lite skolarbete, no. Skrev stödord inför en uppsatts vi ska skriva, känns riktigt skönt att vara förberedd.
Snart ska jag stänga av datan, och gå ner till badrummet och sen läsa eller kolla på ngot one tree hill avsnitt innan jag somnar, tidig sänggång för mig ikväll så jag inte är sur hela dagen imorgon.

jalla hejdå

ah det här får bli ett litet snabb inlägg. måste plugga, har glömt det :$
Igår var awesome, jag erika och karolina satt på karolinas baksida och bara myste. Lyssna musik och hade allmänt trevligt. Så idag var man på grillkvällen i kyrkan, som en avslutnings grej för anton. Han ska sluta och börja plugga istället. Vi kommer alla sakna dig anton!
Som sagt måste kila,
tjarååå
föresten får daaaammpmapmampapmp på våran header, i mina ögon börjar den bli ful som stryk. iaf bilden på mig. man lessnar när man ser den hela tin.

På med snabba brillorna, så kör vi!



fan vilken dålig utspädd saft

asgarv till rubriken.
Sitter just nu på karolinas baksida med henne & sara och dunkar musik. Allmänt mysigt!
Vi sitter väl kvar här ett tag eller går iväg någonstans, ikväll sover jag hur som helst hos sara, får se om karolina gör det också.
SNYGG BILD PÅ OSS ↓

Friday im in love

Tjena, mobilblogg har. Datan har nämligen inget batteri så fick stänga av den. Grym kväll igår. Var alltså på mange grejen om ni inte förstått det. Palla gå in på detaljer. Idag blir det kräftskiva och imorgon tänkte man dra till kyrkan för grillkvällen. Fullt ös hela helgen alltså. Snart åker jag och karolina ner på stan och käkar lunch. Vi hörs sen! Puss

Det finns inte onda och goda människor, allt handlar om vilken sida man väljer.

Fredag.
Skoldagen var riktigt jobbig idag. Tvingade mig igenom hela, orkade egentligen inte. Sen har jag också fått min första bedövning i munnen idag, inget jag gillade, satt ju inte i en kort stund heller... Har precis släppt, skönt att känna halva sidan av munnen igen. Gränbys nya del är också en flopp. Det är bara affärer som bytt lokal plus ett spa och en frisör. Förresten, är det typ bara jag som inte ska gå på "fest hos mange" saken? Hoppas dom som är där får det riktigt kul men personligen tycker jag att det inte är värt att betala 150 kr för att gå på det, men det kanske hör och göra med att jag stör mig galet mycket på låten.
Nu ska jag äta middag och sen klura ut kvällens planer. Om min vilja går igenom så blir det bra.

hos johanna

gick hem till Johanna efter skolan, film. Har ni någon tänkt på hur kul det är att sitta och skratta åt alla ditaljer i filmer? Testa, då blir filmen lite roligare.
Men vet ni vad?? Nu gör vi läxor! Eller iallfall jag, johanna städar...

Bettys och Johannas kvällshumor:


BILDBOMB

det får räcka för nu, det blev bara bilder från min och johannas lilla fototur i uppsala men det duger.

feel the room rock

ah jag suger ju på att blogga. Bara för att skuldkänslorna komemr krypande slänger jag in en bildbomb i ett senare inlägg, lite bilder som aldrig komit upp på bloggen helt enkelt.
Så till dagen, skola som vanligt. Efter det stan med johanna och karolina. Vi skulle egentligen köpt biljetter till insparken på fredag men det får karolina göra imorgon istället. Så vad gjorde vi istället för det? dom som läst johannas andra blogg vet. Jo vi satt inne på max i flera timmar och bara snacka, skit mysigt faktiskt.
Har plugg att göra, men duktig som man är glömde man matteboken i skolan. LYCKAT!
Nej nu ska bilderna bli klara, vi hörs om ett tag.
puss
proffepic

Här måste det stå något

Gårdagen beskrev Johanna rätt bra så struntar i det. Och skolan var väl som vanligt bortsett från att vi hade en onödigt lång rast och kommer ha det hela året. Vad gör man i skolan i 1.5 timme? Jaja, livet är hårt. Jag har just insett att jag måste börja sortera mina bilder igen snart så jag slipper skriva bildlösa inlägg hela tiden. Senare idag ska jag få med mig sällskap av någon av mina föräldrar och kolla på skor. Men nu väntar Lite läxor och sånt.

I'm yours to keep.

Hej bebisar!
Skolan idag var. Faktiskt bra! Emil kom och hälsa på också, gjorde dagen ännu bättre!
Efter skolan åkte jag, Albin, Felicia och Erika till ikea, åt pizza och glass och gick runt och stekte lagom. "VÄLKOMMEN TILL NARNIA!". Haha, jag däckar... Anyway, jag köpte en peeling för 20 spänn, fynd!
När jag åt mjukglassen fick jag fryshjärna, kommer inte ihåg vad det heter, och sen dess har jag haft ont i huvudet. PALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa <-- agressioner.
Har varit duktig och gjort matteläxan idag också! Jag är stolt över mig själv.
Nu ska jag ner och duscha, sen spenderas resten av kvällen framför tvn tror jag.. Mys!
Random bilder.
Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall

SKOLHUMOR


You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul

känner att det är jag som håller den här bloggen vid liv även fast jag inte har varit så aktiv dom senaste dagarna. Hoppas på att dom andra också ska blogga lite, lär väl hända... om hundra år kanske? okej, nu ska jag inte vara taskig. Men seriöst, tjejer kom igen!
Idag har jag iallfall träffat Frida, vi gick runt på stan ett tag fast vi tröttnade och gick och satte oss på ett fik istället, blev där i typ 2 timmar.
Nu ska jag nog ta av min turban från huvudet och borsta håret och sen kila ner och borsta tänderna och sen försöka sova. Eller det är iallfall hur jag vill att det ska gå, men jag tänker alltid att jag ska gå och lägga mig tidigt men sen blir det inte så. Skola imorgon iallfall. Hoppas vi får scheman, dör av att inte veta vad det är för lektioner.

15 år!

Grattis fina du!
15 år, hoppas du får en perfekt dag.
Jag älskar dig Frida Carolina Nordgren Hermansson! ♥

Bananer är goda. 123. Bananer är goda. 123. 4 oj. :(

NAMEEEEEEN hej!
Nu har nian börjat. Första helgen det här året då, alltså.. Helg efter man gått i skolan. Man är typ asglad och känner att man har två lediga dagar framför sig. Say weho. Förra veckan och veckan innan det och veckan innan det och massa veckor innan det var jag ju liksom ledig varje dag. Så snabbt allt kan ändras..
.
Anyway, skolan är faktiskt helt okej. Är peppad och taggad på nian faktiskt! Iallafall nu. Men det kan ju ändras snabbare än ljuset färdas.
.
Efter skolan åkte jag, Sara, Felicia in till stan och efter ett tag kom Albin också! Vi käkade på max och HERREGUD va segt det var att få mat. Stod och väntade på SNABBMAT en halvtimma. Vi trodde fan att vi skulle dö.. Iaf, efter det åkte Felicia hem och vi andra kollade på "Harry Potter och dödsrelikerna del 2", lika bra andra gången som första!!
.
Aja.. Nu ska jag ner och kolla på Ice Age.. Hehehehehehe. Det regnar sate ute också, så antar att det blir hemmakväll för min del. TJARÅ :D
.


They say we're too young but maybe they are too old to remember

ursäkta för dålig uppdatering från min sida. Har inte orkat starta datan. Lägret var gryyymt. skit kul!
Funderar på att bli konfa ledare nu, men får se hur det blir med det.
Igår började man nian då. Nervigt. Fan måste ju välja gymnasium sen oxå. Funderar på guc estetiska med inriktning foto men det får vi se. Det kanske inte ens blir så. Äh det löser sig. Jag har väl bestämt mig som många andra att ge järnet i nian. Plugga som faaaan.  det är väl endå det smartaste man kan göra.
Idag då var det skola som vanligt. tagit de chill efter det. Hade egentligen behövt städa rummet men får väl göra det sen då. helt jävla ointressant och onödigt inlägg men bättre än inget, right?
äh det får räcka för mig.
puss
sara
hahah jag och johanna köpte nutella på rasten idag och fixade skedar fårn köket för att äta. Tjockisar.

första dagen i skolan

Ja, då har första dagen i nian gått. Det var helt okej. Allt var typ som vanligt en första skoldag, pratprat,foto,prat brännboll. Lämnade ut en engelska lektion och den var inte jobbig heller satt. Efter skolan gjode jag ingenting förutom på kvällen då jag var ute. Nu ska jag gå och tjata på mamma om att jag är 15 och ansvarsfull sen blir det sängen för min del.

The truth in your eyes saying you never leave me

Okej. lite dålig känsla av att ingen av oss har bloggat på typ 3 dagar? Lägret var iallfall otroligt bra. Perfekt slut på sommarlovet. Och sen dess har jag inte gjort så mycket. idag har jag varit på stan,haft ont i magen och kom hem för 20 minuter sen efter en kväll med Johanna.Vi pratade mest. Och nu har jag äntligen bestämt vad jag ska ha på mig imorgon, har ju skolfoto första dagen. Bra tänkt! Så jag ska väl sluta äta godis och dricka mjölk (mjölk = bästa drickan!) för istället flytta mig och min onda mage som har börjat göra ont igen till sängen.
Hoppas ni har det bra och inte är allt för deppiga inför skolstarten.
Ciao!

Why don't you dance, to the music, I hear inside my head?

Oke.
Jag älskar musik, har alltid gjort, alltid älskat att sjunga, lyssna på musik, osv osv.
Musiken hjälper mig i mycket, om jag behöver muntras upp hjälper den mig, om jag behöver samla kraft hjälper den mig, om jag behöver ta vissa beslut hjälper den mig, om jag behöver inspiration hjälper den mig.
Några sjukt underbara låtar som jag älskar och som får mig att vilja gråta, fast som samtidigt gör mig lycklig.

Kent – Berg&dalvana
Kent – Romeo Återvänder Ensam
Kent – Utan dina andetag
Secondhand Serenade – Fall For You
Regina Spektor – Samson (Dock är inte denna version lika bra som den jag har på min telefon.. haha)
Coldplay – Clocks
Tokio Hotel – Monsoon

Tänk på hur många främlingar som kan komma med på en bild på dig eller dina vänner...

...tänk också på hur många främlingar som faktiskt har kort på dig.

Härlig dag.

SHA! 
Blir själv på denna blogg ett litet tag verkar det som. Låvar att bättra mitt bloggande, iallafall tills skolstarten. Mina bebisar ska ju på sommarläger. :) Hoppas verkligen att dom får bra väder!
Idag har jag varit med Maja! Vi åt på cupido, sen åkte vi hem till henne och myste, sen tillbaka till stan och träffa Emil och Pontus för att sen gå på bio, "Baksmällan 2". Fett bra..!
Tack för dagen kompisar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

.

Girls are lika apples on trees
The best ones are at the top of the tree.
The boys don´t want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt.
Instead they just get the rotten apples from the ground that aren´t as good, but easy.
So the apples at the top think something is wrong with them, when in reality, they´re amazing.
They just have to wait for the right boy to come along,
the one who's brave enough to climb all the way to the top of the treGirls are like apples on trees
Girl are like apples on trees.
The best ones are at the top of the tree.
The boys don´t want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt.
Instead they just get the rotten apples from the ground that aren´t as good, but easy.
So the apples at the top think something is wrong with them, when in reality, they´re amazing.
They just have to wait for the right boy to come along,
the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree..

SOMMARLÄGER

blev inget bad idag, ingen kände för det så jag erika och jon drog ner på stan istället. Billy blev kvar hemma. Spöregnet kom ju lagom till att vi tänkte sitta vid ån och äta. Det gick ju inte då. Så det fick bli att sitta inne på donken helt enkelt, kändes lite skämmigt att sitta där inne med en sallad men vad ska man göra. Efter det gick vi runt lite, fick med mig ett rött nagellack hem. påväg hem stannade jag och erika på ica och hämtade ut mina tavlor, beställde dom till rummet. VI köpte oxå lite godis, sen drog vi hem till mig och kollade harry potter fången från azkaban. Den bruden är helt besatt av mr potter kan jag ju bara berätta.
Imorgon blir det att packa och städa. Sen måste jag oxå till coop och fixa grejer jag behöver inför helgen. Jo för i helgen ska man ju på sommarläger, därav rubriken :d Är fett taggad, kommer bli skit kul. Får bara hoppas det blir fint väder. Blir borta från fredag morgon till söndag kväll så det lär inte bli något blogg inlägg på hela helgen, varken från min elr erikas sida. mohahaha deal with it. Okej inte för att jag tror ni kommer sakna det så mycket direkt.
det får vara allt från mig idag, måste göra pack lista :)
puss
sara
Gammal bild från när håret var blont, elr gult kanske är mer korrekt.

När man inte vet vad man ska ha för rubrik

Gårdagen var till en början väldigt seg. Satt hela dan och kollade på one tree hill och läste Harry potter, sen kom Johanna som min räddning. Träffade henne sen på kvällen och vi fick en impuls att gå till ikea, så då gjorde vi det. iförsig ganska onödigt eftersom allt var stängt. Men vi gick iallfall till max och satte oss där, utanför för ingen ville köpa någonting. Normala tjejer.
Idag då... Vi ska inte åka och bada, vi ska ner till stan och typ mysa vi ån lite. Lunchar där också. Ser ut att bli en trevlig dag. Om jag inte slänger in ett inlägg ikväll så blir det här sista på ett antal dagar. Ska nämligen till grönalund imorgon och på fredag blir det läger. Taggad!
Jag bara kanske råkade sno den här från sara, kanske...
hur som helst, bild från 7:an. stekare!!!!
btw... funderar på och klippa så kort hår igen...

värsta hitta nemo



blåsfisk



det går trögt

erika ge mig godis

bara lite snabb uppdatering från min sida, idag har det varit chill bara. Ganska förkyld så om jag ska orka bada imorgon behövdes det. Juste imorgon ska jag, erika, jon, billy och säkert någoon mer åka och bada. Så håll tummarna åt oss att vi får vackert väder!
Uppdateringen från min sida kommer bli sämre nu, säkert på erikas sida oxå. Dom ska nämligen från imorgon stänga av bredband, telefoni och tv:n från typ 7 till 4 för att odm ska reparera massor av grejer i vårat område. Har ni tur fuunkar det efter fyra, har ni otur, gör det inte det.
vi hörs
puss,
sara
mer än ett år sen nu

10 sanningar

1. Jag känner mig taggad till skolstarten. Allt går tillbaka till sin vanliga ordning.
2. Jag älskar att läsa. P.S boken måste vara bra!
3. Jag får panik när jag är helt under vatten.. Ingen vattenmänniska men tycker om att bada.. komplicerat, men hursom helst så får jag panik när jag är under vatten.
4. Även fast det kan vara trist med regn så är det bland det bästa jag vet!
5. Jag mår bra av att prata om helt onödiga saker. Typ som harry potter.... fast nej. Det är inte onödigt men, typ såna saker.
6. Jag har alltid svårt att somna när jag sover borta. Medans i min egen säng kan jag somna på typ 1 minut.
7. Jag är alltid bland dom 3 sista när jag skriver prov.
8. När jag är mig själv till fullt ut så är det oftast med mina vänner då jag skrattar och bara hoppar runt som en... som en...som en... groda.. (haha).
9. Jag har aldrig varit kär.
10. JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR HARRY POTTER!!!!!
P.S jag ska ge en godisbit till belöning till alla som läste hela sannings listan!

Vilken härlig dag!

ojojoj, vilken härlig dag jag har haft. Dom flesta enm sån här dag med lite halvt dåligt väder skulle väl typ gå på stan eller bara va med någon kompis eller vad man nu gör. Men inte jag! Jag åkte till särsta badet för att bada. Sällskapet var Sara,Billy,Martin & Felix (plus lilla jag). Vi spelade också minigolf, nu kan jag säga att jag officielt är sämst på minigolf. 65 slag samanlagt. Vinnaren hade 39. Ååååhhh va jag känner mig bra! Vi badade också då det regnade som mest, spö regn och det var hur jävla underbart soom helst.
Och kvällen har spenderats med samma personer och vi drog väl mest runt ute i sävja typ. Mot slutet tog natthumorn över och allt blev annat än normalt.
Och imorgon vet jag inte vad jag ska göra, eller det låter som jag ska träffa Johanna på kvällningen, mer vet jag inte. okej.. bloggade bara om min dag men, har inget vettigt att säga efter klockan 23.00.
sörjer som satan att sommaren snart är slut..

Natti.

Heeeyyyyyyyyy.
Meddelande till Erika: Chilla! Jefflar. Men det klarar du ju lätt på.. 3 dagar? ;) Fett bra sida! Värsta ordlistan och allt! Bra för oss när vi ska.. Eh. Lära oss trollformler. Haha. Dör. Tycker om dig också!
Förresten, har köpt en väckarklocka som låter så inihelvete högt när den ringer, plus att det låter som att typ världen ska gå under. Det är läskigt.
Känner att det blev lite typ.. kbry inlägg. Men ändå. Ett inlägg är ett inlägg, visst? Jag lever.
Godnatt!
Detta är vår humor i skolan. (som för övrigt börjar om typ en vecka!! ÅNGEST! :''( )

Home sweet home

HEMMA!!!! ja ni såg rätt, Uppsala är nu inte så normalt längre. 
Morgondagens planer ser lovande ut, eller det hänger väl på vädret men om det blir dåligt väder lyckas vi hitta på något annat ;) sådana är vi, juste... om sanningsgrejen. Min data dog. Så det blev inte av men jag ska nog göra det, mest för att jag har ett antal saker jag ska skriva. Hmm... jag skulle bara meddela att jag är hemma.
Nu ska jag nog börja på Harry Potter och den flammande bägaren, för er som inte har fattat det så ska jag läsa, inte kolla på film.
P.S meddelande till Johanna...
Johanna, harry potter och fenixorden är 1000 sidor, fattaru????
och... bästa sidan...http://harrypotter.nu/ besök den! Puss, tycker om dig tjejen. D.S

Lösenord?

ah ni hörde ju att jag skulle kolla på pride, tror ni det blev lyckat? nej. När jag är med måste åtminstonde något gå fel. Okej allt gick jätte bra tills vi skulle äta lunch, jag blev helt snurrig och grejer, fick huvudvärk oxå. Allt blev ju bara värre ju längre tid det gick oxå. Så när paraden skulle börja mådde jag så dåligt att det kändes som att någon vänt min hjärna upp och ner och sedan skakat den. Sen kom ju illamåendet oxå. Typ 5/10 minuter in i paraden måste jag gå därifrån, för att spy. Seriöst skit äckligt men jag mådde så dåligt. Så började det ju regna oxå. Amen iaf efter lite mer kaos kom mamma och pappa och hämtade mig och karolina. hade kul det som var iaf. Alla i paraden var ju liksom överlyckliga, går inte att förklara. man måste se det för att förstå. fick några bilder iaf.
Föresten det var migrän jag fick, har inte haft det sen typ 5:an.
Idag mår jag bra iaf, det är något bra med migrän, det går över på en dag.
Idag då har jag bara vilat, försökt bli av med min förkylning. Och imorgon blir det att åka och bada, om vädret tilllåter så att säga. slänger in några bilder från lördagen för att göra detta inlägg liiite gladare :)
puss
sara
copyright

Under vatten

Tjenixen, nu siter jag i bilen på väg hem. Uppsala here I come!! Just nu är vi göteborg... tror jag. Ah nu såg Liseberg så defintivt Göteborg. Samtidigt som jag åker bil kollar jag runt på datan och smsar mede sara om morgondagens planer, hoppas det blir bättre väder än vad jag ser ut i fönstret just nu. Jag har galet tråkigt så funderar på att typ göra en lista på sanningar om mig eller någotl, som ett litet tidsfördriv. Ni vet hur det fungerar. Meeeen, vi får se hur det blir.
M.V.H Utråkad tjej och en mycketmycket cool kossa.

Kent - Berg&Dalvana.

Tja!
Vaknade imorse och kollade på Top Model Australien, det var final. Annorlunda från tävlingarna i Usa, i Australien har dom en slags live show i finalen..? Som var typ några månader efter själva tiden de tävlade. Anyway, jag vart sur för den jag hoppades på vann inte.
Sen åkte jag och min familj till Fjällnora och paddlade kanot, badade och så. Sen åkte vi in till stan och köpte sushi, gotti!
På kvällen har jag inte gjort mycket alls. 
Har laddat upp bilder från när jag och Sara var på stan på min blogg, orkar inte ladda upp alla igen... Så här kommer ni få se dom lite random istället i think. :) Klicka här för att komma till min blogg!
Godnatt!

det är ouppfyllda drömmar som håller dig vid liv

shab tjena hallå, sara här. det var ett tag sen nu va vava? Får se om det blir några fler usa bilder, orkar inte fixa med det där. hursomhelst idag har jag träffat först felicia och billy, dom tyckte det var kul att mata får tydligen. Senare typ 7 tog jag, felicia, billy, joel och martin bussen ut till lyssnar ängen. Bussresan tog en evighet. Men vi kom dit tillslut iaf. vattnet var fett kallt men det var skit kul, och skönt att få bada. Det slutade med att joels mamma hämtade oss.
Imorgon då blir det verkligen att gå upp tidigt, jag och karolina ska nämligen till stockholm, pride paraden! weii. kommer bli grymt, tar väl med mig kameran om ni har tur :)
nä nu måste jag duscha,
puss sara

No back up plan, no second chance

Idag har vädret varit kasst. Regn hela dagen, men vi gjorde det bästa av saken ovh åkte till nordby. Galet stort shoppingcenter. Fick med mig hem en typ cardigan fast inte öppen... (?) plus  "lite" godis...självkänslan är inte helt på topp just nu. Btw... jag har haft bra här dom soliga dagarna, men.. jag vill hem, känner verkligen att jag hör hemma i Uppsala. Tänkte leta upp en bild på köpet på hemsidan men hastigheten sveg mig så jag skippar det.

Tänk om folk var som pengar, då hade man bara kunnat hålla upp dom mot ljuset för att se om dom var äkta eller falska.

grym dag igår med johanna tack för det! vi gick runt lite i uppsala, däribland till botaniska, slottet, domkyrkan och sen kina mat. Båda hade med sig kameran så en hel del foton blev det. lägger väl upp några sen, orkar inte nu. 
Vi blev ju hungriga såklart efter allt gående så vi gick till dragon palace och käkade lite. mumms. Efter det åkte vi hem och gick runt lite i sävja, pratade och så. mysigt värre.
Blev nästan klar med mitt rum idag, det enda som saknas nu är att en spegel, whiteboardtavlan och en hylla ska upp. Sen måste jag köpa några whiteboard pennor. trodde jag hade det hemma redan, men nej tydligen inte.
Bara för att nämna en sak vi fixade idag så var det tv:n. 32 tums, check! älskar den! förutom att det är något konstigt med kanalkortet så man får typ bara in sexan -.-'
Fick korten jag beställde idag oxå, nu är det bara mina tavlor jag väntar på. När jag fått dom får ni se bild på rummet, hur det blev.
nä nu ska jag fortsätta med mitt,
puss sara

Först tänkte jag varför funkar inte kategorierna, sen såg jag att jag bloggat på fel blogg. Alltså min gammla



vi bugar och bockar åt internetstickor!

Hallå där, nu sitter jag på altanen på vår lilla stuga på campingen i (för att vara exakt en halv mil utanför..) strömstad. Idag har vi varit på kosterörarna, ingen vet väl vad det är...eller jo Johanna vet! Vädrert är super så har blivit lite brun, eller nej. RÖD. Blev ju inte bättre av att jag somnade i solen också, min axel är röd som en kräfta. (OBS! Efter kokning.)
Fick precis också reda på att det är skolfotografering till den där skolkatalogen samma dag som vi börjar, bra planerat! Nu hör jag att morgondagens planer planeras så ska väl va lite aktiv... Det enda jag vet är att vi ska lämna den här campingen på söndag och åka antingen hemåt eller mot göteborg, då ska vi iallfall förbi smögen och alla dom där vanliga ställerna. heeeeeeeeeeejdåååååååå.
mongoooooooooooooooooo

Usa bilder del 2

så nu kommer del två av usa bilderna.  det är inte alla bilder men nästan :)
puss sara
the florida keys
the florida keys
key west
tyckte redigeringen blev cool. På hard rock cafe i key west
kunde inte bestämma vilken som blev bäst av denna och den under, tyckte om färgerna så dom fick komma med ;) på hard rock cafe i key west
kunde inte bestämma vilken som blev bäst av denna och den över, tyckte om färgerna så dom fick komma med ;) på hard rock cafe i key west
hard rock cafe concors
min fina syster i solnedgången i key west
Solnedgången i key west
solnedgången i key west
Southernmost point
key west. En del bilder ser lite konstiga ut i kanten för jag köpte en macro/vis vinkel lins till kameran i orlando som jag ser nu ser jätte konstig ut på bilderna i kanterna. Fick den ganska billigt så det var väl bara skit.
snickerdoodle
haha snyggt, tråkigt i bilen efter mat på taco bell, gissar jag på.
Lido beach på västkusten.
Solnedgång i lido beach
solnedgång lido beach
©

Redhead, it BURNS

Hello :) Awesome dag igår! Åkte till stan med min käre bror Emil, vi gick runt och kollade lite, åt lunch och sådär! Köpte lite grejer, bilder får ni någon gång.
När vi kom hem träffade jag Josefin, saknad! Och nu åker hon bort igen... På kvällen träffade jag Sara, saknad hon också! Vi köpte typ ostbågar och läsk, gick runt lite, töntade oss, och sen gick vi hem till henne och kollade på film. 
Nu ska jag gå ner och äta nån slags brunch, senare idag ska jag träffa Betty. :)
Ha en bra dag! TJARRÅ

RSS 2.0