tiden tycks stå still

Idag är det söndag, kvalborg. haha, jag har aldrig fattat det där med kvalborg och lalalala man bah okej. Hur som helst så har jag inte gjort mycket idag, ingenting alls faktiskt. Skönt även fast jag önskar att jag räknat mer matte än jag faktiskt har. Får räkna genom hela boken på tisdag eftersom det är valborg imorgon, ska jag vara helt ärlig så är jag fett otaggad. Visst jag tror att det kommer bli kul har bra planer osv. men pallar inte.

Nu när jag ändå är på så bra humör (ironi) kan jag klaga lite till på alla facebook statusar/bilder, åååhh nej jag räddar inte en unge i afrika genom att gilla en bid på facebook. Och jag tror inte att någon jävla mördare får högre straff om jag gillar din bild på facebook. Seriööst döö. En bild som skulle föreställa ett svältande barn var för fan voldemort...man bah jamenokej.

Jaja

Haha kul att vi typ suger på att blogga. Har inte så stor lust nu endå, för mycket som pågår. Idag var knas, jag o karolina var på stan för att fixa grejer åt henne o sen skulle vi träffa några av hennes kompisar men dom kom ju aldrig så vi vänta typ as länge o ah. Det löste sig till slut iaf. Haha imorgon är det ju valborg, är ni taggade? För jag är astaggad, kommer blir grymt. Stan på dagen, sen drar vi nog ut ett tag. Det blir bra. Detaljer håller vi oss ifrån.
Jag är hemlighetsfull.


Heheehehehehehehehe


Man drömmer om att fly

Hejsan hoppsan vi bloggar sämst, men igår var jag iallfall på stan med Frida vi satte oss vid bryggan och åt jordgubbar, älska vår.
Sen på kvällen var vi ute med massa trevligt folk och Frida sov här och nu har vi precis vaknat och Frida kommer nog döda mig snart om vi inte går upp så hejdå folket.


Alla engelska nationella klara, yeeeees!


Juste

De shortsen som är på andra bilder är de jag beställde tidigare men de var i fel storlek, då igår kom de nya. I bättre storlek


Fashion against aids

Orkar inte starta datan så får bli ett litet inlägg från mobilen, om den till-låter att jag laddar uppbilder, vilket den inte brukar. Om dom inte är sparade nån annanstans ifrån elr redigerade i instagram. Hursomhelst jag o albin var ju hm:s vip grej igår. Haha det var kaos, men på ett elr annat vis fick jag med mig det jag vill hem iaf. Ett par shorts, en bikinitopp, ett halsband o en mascara. Sen fick vi varsin goodiebag oxå, elr snarare goodieplastpåse..
Och idag var jag o johanna på prova-på-dag på katte ju. Vi fick gå på två lektioner en religon med en trea o sen en psykologi med en etta. Ah det gick väl bra, det var as skämmigt dock. Haha vi hitta ju ingenstans elr nått. Albin o ida var oxå på prov dag idag så vi åkter ner på stan sen tillsammans. Kolla lite butiker, käka lite chili cheese, köpte en ramones tröja oså gick vi in på några second hand butiker. Japp det var trevligt.


dö, jag är smart

hdhdywtjkdrhfh4e7y47fyrf00fifjfhu1eghf94gf4hfirjfekkldfdofölk, SURSURSUR. Svenska redovisning imorgon, gissa vad? mina papper ligger i skåpet. åååhh döööööööööööööö. Lagom små sur nudå, ska kolla på livet enligt rosa sen plugga matte. Skratta ↓

Äntligen på spotify!


Äntligen!


Plugg paus


Humor


Hahahahahaha

What has two Wings and a Halo? Did you say an Angel? WRONG! Its a chinese phone. *Wing* *Wing* - Halo?


Vilse i skogen vandrar vi omkring

Hej vi har orientering i skolan och jag och Emil har gått vilse och vi slutar om 4 minuter. Pusspuss


Hp maraton bilder och två till från i påsk

Några bilder från vårat harry potter maraton, albin och felix är det som har fotat dom. Och sen är det två till, en på min lillasyster o en på mami som är ifrån i påskas.

ett mirakel i din envishet

Min dag har varit ganska så perfekt. Jag mår bra, ännu bättre för jag lyssnar på kent just nu. Idag har jag iallfall varit på bio med Johanna, vi såg titanic 3D. Den filmen var min favorit film för ganska så länge sen men har inte sett den på år så sa att massa andra filmer var bättre, jag hade fel. Titanic är den bästa och finaste filmen som gjorts.
När jag kom hem från bion hade min pappa köpt en kent box med alla deras skivor fram till 2008, jag är lycklig.
Det som återstår av dagen ska jag kolla på tv och bara fortsätta må bra sen sova tidigt.

Toniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight

hej vi suger på att blogga, vilket gör att den här bloggen suger, vilket gör att ni inte vill läsa den. Jepp kedjereaktion.
Börjar nästan tro att erika gått o dött elr nått, hon har inte svarat på sms på helaaa dan. O hon har ju inte skrivit nån annanstans att hon lever heller. Ska testa o ringa wait a moment. Okej signalerna går fram men hon svarar inte. Knas. HON VAR PÅ BIO
Igår kväll var trevligt. Träffa lite vänner o så, går inte in på detaljer. Så idag har jag bara varit hemma i chillerillat.
Måste ta mig till duschen nu känner jag.
Och ja jag har typ inga bilder som är mina egna som känns vettiga att lägga ut så nu får helt enkelt överleva med dessaaaaaa.

..

kul att jag råkade svälja en av kulorna i min tungpiercing. Plastkulor suger

Jag tror att livet får ett lyckligt slut

Slapp lördag, jag har inte gjort mycket denna lördag, njöt av att vara ensam hemma med att kolla på nickelodeon fram till halv 3, åt max mat till lunch (viktig detalj) åkte en sväng till boländerna med familjen fick nya tillskott till garderoben och beställt balklänning, äntligen det problemet ur världen nu är det bara skor kvar.
Nu måste jag börja fixa mig inför kvällens planer men slänger in halvtaskiga mobilbilder på tillskottet först, ha en bra lördagskväll kära ni!


Standard


Och..

Jag o erika ska till frankrike i sommar oxå! Fick brevet om att vi kom med i typ onsdags men berättar det nu :) så i sommar blir det först frankrike, sen kent konsert, efter det sommarjobb (förhoppningvis) och sist lady gaga konsert :D tagga!


Lady gaga

Älskar dig oxå erika, du är fantastisk!

Wohoooo jag, albin o nathalie fick platser till lady gaga 30: onde augusti!!!!! Okej det är typ sämsta platserna men endå! Weeeeeee


Kärlek

http://open.spotify.com/track/3ehrxAhYms24KLPG8FZe0W


Himlen är oskyldigt blå

Hej där, skolan var seg hade nationella prov i engelska fram till lunch, följt med utvecklingssamtal. Inget mer med det.

Efter skolan gick jag hem och sen träffade jag Sara vi gick till Ica och sen satte vi oss vid uppsävja och pratade, helt sjukt hur underbar hon är. Älskar dig Sara.
Nu kollar jag på revenge sen ska jag sova, och imorgon ska jag vara Volleyboll domare men kan inte spelreglerna får väl se hur det går, Cya!


Några bilder på vad som dumpa ner i brevlådan idag

ah jag vet bilderna suger, men jag är så jävla trött och bara orkar inte göra något bättre. Det får duga helt enkelt. Äh ni får vara glada att det inte är webcam bilder iaf.
Tyvärr var shortsen för små så dom blir det att byta elr returnera, vet inte än.
Det är i allafall en bustier och en topp.

Alla bilder från spexet idag


Life is just a party

Jag börjar få sån blogg torka, vet inte vad jag ska blogga om, det kan ju inte vara så intressant att läsa om vad jag gör på dagarna. Man bah ja jag har varit i skolan och sen kollade jag på film. Ah okej då vet jag, var filmen bra? Rekommenderar du den? nej mer typ K. Men eftersom jag har blogg torka så är allt jag har att skriva idag att mitt humör är PMSigt vet inte om jag är glad eller ledsen osv. Det här få bli ett sånt där konstigt inlägg som matchar min personlighet (det är här ni ska skratta) och avslutar allt med en bild på mina fina nya skor jag fick idag, Cya.


Tagga spex foto!



Hahahahahahahaha

You remind me of my chinese friend...ug lee


The art of getting by


News

HEJ. Ville bara berätta för er att jag nu kommer börja blogga lite på min gamla blogg igen. Kommer fortsätta blogga här lite då och då, men så ni vet att den är mer aktiv igen!

Så hädanefter hittar ni mig här också:
http://johannafredricsson.blogg.se/

Peace out.

Lagom trött och ful men ÄÄCH


Mjölk

Erika gillar hennes goda mjölk till Harry Potter :) // Emil


What's your hurry, Potter?

Snart är den fjärde filmen slut och vi har då kommit halvvägs i vårt maraton. Jag, Albin, och Sara åkte på värsta missionet imorse för att köpa sushi och en kontakt men vi hann! Nu ska de in i labyrinten!!! Coolt! Jag fick de skor jag beställde av en av felixarna i klassen idag, Helsvarta converse i läder!!! De ska jag va på balen! Oj så många utropstecken jag gör! (ett till!) jag är fett avundsjuk på på emma watson, hon som spelar hermoine i filmerna, hon är eller var i alla fall modell för det brittiska modehuset Burberry!!!!!! Äkta cooling!


Hahaha


Moooorning

Godmorgon! Kvällen igår blev lyckad trots att det var fredag den 13e, och det var askul, tack Betty och grattis i efterskott bästa bästis!! Somnade bredvid födelsedagsbarnet vid klockan 4.
Imorse vaknade vi typ klockan 10 efter knappt någon sömn och sen dess har jag, Betty, Adde, Ullis och Jutt tittat på Bert (<3333), ätit och städat. Väldigt mysigt!
Vet inte vad dagen bjuder på, vet bara att jag borde sova. Hörs senare!!! /J

Fina vänner


btw

har ni några förslag på något ni vill att vi ska blogga mer om?
outfit bilder elr kanske mer bilder i allmänhet, mer om våra dagar?
kommentera om du har nå förslag pretty please

For the love birds

hej jag heter sara, jag är tråkig.
Långsam dag idag, skola som vanligt o efter det begav sig jag och närmare halva min kära klass sig mot ica. Vi ska nämligen ha harry potter maraton imorgon, så vi laddar upp med godis. 18 timmars film, jepp.
Vilket innebär att det troligtvist inte blir nå inlägg imorgon, kanske nått frm mobilen if you're lucky. Ska nog ta med mig kameran för lite pictures. Får se hur det blir ;)
Måste nog sova nu om jag ska orka. puss o hej lever pastej
Bon Iver – Towers
hej jag är sara och jag är kär i låten över.

Tråk dag

Sprang runt ute på so:n o letade saker som hade med geografi o göra, oså failade mitt tryck på slöjden. Kom ingen färg när vi skrev ut typ.. Ah det var praktiskt taget min dag idag. Saker var ju där emellan men inget värt att nämna. Måste skriva franska uppgifter men det är ju så tråkigt som det kan bli typ.
Suck.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155724.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155724.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155724.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155724.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155724.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155724.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155724.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155724.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155781.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155781.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155781.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155781.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155781.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155781.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155781.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155781.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155809.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155809.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155809.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155809.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155809.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155809.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155809.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155809.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155834.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155834.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155834.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155834.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155834.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155834.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155834.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155834.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155851.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155851.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155851.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155851.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155851.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155851.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155851.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198155851.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156063.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156063.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156063.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156063.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156105.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156105.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156105.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156105.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156136.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156136.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156136.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156136.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156141.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156141.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156141.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156141.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156169.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156169.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156216.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156216.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156241.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156241.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156288.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_198156325.jpg" class="image">


Art.


Hur ska man älska nån som älskat nån förut?

Hej på er skitungar! Nu är jag hemma från Thailand. Eller, kom hem igår kväll. Det var underbart där iallafall! Har inte så mycket att berätta, vi badade, åt mat, gick runt på ön (Koh Lanta). Najs som fan. Varmt och härligt ååh. Har mer färg nu iallafall än någonsin!! Dock är väl den lite åt det röda hållet men dafuq. Jag är rödhårig, hello.

Iallafall, idag var jag i skolan som vanligt. Nice att träffa alla igen, känns som att jag varit borta i en evighet, inte bara två veckor men ja. Eftermiddagen var sämre dock och mina "planer" ställdes in, jag gick hem och tröstbakade cupcakes. Roligt. 

Har inte överfört några bilder från Thailand från kamerorna till datorn och det är på datorn jag bloggar så ni får inga bilder därifrån nu. 

Aja. Nu ska jag sova. Är pisstrött. Jetlag.

En ful bild från en bättre dag.

You are my star

Nu tänkte jag berätta om min intressanta dag! Vaknade gick upp, gick ner kände att jag hade så jävla ont i magen kändes som jag skulle svimma. Lyckligtvis gjorde jag inte det utan bara
tog 2 Alvedon och gick och la mig igen. Med andra ord var jag hemma från skolan idag och har kollat på tv och sovit stort sett hela dagen. Räknat matte också. Har inte mycket att berätta men kan säga att jag precis som Sara loggade in på Dexter igår, kom in på mitt första hands val.

Nu har jag lite ont i magen men det är nog bättre imorgon så jag kan gå till skolan och vara med på äventyren efter skolan, om en halvtimme ska jag kolla på revenge sen sova. Vi höres!


Hej hej!

Albin är jättebäst! :D


JAG KOM IN

woho, loggade in på dexter o guess what? jag kom in på preliminär intagningen till foto med multikompetens på guc!
Fast det är ju bara preliminär, men förhoppningsvis håller det med mina betyg från vårterminen oxå. Fast börjar fundera på om jag gjorde rätt val, kanske att jag ska välja om i omvalet..
Måste fundera..

what if?

ah sho hej, lugn dag idag oxå. Inga läxor eller så.
Slutade som Erika sa ett, åkte till tandläkaren, som tyckte jag skulle använda plast kulor till tung piercingen istället för metall, men det gör ju så ont. åh vad jobbigt. Vi gick sen en sväng på stan och köpte hennes födelsedagspresent oxå. En eye liner och en liquid eye liner, jepp.
Så kom man hem, kollade på lite pushing daisies och easy a.
Sen nu sitter man här, försökt skriva lite no och insett att man glömt franska boken i skolan. Och jag som egentligen skulle lämnat in dagens lektion idag. Fast det gick ju inte eftersom jag var hos tandläkaren dåra men. Äh får göra den imorgon på slöjden. Jag är ju nämligen klar med min väska, ska bara trycka på den. Och nu har jag faktiskt äntligen valt ut ett tryck jag inte tror jag kommer ångra mig med efter en dag.
Och som erika sa det där om preliminär intagningen, att dom släppt statistiken för årets, länk här.
Valde det här, vad tror ni?

Lessnar aldrig på den här


mittwoch

Onsdag idag då, dagen då skolan har en bra början men sämsta ämnena efter lunch. Tur för mig att två av dom blev inställda så fick sluta klockan ett, inte helt fel. Drog ner på stan med Sara efter och vänta på henne när hon var hos tandläkaren, fick också födelsedags present av henne Tack Sara! Har fått av Albin idag också, tack Albin!

Väl hemma har jag inte gjort så mycket kastat bort min plugg tid igen, dåligt. Efter det här ska jag räkna matte. 
Johanna har också landat! Påtal o henne har jag också reserverat vårat biobiljetter tills fredag. Och antagningsstatistiken för preliminär antagninen till gymnasiet har också kommit ut, om man ska gå från vad som står där kom jag in på mitt första, och dom andra. Nu kommer bara tiden då jag måste bestämma om jag ska göra några omval eller inte. Tror jag är nöjd med första iallfall. Nej nu ska jag göra någon nytta, Cya.

Random pics

Bara några fjuttisar dom fanns på mobilen

 


I hate this part

Hola mannen. Ah som resten av halva sverige var det ju första skoldagen idag. Gick rätt snabbt faktiskt. Kom hem o bänkade mig framför tvn, kollade igenom några grey's anatomy avsnitt. Trevligt. Upptäckte oxå att jag precis som igår ikväll har feber. Jepp troligtvist är det borta till morgonen iaf. Efter det har jag inte gjort något, tänkte försöka mig på att skriva no men det gick inte riktigt. Så blev att ligga i sängen med mobilen och hörlurar, och bara stänga ute världen med lite musik. Någon kväll här kommer ju johanna hem oxå, så förhoppningsvis kommer något inlägg upp från hennes sida oxå i veckan. Stavas verkligen förhoppningsvis så? Känns som att det blev väääldigt långt. Kanske borde vara ett mellanrum? Äh nu spårar jag. Slänger in några tråkiga bilder jag har på mobilen pussilusslusspuss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859740.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859740.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859742.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859742.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859744.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859744.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859751.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859751.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859752.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859752.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859756.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859756.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859759.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859759.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859755.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859755.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859764.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859764.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859767.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859767.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859768.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859768.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859782.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859782.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859787.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859787.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859793.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859793.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859836.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859839.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859841.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859843.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859845.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859848.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859849.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859850.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859852.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859853.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859855.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859858.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859859.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2699407/images/2012/pic_197859863.jpg" class="image">

 


the first cut is the deepest

Jag ursäktar min dåliga uppdatering, så nu var det sagt. Idag var det första dagen i skolan efter lovet, big surprise. Det gick iallfall ovanligt fort och när jag kom hem hade jag en plan om att vara fröken duktig och räkna matte, men det blev inte riktigt så. in hjärna stängde av sig och har istället inte gjort något vettigt, just nu sitter jag i myskläder och kollar på balklänningar, men hittar ingen bra. Jag vill helst inte ha en axelbandslös för dom bara åker ner och helst inte en vit, vita klänningar är ju iförsig jätte fint med känns som att halva världen ska ha vita klänningar, men det funkar i värsta fall. (brysköldpadda...). Försökte också på mig att läsa mina omdömen men var bara matte och no som var klart och dom såg bra ut iallfall. Nej nu ska jag kolla på big bang teorin och sen top model Sverige finaal.
Har bildbrist så ni får en halvdepp bild från weheartit istället.
.

This


Starships are ment to fly

vi suger på att blogga, lalalalala. Får bli bättre till vecka.
Och jag vet inte hur många jag missat av den här blogg dags grejen så gör helt enkel alla resterande nu.
Dag 39 - Favoritserie
Dag 40 - En bild på mig utan smink
Dag 41 - Mina favoritbloggar
Dag 42 - Mina rädslor/fobier
Dag 43 - Min spotifylista
Dag 44 - Min favorit hår-produkt
Dag 45 - Det här hade jag på mig idag
Dag 46 - Något jag har svårt för
Dag 47 - Vad jag är för slags person
Dag 39 - Favoritserie
American horror story ( som går på elvan på söndagar just nu), The oc, One tree hill elr nått annat.
Dag 40 - En bild på mig utan smink
har ingen för stunden
Dag 41 - Mina favoritbloggar
pfff, åh jag har ju typ ingen favvo blogg heller. Läser inte så många regelbundet så att säga, uta bara om jag har tråkigt. men då är det mest mina vänners.
Dag 42 - Mina rädslor/fobier
Höjder
Dag 43 - Min spotifylista
Just nu;
You built your world of magic
Dag 44 - Min favorit hår-produkt
Använder typ inget, förutom lite torrschampoo ibland.
Dag 45 - Det här hade jag på mig idag
Trött imorse så fick bli jeans, t-shirt och kofta.
Dag 46 - Något jag har svårt för
Att prata med folk jag inte känner
Dag 47 - Vad jag är för slags person
Åh jag orkar inte tänka, vill ni verkligen veta fråga mina vänner.

Aprövrumpa

Hola, sitter här i kyrkan i min fina lilla sovsäck och kan inte somna om. Jaha på det viset tänker ni? Ja på det viset är det. Vi hade ju övernattning här igår, det var jätte kul förutom att jag, erika och jon insåg vid 4 när vi var jätte trötta att vi inte hade nått elr nånstans att sova. Eftersom det gick bara att blåsa upp en av luft madrasserna nog att det gick att sova på den, för efter det sluta pumpen funka. Men det löste sig och jag har sovit vaddå två timmar inatt, från 5 till 7, känns ju roligt eftersom det är tänkt att jag ska till mina kusiner idag och leka med mina kusinbarn. Äh de löser sig, får försöka hålla mig vaken helt enkelt. Nothing more to mention. Eller jo föresten jon snarkar.


Svar på kommentar

Kommer ni att fortsätta blogga tillsammans när ni börjar i gymnasiet?

Ja, det är ju inte helt säkert eftersom det fortfarande är ganska långt kvar. Men jag skulle tycka det vore kul osv så jag tror det kommer bli så!

Filmkväll

Vi bloggar as dåligt för stunden, men det blir väl så när det är lov. Kör på en filmkväll ikväll med familjen. Vi ska kolla på ghostbusters. Trevligt trevligt


klockren!




Titanic 3d

Om några minuter börjar den


not ready.

jag ber om ursäkt på förhand för det här inlägget. Men ska snart kolla på det allra allra sista avsnittet någonsin av one tree hill nu. ÄR.INTE.REDO.FÖR.SLUTET.

Hitta felet!


Sleepy time

Yepp ska sova. Måste upp tidigt imorgon, jag o familjen plus erika ska åka till thuns. Jepp. Och jag och albin diskuterar just nu på facebook ugnar, rättare sagt ugnen jag hade innan den jag har nu. Vad som hände med den och när typ :) fint snack såhär innan man ska sova, på tal om fint. Checka in dessa riktigt fina bilder som togs idag. Ankorna när vi var i stan och dom andra senare när jag o erika vänta på karolina.


Bryggmys

Sitter vid bryggan med Sara och Aida och är livrädd för ankorna, man bara måste älska våren!


Belive

Dag 38 - Det här vill jag ha
Jag vet inte ärligt talat, just nu en alvedon till min huvudvärk. Kommer inte på något bättre.


Den videon var ju inte igår direkt


as the good lord

Dag 37 - Om jag skulle byta utseende med någon, så skulle jag byta med..
har jag inget svar på.
Grattis på födelsedagen bästavän, okej nu i efterskott då men hursomhelst, GRATTIIIIIIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sweet sixteen right?

But that was when I ruled the world

Har valt ut mina bilder till mitt arbetsprov som ska skickas tilll guc nu. Eller jag har valt ut 10, det ska bara vara 8. Får sålla bort två sedan. Valde temat människor och alla bilder är svartvita.
Vad tror ni? Blir det bra?


Döör


Sweet 16!


Det var väl ett tag sen

Fula miner och dåliga klädval, så var det på den tiden.

Life's a song, and you're to scared to sing along

Haha förlåt för det tidigare inläggen, blev lite ehm vad heter det sentimental typ. Känns så sorgligt att det allra sista avsnittet av One Tree Hill någonsin går nästa vecka. Så la ut några bilder från några favoritavsnitt.
Imorgon ska jag träffa albin och erika, Erika fyller 16 då så grattis i förskott hjärtat! Sen har albin planerat nån slags äggjakt, får se hur det blir ;)
Dag 36 - Några saker ni inte visste om mig
Dag 37 - Om jag skulle byta utseende med någon, så skulle jag byta med..
Dag 36 - Några saker ni kanske inte visste om mig
  • Jag tycker inte om att gå barfota
  • Jag är född i kiruna
  • Jag skjuter upp saker, hela tiden och exakt allt
  • Jag älskar att läsa böcker
  • Jag älskar keso och ostdipp
  • Jag fyller 16 i oktober
  • Jag är rädd för höjder
  • Jag kan inte sova om det är ljus i rummet, ens minsta lilla ljus

Goodbye One Tree Hill

“For so many years I was so jealous of you. I should’ve been trying to be more like you. I should’ve been proud of you… I am proud of you. I love you, Keith.”
“I love you too, Danny.”

“I know where you’re going. But what about me?”
“Don’t worry, little brother. You’re my plus one.”

 



Goodbye One Tree Hill

Favourite episodes|| 4x09 - Some you give away


“You know, say what you will about the ravages of sports in this corporate age where overpaid athletes expect prima donna treatment, but there is still something so unifying about sport in its purest form, when athletes rise above themselves and touch greatness and, in doing so, remind us all that we also have greatness inside of us.”







Goodbye One Tree Hill

Favourite episodes|| 1x01 - Pilot

“There is a tide in the affairs of men, which taken at the flood leads on to fortune. But omitted, and the voyage of their life is bound in shallows and miseries. On such a full sea are we now afloat, and we must take the current when it serves, or lose the ventures before us.”







Goodbye One Tree Hill

Favourite episodes|| 3x16 - With tired eyes, Tired minds, Tired souls, We slept.


“Does this darkness have a name? This cruelty? This hatred? How did it find us? Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it? What happened to us? That we now send out children into the world like we send young men to war, hoping for their safe return, but knowing that some will be lost along the way. When did we lose our way? Consumed by the shadows, swallowed all by the darkness. Does this darkness have a name? is it your name?








världen förtjänar inte dig

Hejsan på dejsan.
Idag började jag med att åka till boländerna med Albin + mina föräldrar. Jag skulle visa min mamma en tröja på cubus men när jag kom dit var den borta, fml. Jag och Albin gick iallfall vidare till coop och sen ikea efter det. Jag fick åka vagn, wiiiee. När jag kom hem satte jag igång med dagens projekt, städning. Jag har städat hela mitt rum idag dammat och damsugit och allt. Vuxenpoäng till mig. Jag är egentligen inte helt klar, det jag har kvar är att byta lakan och bädda sängen.
Just nu lyssnar jag på kent och fixar i trixar med mappen bilder på min data. Har kopierat massa från saras data och sen ska jag göra en uppdatering på hårddisken så jag inte riskerar att förora alla mina bilder, hände förut...
Tror jag blir hemma hela kvällen också, är för lat för att gå utanför dörren+ vädret är fortfarande inte okej. Snöstorm ute eller så är det regn, hursomhelst.
Snälla sommar, kom lite snabbare.

RSS 2.0