erik är du blind?

haha erik då jag har inte skrivit nåååågonstans att one tree hill är bättre än the o.c båda är helt enkelt lika bra :) fast o.c kanske ligger en mm över..

Pippi.

Världens bästa Pippi, önskade jag vore lite mer som du.
20080920081524

sara, äntligen har du lärt dig

JAA!!! BRA SARA!!! äntligen har du fattat att one tree hill är världens bästa serie, och bättre än the o.c, stooolt över dig!!! nu har jag komit hem och frida kom nyss så vi ska plugga, hejdå.

I'll do anything for you

Sufjan Stevens – For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti
Jag älskar låten, typ världens bästa låt. Kanske för att dom spelar den i the o.c oxå i en av mina favvo scener, den gick däremot inte att bädda in. Är ni desperata och vill se finns den här.
Hursomhelst blev hemma idag, känner mig ganska så slut. Även fast feber knappt finns, lite över 37. Hoppas kunna gå imorgon vill kunna skriva min novell och gå på den där teatern. Tror iaf jag har en bra grej att skriva en novell om. Det visar väl sig. Måste kanske äta lite lunch oxå, inte hunnit än. Borde svara lite på idrottsfrågorna oxå. viktigt ju. Kan inte bestämma mig om jag vill skriva min förra novell här, den är ganska kort i o försig. Det är lite komiskt egentligen att jag komme ihåg vart jag satt i klassrummet när jag skrev den till o med. Konstigt egentligen att man kommer ihåg såna där små saker som egentligen inte spelar någon roll. Medans man glömmer viktiga saker.
Får fundera på hur jag gör :) kanske någon som har ett förslag? ska jag skriva den här?
äh får räcka pussilito

Världens bästa serie


du! nej du! neeej duu! ja du, hej!

hahahah, däckar lite smått över saras emo inlägg, nej förlåt sara, hoppas du inte blir sjuk men lite kul var det, klagade på typ allt som gick att klaga på. h-a-h-a. Jag blev också fett psykad av att dina ögon var blå på den där bilden. Hur somhelst så har jag inget att skriva, men försöker hitta en orsak att inte plugga. skolmotiverad tjej, verkligen. Fick förövrigt tillbaka 2 nmatte grejer idag som hade gått bra och jag är nöjd. Imorgon ska jag träffa frida, fast nu ska jag begrava näsan i papper om konsument lagar och sånt, hare gott igelkott!


kolla hur mycket snö det var förra året, vad hände med snön som kom i söndags? Den smälte...


Åh nej

Det här går bara utför.


när jag faller orkar du för två?

jag borde egentligen läsa om konsumentlagar just nu, jag borde egentligen läsa om musikteori just nu och jag borde verkligen ta en alvedon mot min huvudvärk just nu. Saker jag borde men jag sitter istället här och bloggar. Börjar lbi rädd att jag börjar fpå feber elr nått. Har gått o blivit asförkyld och har ont i huvet och känner mig helt hängig. Vänta ska bara kolla tempen. Update, åh nej åh nej åh nej åh nej. 37.8 det borde ligga vid 37 elr under till och med. det här är inte bra. åh jag orkar inte missa hk provet imorgon. Då kommer jag behöva göra det på omprovstiden ju. Åh hatar omprovstiden. får hoppas det går över.
Fast det gör ju så ont.
ÅH börjar få panik över julklapparna oxå, har ju köpt några men annars har jag typ ignen anning om avd jag ska köpa, åh ångest.
Och juste på torsdag ska vi skriva noveller i skolan, vi gör det alltid innan nobell dagen. Typ alla ska skriva en novell som går efter en genre sen har dom en tävling om vilken som är bäst i sin genre. Jag vann i kärlek förra året. Kanske ska skriva den här? asso den jag skrev förra året. Ganska nöjd över den endå.
Efter det ska vi med klassen på teater, på stadteatern här i uppsala. Tror den hette något med äh ajg kommer inte ihåg. Men den handla om tonåringar o de sju dödsynderna iaf. Uppsträckning heter den! haha jag kollade upp det.
Det ska iaf bli kul. Och i helgen ska jag o ida fika tillsammans. Det ska oxå bli kul.
nä ska försöka plugga nu, puss o hej leverpastej.

Världens jobbigaste lektion

Ärligt talat jag är så trött så jag knappt kommer ihåg mitt eget namn. Så är matte sista lektionen wehio. Nej.


ohlala

who's in the house yeah. jo jag. känner mig rå trött kanske dags att sova snart. måste upp ganska så tidigt imorgon oxå. jag o karolina ska se till att vara vid gymmet 11.00 imorgon. träna träna träna.
hoppas mina byxor e rena oxå..
SÅ idag har jag suttit o lökat framför tvn o datan till typ 4 då jag o karolina åkte ner till gränby o handlade lite julklappar. vad tänker jag ju inte säga. men jag köpte iaf en lock/platt tång till mgi själv. asso det var två i ett. tänkte att det skulle bli bra eftersom jag hade presentkort på butiken men den funkade ju inte. Visst den blev ju varm o så men den gjorde varken håret platt elr lockigt. snacka om att den ska lämnas tillbaka.
så har suttit o testat massor av olika maskinerier vi hade hemma o nu är mitt hår bauta lockigt kan jag berätta, si såådär 20 cenitmeter kortare än om det är rakt. japp så kan det gå.
Iallafall time to go now.
puss o hej leverpastej
längesen

Tjugosju.

Hej fina läsare. Ville bara säga att jag hoppas ni har haft en underbar helg än så länge och att den forsätter vara underbar. 

Godnatt! ♥


↑ Random ego pic.

tävling

Röstningen på postfotos tävling är uppe igen så snälla rösta på mig.
här röstar ni.

snö? jatack!


videosar


lämna oss så fort du kan

så jag karolina o erika sitter at karolinas place och ja vad gör vi? erika längtar efter nsö, klagar lite sådär. Karolina sjunger, falsk men så fint endå. och jag ja jag sitter ju här och skriver elr hur?
Matte provet gick rå dåligt. Hann inte ens bli klar, fml.
vi klagar lite på folks profilbilder, ibland undrar man hur folk tänker?
åååh ointressant inlägg.se men jag har ju inget intressant att prata om. hönde rju typ inget speciellt i helgen heller. förutom att jag ska träffa karolina, men det är ju inte ovanligt. juste vi hämtade ut kapten röd biljetterna idag oxå. check. åh längtar.
Måste fixa fler bilder, känns som jag börjar få bildbrist. gör nog däremot ett till inlägg med lite bilder ur arkivet. kul att kolla igenom massa gamla bilder ju.
puss
Cool girls walking



Cool guys walking



Me and my friends walking

känslan som uppstår

känslan som uppstår när man får veta att man har trott att en låt går"damdamdamdam" sen man var typ 12/13  och fick precis veta att dom sjunger "öl smakar kladdkaka i lappland"...

@karolinas plaaace

Hejsan hoppsan karlsson! Hahah, typiskt min humor som sitter och skrattar eftersom hon heter karlsson i efternamn, humor. Hursomhels, skolan var piss. Sen åkte jag,sara & karolina till stan och såg vi en av tvillingarna från jag saknar dig värsta starstruck! nu sitter vi hos karolina och försöker intala soo själva att naturgodis faktiskt är nyttigt och bättre än vanligt godis, det går väl sådär men det är gått så jag orkar inte bry mig. jag är cool ändå!
någon söt tjej i 7:an. Döööör.

ur arkivet

'
bilder från det senaste året, copyright

Jul längtan

Sitter och kollar på mitt älskade böda camping. Så jävla kul. Typ alla är så konstiga oxå, fast Ullared är ännu bättre. Vi fick faktiskt tillbaka våra noveller idag, ääääntligen. Väldigt nöjd faktiskt fick vg+ wehiioo. Vet inte riktigt vad mer jag ska sägaaaaaaaaaaa. Damp. Japp. Hej jag är konstig :) o juste imorgon åker jag Erika o Karolina in till stan och hämtar mina o Karolinas biljetter till kapten röd ❤ kärlek till honom. Måste testa ett par byxor och köpa sminkborttagningsmedel oxå. Intressant ja :) puss o hej leverpastej från Sara


Feels like i'm talking to myself.

Hej kompisar!
Sitter och kollar på Bonde söker fru medans jag dricker coke vanilla (typ det godaste som finns btw) och jag känner att jag borde ha ångest eftersom jag har ett prov i satslära imorgon och matteprov på fredag. Men jag har inte det? Vet inte om det är bra eller dåligt. Kan iofs typ alla satsdelar och matten.. Åh matten. Nu känner jag ångesten. Gotta go plugging now.

(Efter Bonde söker fru är slut) Haha det är lite mysigt det programmet tycker jag. Fast jag förstår inte hur typ 15 pers kan bli kära i samma person. Jag menar visst, man kan bli intresserad av någon, men liksom.. Kär i bonden? Hela högen? Det låter ju inte logiskt. 

Aja. Hejdo!

↑ Inte smickrande bild men god cola.

besviken

Nej sara, jag det är inte orättvisst utan du har bara brutit vårat vänskapsband eftersom vi skulle se den tillsammans, kul att veta hur mycket jag betyder för dig, det värmer.
Idag var det luciaträning, inte så mycket mer o säga om det. Nu har jag pluggat, eller pluggar. matte nyss som dödar mig och nu har jag gått vidare till satslära.
Imorgon ska jag,ida,albin och jonte på no tävling så önska oss lycka till!

i'm sexy and i know it

hej, ursäkta för dåklig uppdaering från min sida. jag har liksom fult upp. HAHAHAHAHAHAHAHA VÄÄÄRLDENS ROLIGAST REKLAM GICK PÅ TV NYSS. HAHA typ värsta emot som börjar dansa as fult, haha halebop reklam.
Iallafall sitter och kollar på one three hill. så sött avsnitt. när julian och brooke gifter sig. typ inget intressant att berätta om ni inte verkligen känner er väldigt intresserade av at jag måste plugga senare. svenska och matte prov. wiho? nej. fast först vill jag se på pocahontas. fast det tar ett år för den att ladda. japp barnslig här. plus att erika kommer dö när hon läser detta och bah orättvist sara jag vill oxå se.
och juste om det är typ helt vanliga inlägg som ser ut att vara från någon fast i kategorin allmän, så är dom från mig. Det går nämligen inte att ändra katergori på min mobil..
puss o hej
ge mig snö
och jag kan inte ladda upp en bbild så ni får stå ut utan en.

What would you ask if you had just one question?

Hej, erika här igen, tredje inlägget irad.. kom igen nu tjejer!
Hur som helst så har jag inget annat att blogga om än skolan,  har både varit på det bästa & sämsta humöret. Förlåt till dom som råkade ut för det sämsta. Körde en nostalgi tripp på non med min twin också. När jag kom hem begravde jag ögonen på tvn och sen näsan i matteboken, min hjärna är död. Och inte har jag blivit bättre på matte. Jag funderar på att stanna på läxhjälpen imorgon fast det blir inte kul om jag är den enda, forever alone typ. Fast nu sitter jag i sängen och orkar inte lägga mig ner. haha! Jag skojar bara höjden av lathet ni vet? Nej men jag sitter i sängen och ska stänga av datan för att sova så.
Godnatt people!

coldplay ♥


Det var inte igår

Hej bloggen, jag kommer inte ihåg när jag bloggade senast och orkar inte kolla så ursäkta om jag skriver något jag redan skrivit. Men, idag var det m¨ndag och helgen har varit bra. Mest spenderat den på stan, och bion igår var underbar så har ni inte sett breaking dawn så ta er tid att göra det. Idag då, idag var skolan riktigt seg, orkade inte stanna för lucia träning så skippade den och gick hem och kollade på one tree hill istället, världens bästa serie ja. Sen var det konfa grej, låter som att jag konfirmerar mig, men nej ledare som ni vet. Ja, nu sitter jag och skriver stödord till imorgon och blåser på mina naglar. Måste kolla vad grupptryck heter på engelska, group nånting antar jag.. haha.
Men orkar inte mer så puss och god jul. Fast nej, inte än men i mina önskedrömar så är det så.

Cp

Kul att våran lärare haft våra noveller inne för rättning i 7 veckor och är ännu inte säker på om hon blir klar denna vecka..


Idrottslektion 👯


in this microphone

snabbinlägg innan det är dags för en dejt med kudden.
ganska så trött men kommer ha råsvårt att somna, typiskt söndagar.
Kyrkan idag då, haha skit kul på q. Vi körde krig. snacka om att det blev lökigt men kul var den endå.
värsta kaos oxå, nån lampa gick sönder och någon vas.
äh nog om det har fast har liksom inget intressant att snacka om. Kanske att jag och karolina kollade på saw igår elr imorse kanske man ska säga. den sista då. Orkade inte kolla efter typ 20 min. Dom är ju så jävla fejkade men hela den där grejen att bli kidnappad och typ plågad känns för obehaglig. Känns onödigt att kolla på en film bara för att plåga sig själv oxå. Det är ju så med skräckfilmer oxå, egentligen är dom så onödiga för enda orsaken till att folk sitter och kollar på dom är ju för att bli rädda. Kul att sitta och skrämma upp sig själv med flit liksom. Klart några tycker det väl är kul men känn endå liksom onödigt. Att man får sömn svårigheter för att men plågat sig själv igenom en film liksom.
För det finns väl endå ingen skräckfilm som är så döbra att man verkligen BARA kollar på den för att den är bra.
o juste imorgon får vi tillbaka våra noveller oxå, hoppas jag iaf. hon har skjutit upp det i veckor nu. Vi skrev dom fan innan höstlovet. önska mig lycka till.
puss o hej leverpastej

I landet där jag finns

Först, johanna dina "hamster kinder" eller var fan du kallar dom är jätte gulliga & fina och allt. punkt.

Idag har jag träffat frida, vi var på stan och så. Gjorde värsta super köp, tröja+bh+glass allt för 100 kr, inte dåligt! Sen när jag kom hem så tjänade jag ihop yttligare 50 kr till klasskassan som vi ska göra, är nu uppe i 120 bara 130 kvar... insåg precis att det är mer än det jag redan har tjänat ihop, fan.
måste hålla med Johanna om att gymnasievalet är jobbigt, har också ångest. Nu tror jag att jag ska sjunka in i min röriga hjärna och njuta av min ensamhet, jag trovs ensam eller inte alltid men nu känner jag verkligen att jag måste va ensam så, ha det bra!
jag känner ett riktigt stort behov av att bli ägare till den här tröjan, dör varje gång jag ser den!

Aviciiiiiiiiiii

Sha
Tänkte bara liksom låta er veta att jag i Karolina sitter i mitt rum och dunkar avicii genom högtalarna. Då tänker ni k bry right?


What did I do in a past life to deserve this?

Hej våra fina läsare :) Den här veckan har varit jobbig.. Och bra. Var massa inställda lektioner och chill skoldagar. Har varit på en massa öppet hus den här veckan också, mys. Eller?
Några steg närmare gymnasievalet som jag förstorar upp så onödigt mycket. Det är typ som att välja på att skära bort en arm eller ett ben, väger fördelar och nackdelar. Asså åh.
Palla att det inte ens är värsta grejen och jag har ångest.

Anyway.. Igår var jag med min älskling och vi kollade bl a på Barda (hahahahhaha skrattar bara jag tänker på det) och spelade tre i rad, jag vinner alltid. Everytime. Jag äger på tre i rad. Eller så är det Emil som är dålig på det... ;)

Har inte gjort nåt vettigt alls idag. (utom öh på guc) Såna dagar är ju bra ibland också. Men inte idag. Nej usch. Har lackat mina naglar orangea iaf, de lyser upp min tillvaro.

Imorgon ser ljust ut. Btw liksom. Puss på er homies!

Förresten.. Någonting som jag aldrig gillat är mina tjocka kinder, äppelkinder, hamsterkinder, kalla det vad ni vill. Men på senaste tiden har jag börjat uppskatta dom där bollarna jag har på kinderna. Visst är den känslan, när man lär sig tycka om sina komplex, så härlig?


Timbuktu – Kom och håll om mig ← Fin

The sun Will rise

Hej sitter i bilen för stunden. Pappa tankar. Vi var nyss på Coop och handlade. Karolina sover hos mig ikväll, blir nog jätte mysigt. Skulle egentligen till guc idag men orkade inte, plus att jag varit där tidigare så det är lugnt. Nä nu ska vi hem så sharå.

Beroende av låten. Finns nästan ingen finare.


svar

till dig som frågade om våra jackor,
Jag har köpt min på lager 157 och sara har köpt sin på MQ,
fast eftersom båda är ett märke så fins dom förmodligen att köpa på andra ställen!

kulturdagens resultat

HEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!
Erika & Sara här! (plus Erik & Jonte...)
Vi har precis blivit klara med våran film, det blev ingen musikvideo, utan en annan film. Här har ni den!


Kulturdag

Sha sitter i skolan nu med Erika, Jonatan och Erik vi ska precis börja redigera våran film. Temat är I am, vi valde att fortsätta med happy. Det blev alltså i am happy. Får se hur det blir. Haha lite random inlägg men Hejdå


Freeze.

You hurt me without even knowing it. What should I do? Leave it? Wait for better times?


Copyright.

du är perfekt

Kul, kul att det första man ser när man ska börja blogga, är att den där grejen då man lägger in bilder och youtubeklipp och så är borta. Blir ett tråkigt inlägg, en av andledningarna till varför jag inte bloggar på blogg.se på min egna blogg! Skolan var hur som helst chill idag, skrattade igenom hela, hann med lite skadeglädje också, försämrad karma check. Sen har jag varit på öppet hus och så. Imorgon är det kulturdag på skolan och jag och sara har planer på att göra en musikvideo, jaja vi är coola. Skulle på bio imorgon också men vet inte hur det blir med det, fullt. smarta tjejer som inte bokar tidigt... ha det bra!

Rubrik

Snabb inlägg bara. Sitter i bilen med mami påväg till lundellska på öppet hus, har fått min mobil nu oxå så hejdå


töntklass

Just nu sitter några från klassen och jobbar med styrketräning, och med jobba menar jag facebook. Värsta diskussionen om ingenting i vår facebook grupp, palla..  nu kommer typ maja... nej falskt alarm. Bara bildläraren. Nej nu ska jag fortsätta med att görta ingenting och skratta åt min syster som är utelåst. ha dt bra!

karlssons klister

albin var elak mot mig idag, han tyckte det skulle vara kul att dra bort stolen när jag skulle sätta mig på den. jag har fortfarande ont i svanken, inte okej, inte okej.
Tyckte ni kunde veta det, så när albin är i närheten vet ni att ni ska kolla innan ni sätter er ner liksom..
tänkte kolla på easy a nu. så grym film. Orkar inte göra matteläxan jag egentligen har till imorgon, jag gör väl den innan jag somnar. om jag inte gör det i matteboken.
ärligt talat har jag inget intressant att berätta, förutom kanske att imorgon ska man på öppet hus på lundellska. Rosendal har ju också öppet hus men dom hade inga intressanta lijer och jag vet ju endå hur skolan ser ut, mami jobbar ju där. Sen på fredag är det kultur dag på skolan, vilket betyder att alla får välja typ vad man vill göra. jag och erika valde filmproduktion så då tar jag med mig filmkameran dit på fredag. haha vi tänkte göra en musikvideo om vi får välöja själv vad vi ska göra, kanske att vi måste liksom planera lite innan då oxå. Vore fan synd om vi inte fick göra det heller, komemr säkert bli så att vi får vårt andra handsval för det.
äh det löser sig. nu ska jag kolla film
pusskorv
copyright

free fallin

Ursäkta för dålig uppdatering de senaste dagarna. Elr kanske var det igår jag bloggade, för isåfall blir det här lite fail.. Men endå jag är trött o måste sova allt för mycket som händer de här dagarna. Alla öppet hus. Prov. Läxor. kulturdag. För mycket nästan. Åååh jag hatar att blogg.se appen inte funkar på Android. As jobbigt att skriva genom html koderna.. Bara elr att kommer det säkert bli så att versionen för Android kommer ut precis när jag får min iphone. Seriöst det vore rena helvetet. Äh nu ska vi sluta vara pessimistiska. Elr jag ska. Vet inte ens om det ordet betyder det jag tror det gör.. Nä nu ska jag läsa franskan och Bert såklart, han är ju så rårolig haha sen blir det sova time. Pussiluss, oj tjejbakterier

skrivhäfte naturvetenskap

Hej nej jag har inte glömt bort den här bloggen, jag har bråttom ska på öppet hus ha det bra hejdå.

Miike Snow - Animal

Hej hörrni! 

Nu när ändå alla vet, ja jag satte mig i smör idag

Anyway. Skoldagen var dålig. Efter skolan var det bra. Var i kyrkan och sen "guide" på Öppet hus på Sävjaskolan = sovmorgon till elva imorgon. 

Annars är jag bara sur och trött på allt idag. Särskilt i skolan, sug.

Aja. Godnatt


*Orkar inte ta en ny bild*
  • Saknar värmen, saknar känslan. Saknar sommaren.
  • ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååh (kommer slå någon snart)

i like how it feels

tjenare mannen! haha kan inte lsuta säga så nu bara för det.
jag är nu en stolt ägare av en iphone 4s.
är något jag önskar jag kunde säga, något jag måste kunna säga om en vecka för annars får jag psykbryt..
konstigt egentligen att typ allt kretsar kring elektronik nu för tiden. hm oj nu blev jag visst djup. nä inte min tid att gå och bli som einstein. just nu kan jag faktiskt nämna fler smarta namn oxå bara för att vi jobbar med atomfysik på no:n prov på onsdag. hade iv inte gjort det hade jag inte kunnat nämnt någon mer än einstein. ni läser ju texten som tjejen som trodde isaac newton var han som upptäckte graviditeten skrivit. upptäckte sen att det var gravitationen jag menade, men det var oxå fel.
äh alla är väl inte smarta hela tiden.
måste nog gå snart, kyrkan you know. haha vad töntigt det där lät. får gå ensam däremot, erika ska inte med :( bara för att hon msåte plugga och ska på öppet hus grejsimojs i våran skola. haha vad ska alla små femmor säga när dom ser att typ hälften av alla fönster på skolan är spräckta. värst är det vid biblioteket där är ALLA fönster trasiga inklusive toaletterna och dörrarna. stackars småbarn dom kommer aldrig mer våga sig hit.
juste johanna satte sig i smör idag. Någon hade smetat ut det på en stol.
puss hej
vilket ljushuvud jag är, aha det var bara ett ljus..

Gäster på väg

Sha snabbinlägg bara från syrrans telefunk. Gästerna kommer när som helst i vi sitter i målar naglarna haha för Lata för att hjälpa till. Pappa sjunger jätte fint o falskt från nedervåningen tänkte liksom bara låta er veta det
:) hej svejs


beautiful life

hahah, bara jag som tyckte det var lite kul det jag & karolina gjorde? Det där med kakorna, själv typ däckar jag åt mig själv, haha! Igår var jag med Karolina som ni kanske har förstått, vi var på ikea och hade värsta missionet om att vi skulle fylla på våran glass (busigt) men sen när vi skulle göra det så ändrade vi oss, dels för att vi inte orkade mer och för att vi hade pratat om det när vi stod vid dom där borden och det var en kärring som måste ha fått något fel på ögonen så mycket som hon glodde. Vi blev rädda för henne och vågade inte gå tillbaka. Sen kom vi hem till henne och kollade på film, stekte pannkakor och snackade skype med någon skåning och en annan tråkig från konfagruppen.
Idag då, jo idag är det farsdag, jag har lite dåligt samvete över att jag inte hunnit köpa något... men jag ska iallfall laga middag till min kära familj idag, baka ska jag också, kladdkaka får det bli enkelt och gott! Förutom det så är planerna plugga, måste banka in lite atomfysik.
igår liksom ↓

The last look back is black.

Fin lördag! 
Innan jag och Sara åkte till Felicia gjorde jag ingenting. Tänkte åka till boländerna men det blev inte av men det var skönt att bara vara hemma också. 

Hos Felicia hade vi jättemysigt, tacos och tjejsnack. Och massa mer! Tack för kvällen tjejor och grattis till världens finaste Felicia! ♥♥

Nu ska jag sova. Imorgon är det Fars dag och jag känner att jag måste åka och köpa någonting till pappa. Men jag tycker det är så svårt att köpa presenter till killar.. Visst är det svårare till killar än till tjejer??
Koppar där det står "PAPPA" på har man ju redan köpt, påslakan där det står "Världens bästa pappa" likaså. Vad ska man köpa? Hm..

Ska träffa Hanna imorgon också, vi ska baka chokladbollar, det har vi planerat. (haha) 

Anyway, godnatt! 

*Hoppas det går att ladda upp bilder* 
Det gick!! Yeees!! Nu fattar jag varför jag inte kunde ladda upp bilder... Fail. *Orkar inte ändra bild*

3d


erkänn att det blev rå koolt?
copyright

ERIKA

palla att erika, rättare sagt eri peri har bytt till min kategori och skrivit att dom ska få kakor. nu får ni inga H-A-H-A känn er torsk. HAHAHA torsk, vilket fint ord.
ursäkta för konstigt inlägg, övertrött ni vet..
däremot för trött för att roka gå och lägga sig, snacka dilemma. haha johanna tar skalet, oj intern skämt.
äh hejdå & puss på meningslöst inlägg

svar på kommentar

Ja, självklart ska ni få kakor, det lovar jag!
puss ♥

världen förtjänar inte dig (insåg precis att johannas inlägg hade samma rubrik)

hej på er kära bloggläsare, idga har jag inte gjort någonting. aboslut ingenting. Dansat runt i pyjamas typ. Fast nu har jag däremot orkat klä på mig. haha måste göra det om jag ska kunna åka buss, klart jag kan åka i pyjamas men det skulle nog bli lite skämmigt. Japp jag och johannis lannis ska bege oss emot felicia på en liten tjej middag. däremot tror jag det bara blir vi tre, ingen annan kunde. hihi det blir mysigt endå. måste kolla upp busstider då ju. och slå in present oxå kanske, shiet det har jag glömt. oj då. äh vi ska vara där kvart över sex det är lungt ännu.
känner att jag börjar bli en sån där tidsoptimist. inte bra. kommer försent hela tin nu för tiden. annars brukar jag se till att vara tidigt, med flit.
haha i sjuan kom jag, albin och erika på hur det skulle bli om vi skulle flyga. Jag skulle komma typ 3 timmar innan planet lyfte, albin kanske en timme innan och erika precis innan planet lyfta. Om hon inte då missade det i sista stund. Haha det är därför jag ser till att erika inte kommer försent och albin ser till att vi inte kommer för tidigt. Perfect match liksom. Föresten på tal om albin, känner ni för att läsa hans blogg? jo det kommer ni nämligen till om ni trycker här.
Nu var jag allt snäll :)
det var något annat viktigt jag skulle berätta, men nu har jag glömt. hatar när sånt händer. äh spela roll det kommer nog tbx.. (UPDATE, JAG KOM PÅ! ERIKA DIN DATA ÄR CP FÖR DET ÄR INTE SÅ)
och juste imorgon kommer hela feta släkten oxå elr iaf min moster och morbror med familj. Fira mig ni vet ;) lite efter kanske eftersom jag fyllde år i början av oktober men men så kan det gå.
oj det här inlägget blev rålångt. haha ni som läser hela kan få en kaka :) bara för det kommer säkert albin kommentera att han läst hela, han vill säkert ha en kaka.
puss hej
haha ful, men orka att fjädern trilla av örhänget precis när jag skulle ta en bild..

himlen är oskyldigt blå

jag sitter och funderar på om våran blogg är så stor att headern täcker hela skärmen och man måstr bläddra ner jätte mycket och texten är så stor som man hade förstoringsglas bara på min data eller för alla andra som går in också, hur som helst är det väldigt jobbigt. Just nu sitter jag och ska planera dagen, ha det bra!
förresren så har jag fixat nya bloggen nu så nu hittar ni mig där också ↓
http://erikalarsson.bloggplatsen.se/

Världen förtjänar inte dig.

Hej på er fina läsare!
Nu har vi svarat klart på frågestunden och svaren finns HÄR! Nice, huh?
Iallfall. Dagarna rullar på. Det blir kallare och kallare och vi väntar på snön som aldrig verkar komma. Men det är okej ändå. 
Skolan rullar den också, hade utvecklingssamtal idag och det gick väldigt bra faktiskt. Jag känner mig taggad för att förbättra mina betyg, och det är väl ungefär så man ska känna efter ett utvecklingssamtal!

Träffade Emil på stan efter skolan. Jag bytte en tröja jag köpte igår, en senapsfärgad trekvartsärms tröja. Skit snygg. Jag älskar senapsgult, det är så sjukt snyggt såhär på hösten! Och mörkrött, det är också 2 die for! Mitt nästa köp ska bli en orange halsduk och orangea vantar. Fy. Fan. Vad. Snyggt!
Anyway, jag och Emil åt sushi på stan till middag och sen tog vi bussen hem till mig där vi båda somnade framför en film. Haha. 

Och nu sitter jag här, själv.. Med en jävla massa godis som jag ändå inte vill äta. Ska sova nu, det är en dag imorgon också. (Som jag tror kommer bli underbar)

Puss på er!

*Makes me happy*

sköldpaddan

palla att den bara funkar när den är såhär liten. den ska egentligen vara större...

så även när mörkret smyger sig på ska det bli vi två

gjorde en själv med en sköldpadda som gick över en fjärrkontroll, men av någon orsak funkar den inte här. ska testa igen.
HAHAHAHAHAHA döör på den sista

Korv

Hej ska bara testa blogga från Sofies nya mobil. iPhone 4s, tur att pappa beställt en till mig oxå annars hade jag varit avundsjuk haha. Juste har fixat spotify premium nu oxå weee hejdå sofies fina ben


Då kör vi, vad gör vi? jo vi svarar på frågorna från frågestunden


Sara: jag vet inte riktigt, något med bild elr grafiskt design tror jag. Just nu låter det roligt iaf :)
haha oj den listan lär bli lång, kan ju nämna typ två saker jag kommer på just nu.
Åka till maldiverna.
Tatuera mig.
Erika: Jag vet inte vad jag vill jobba som i framtiden någonting där man är runt människor tror jag, men saker jag vill göra är att gifta mig, resa mycket, varit med på en filminspelning (höga mål) osv.

Johanna: I framtiden vill jag.. tjäna pengar. (hah) Jag vill gärna jobba med människor jag med, som en psykolog eller någonting sånt. Kanske som en arkitekt. Och en sak också, jag skulle vilja jobba med film. Som regissör kanske. Nåt sånt med film iallafall. Fyfan va kul! Hm.
Oj, saker jag vill göra innan jag dör. Resa jorden runt. Gifta mig. Pierca tungan. Springa tio mil utan att stanna. Äga ett par Dr. Martens. Klippa page. Bestiga ett berg. Simma bland hajar. Få barn. Se "the Big Five". Jag vill leva livet och andas all luft som går innan jag dör.
Sara: jag funderar på foto med multikompetens på guc, grafiskt design på guc elr beteendevetenskap på antingen katte elr skrapan.

Erika: Jag funderar mellan linjerna sam,ekonomi och nasa, blandning av natur&sam för er som inte vet

Johanna: Hjälp, ångest! Jag vill gå en så bred linje som möjligt, därför funderar jag att gå en natur linje. Men samtidigt vill jag gå en samhälle, så funderar precis som erika att gå nasa. Men - jag vill ha så många estetiska tillval som möjligt, såsom musik, foto och media, så jag ska försöka välja någon skola som erbjuder det!



Sara:
1. Jag har känt erika sen jag flyttade hit, alltså 11 år. Och johanna har jag känt sen sjuan, alltså typ tre år.
2. nja inte så jätte mycket, lite klart.
3. Klart man ångrar något, men inte något enormt som jag kommer på nu iaf. Försöker se framåt istället för bakåt, klart det kan vara svårt men man måste försöka.
4. OC är klart en favvo, samma med awkward, pushing daisies och my life as liz. asso serie då. Film vet jag inte riktigt, jag brukar säga shutter island men jag ser så många bra filmer hela tin så jag vet inte. kan inte bestämma en liksom. Favorit bok däremot det är nog tretton skäl varför av jay asher.
Tack!

Erika: 1.Jag har känt sara sen vi var 4 år och hon flyttade hit, så 11 år & johanna sen jag var 6 och började i förskolan så 9 år.
2. Både ja & nej, saknar själva skolan men trivs bättre i klassen jag går i nu, men jag saknar vissa personer från förra klassen
3. jag ångrar små grejer hela tiden typ, ångrar också en del större grejer men inget jag tar upp på bloggen.
4. film är harry potter och dödsrelikerna (båda) eller jag saknar dig, dom är bra på olika sätt.

Johanna: 1. Läs däruppe.. *orkar inte skriva samma sak*
2. Jag kan sakna tiden där, eller asså.. jag saknar inte "mig själv" när jag gick i mellan och lågstadiet. Nej usch. Jag mår så mycket bättre nu. Men jag kan sakna vissa människor från gamla klassen.
3. Jag ångrar ganska mycket. Men jag brukar försöka bearbeta bort ångern, för den är så onödig. Gjort är gjort.
4. Serie måste vara Glee, Awkward, 90210. Just nu. Filmer.. Hm. Jag ser så många bra filmer hela tiden. Jag ÄLSKAR filmer. 
Bok! Linas kvällsbok! Harry Potter böckerna och Så länge vi båda andas.


Sara: Bara hål i öronen men ska ta i tungan i början av december :)

Erika: nej

Johanna: Jag har en piercing i naveln :)



Sara:
1. åhh ångest kan inte välja ett..
2. Faktiskt ingen speciell färg, känns som att det är mycket svart, vitt o blått däremot.
3. Båda är lika bra :)
kram!

Erika: 1.sjöfrukter eller nappar.. kan inte välja en
2. beror helt på vilken årstid det är, jag tror jag har väldigt olika men svart är det ganska mycket av.
3. Båda typ..

Johanna: 1. After eight!!!! Dreglar bara jag tänker på det.
2. Svart och marinblått.
3. BikBok :)



Sara: utöver typ mina vänners typ
http://dewide.se/, läste han har tagit bort sin blogg nu
http://megapixlar.blogg.se/, grym fotoblogg
http://fotogeniquee.blogg.se/, samma där, grym fotoblogg
http://nicolinaslillaskrivbok.blogg.se/, grym fotoblogg, igen
http://weliveyoung.blogspot.com/, samma där. Fast den här är på engelska
http://pyykola.se/, kille från enköping
Erika: Några vänners bloggar och ibland kollar jag inte på några kändisbloggar

Johanna: Några vänner, sen kissies blogg. Och några andra som jag inte orkar rabbla upp..



Sara:
1. tänker inte nämna det här.
2. All möjlig faktisk, ibland får jag för mig att lyssna på rock men oftast typ pop, house o techno. Fast jag lyssnar ju oxå på typ kent o my chemical romance. men åh det är ju så olika. Det varierar liksom från dag till dag. shit vilket tråkigt svar det blev.

Erika: inget jag nämner här, privat
jag gillar all musik, tråkigt svar men det gör jag verkligen, eller kanske inte sån där då det bara är en massa skrik och man inte hör vad dom sjunger sån får jag huvudvärk av, men annars kan jag lyssna på alla musik!

Johanna: 1. Inget jag skriver på bloggen :)
2. Jag lyssnar mest på rock, punk, r&b. Jag älskar musik. Åh vad jag älskar det.



Sara:
1. men åh det finns ju så många bra, däremot är catfish, crazy stupid love och tusen gånger starkare några.
2. Höjder, lätt.
3. svar finns högre upp.
4. jag vet inte riktigt, har behövt göra en del svåra saker men att gå på min farfars begravning var nog en riktig plåga.
5. mellan 10-40. det varierar.
6. För att du känner mig såklart ;)
puss! ♥

Erika: 1. ja till dig frida, som inte gillar harry potter jag saknar dig, till alla normala jag saknar dig & harry potter och dödsrelikerna (båda)
2.oj, jag vet inte är rädd för ganska mycket om jag tänker efter men den största är väl att förlora några av mina vänner eller familjemedlemmar
3. ångrar som sagt små saker hela tiden men det största jag ångrar tar jag inte upp här
4. Det svåraste jag gjort... oj, vetinte... begravningar är alltid svårt.
5. som sara skrev helt ollika
6. jag vet inte...någonting måste ha hänt dagen vi blev vänner! ;)
puss ♥

Johanna: 1.Hjälp! ... "Jag saknar dig" är så grymt värd att se!
2. Att förlora någon som står mig väldigt nära. Sen är jag sjukt rädd för hajar.
3. Läs däruppe :)
4. Det svåraste jag gjort, ingen aning. Kommer inte på nåt...
5. ...
6. För du är så söt :)
Puss! :*



Sara: Förutom alla dom där dagis förhållanderna typ ett, men kan inte riktigt avgöra om det var seriöst elr inte. Det var liksom en blandning, kan inte förklara :p

Erika: Jag har haft två förhållanden men skulle inte kalla något av dom seriöst eftersom jag aldrig varit kär.

Johanna: Ett seriöst, det jag har nu ♥




Sara: Rihanna – We Found Love

Erika: Kent – Socker har ingen just nu låt, utan en låt som jag älskar sen jag hörde den för första gången och kommer förmodligen alltid att göra!

Johanna: Oj. Håkan Hellström – Det Är Så Jag Säger Det tror jag. Fan va jag älskar den och fan vad den spelas hela tiden i mitt headset.



Sara:
1. typ cafe latte?
2. allt möjligt, tränar, träffar vänner, pluggar, är konfaledare. ja you name it
3. Kan inte säga rakt av de här är mina närmaste vänner men johanna, erika, karolina, felicia och ida är iaf med på listan.

Erika: 1. Gräddvit, mintgrön och ljusrosa
2. jag typ pluggar, vänner,konfaledare,fotar osv
3. oj.. svårt kan inte svara, alla är nära på olika sätt...

Johanna: 1. Blåa. Men ska tapetsera om innan jul, ljust och vitt blir det tror jag!
2. Jag gör så mycket.. Men samtidigt så himla lite. Jag pluggar, träffar vänner, som Sara - är konfaledare.. Fotar. Sjunger. Aa..
3. Jag vet inte riktigt faktiskt. Men Betty, Josefin, Hanna, Felicia och mina kära vänner här på bloggen är dom jag är med mest just nu.



Sara:
1. Har två, Life's not about how many breaths you take.
It's about the moments that takes your breath away
och
Sometimes it's better to keep it all inside,
where the only person that could judge is yourself.
2. Resa jorden runt, och ta med mina vänner och familj.
Life's not about how many breaths you take.
It's about the moments that takes your breath away

Erika: 1. jag hade ett jättebra förut men glömde bort det... haha. fast ett annat som jag tycker är bra "det man förlorar vinner någon annan, så håll hårt om dina vänner"
fick jag en miljon skulle jag resa, köpa ny garderob (innehållet) och göra om mitt rum

Johanna: 1. Jag älskar ordspråk, men det bästa jag kommer på nu är "Lita aldrig på någon, för den du litar på, litar också på någon annan", för det är så sant. Så äckligt sant.
2. Oj... Ingen aning. Men jag skulle nog resa, ja det skulle jag. Och köpa en Wang bag!



Sara:
1. tretton skäl varför av Jay Asher
2. Jag är född i kiruna 9/10 1996 ;) och jag har en lillasyster som är två år yngre än mig, elr typ ett o ett halvt.

Erika: Måste nog svara Harry potter, kan inte välja en av dom så alla.
Jag är född i Uppsala de 2 april 1996 och har en storasyster som heter Karin och är 18 år :)

Johanna: Linas kvällsbok fan! Sen har jag läst så många andra grymma böcker, men aa. Linas kvällsbok är nåt speciellt.
2. Jag är född mitt i smeten i Stockholm den 23 september 1996 :) Jag har en bror som heter Emil, han är 98a :)



Sara:
1. Egentligen är jag lycklig varje dag, det är liksom dom där små stunderna som räknas.
2. Oj svår fråga, jag vet inte riktigt, det är något jag liksom alltid känner.
3. Det var på konfalägret, haha jon kan säga dom mest konstiga sakerna ibland.

Erika: 1. Jag är lycklig hela tiden, finns ju såklart bättre och sämre dagar men överlag är jag lycklig, fast i somras var allting helt perfekt typ, så det är senaste gången jag verkligen kan säga att då var jag extra lycklig
2. Jag känner att livet är värt att leva hela tiden, till och med på dom dåliga dagarna, så svårt att säga...
3. skrattar i stortsett varje dag men det var riktigt kul när Jag och sara gömde choklad på lägret och en viss person tappade humöret, haha!

Johanna: 1. Idag.
2. Gud, jag vet inte. Men jag tycker nog alltid livet är värt att leva. På något sätt. Men när jag känner att livet är riktigt värt att leva, det är nog när jag tänker på min lillebror. Det är nog för honom jag lever.
3. Oj.. Idag, men jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det... Men, i måndags när min vän ramlade med sin cykel, jag däckar bara jag tänker på det! (No names) Skadeglädje är den enda sanna glädjen. (Sorry..)


Sara: Just nu är det nog mina svarta kängor. åååh älskar dom, man kan säga skor va? hoppas det. Älskar att jag blir så lång i dom oxå.

Erika: skor! mina klackskor mina converse! Elle mina svarta byxor..

Johanna: Hm.. Converse. Nej men fan jag vet inte, men jag älskar jeans. Jo, jeans måste det nog bli.



Sara:
1. japp jag heter Sara Elisabeth Margareta Juto. fint va?
2. http://weliveyoung.blogspot.com/ hon är verkligen grym.
3. Jag har en Canon EOS 1100d och jag använder photoshop till att redigera mina bilder.

Erika: 1. Ja, jag heter Erika Anna Linnea Larsson :)
2. Nej har nog ingen speciell... känner inte till så många fotografer, fast jag älskar att fota men jag får oftast min inspration när jag lyssnar på musik, då bubblar det upp massa ideér i min lilla hjärna ;)
3. Nikon... 3100 tror jag. Jag använder olika program :)

Johanna: 1. Yes man. Jag heter Emma Johanna Annika Fredricsson, men mitt tilltalsnamn är Johanna :)
2. Nää. Ingen speciell. Jo min pappa, bara för att det är han som jag fått mitt intresse från och för att det är han som har lärt mig allting jag kan. Fast han är ingen riktig fotograf såå, men han fotar ju. och alla som fotar räknas ju som fotografer, huh? ;)
3. En som vi haft sen jag var liten Johanna, Nikon D70s. Men jag och min pappa har planer att köpa en ny :)



Sara: Människor som gråter klarar jag inte av att se och att bli sviken är något som gör mig olycklig.

Erika: oj, jag blir olycklig av att tänka, eller inte alltid men ibland kan jag tänka på såna saker, jag är en ganska mörk person på något sätt men ändå väldigt glad. jag klarar heller inte av att säga hejdå, asså inte typ hejdå vi ses imorgon, utan mer om jag vet att det kommer ta lång tid tills vi träffas igen.

Johanna: När någon av mina nära mår dåligt.
En till sak är när jag är i något stall och ser alla fina hästar, då inser jag hur mycket jag saknar min häst och hur mycket jag hatar min allergi. Det finns nästan ingen gång jag varit i ett stall som jag inte har varit nära till gråt. Hur konstigt det än låter.



Sara:
1. Uppsala är en fin stad så antingen här, i paris, i new york, i london elr i L.A
2. Jag har bloggat sen typ december 2008, det började med att våran lärare ville att alla i klassen skulle starta en blogg för att hon skulle ge oss uppdrag, efter det fortsatte jag bara. det var kul liksom.  haha har haft 4 bloggar sammanlagt.
3. Läs första svaret igen. förutom uppsala delen.

Erika: 1. Jag vill bo överallt! Göteborg för att det är en stor stad med vatten och så, Uppsala för att det var här jag växte upp, på landet för det är så himlans fin natur där! osv
2. Jag hade min första blogg när jag gick i femman, jag startade den för att min storasyster hade en och då ville jag också ha en sen så tyckte jag det var kul så ah, jag bloggar för det är kul.
3. usa tror jag

Johanna: Jag vill bo i Stockholm. Eller någon annan stad i nåt annat land, typ New York. Eller på landet.. På en stor bondgård! (skulle aldrig funka eftersom jag är allergiker mot allt som har med bondgård att göra) Typ.
2. No idea! Typ sen i sjuan..?
3. Ingen aning.




Sara: Ja jag har färgat håret, as många gånger. Rött några gånger, typ lila, mörk brunt, ljus brunt, blont, svart. asso jag har gjort det så många gånger så jag kommer inte ihåg exakt alla. Ska färga det ljusare nu däremot.

Erika: nej jag har inte gjort någonting sånt med mitt hår, både glad för det men ändå inte. Vill däremot kanske färga det mer chokladbrunt.

Johanna: Nej det har jag inte. Jag har aldrig ens slingat mitt hår. Dock var jag inne på att färga brunt en period men jag är glad att jag inte gjorde det. Jag älskar min hårfärg, dock skulle jag vilja ha mer oranget hår! :D Men då skulle jag ju inte kunna säga att det är min naturliga hårfärg längre...



Det var alla frågor, tack o hej leverpastej


we found love in a hopeless place

heeej, svaren från frågestunden kommer upp, till slut. haha vi måste bara fixa det på något vis. fortsätt kommentera här. , häääär,här,HÄR,HÄR,HÄR
alltså här.
fattade ni trögt så menade jag här.
japp lite damp där, lite 47 kromosomer över det hela. Förväntar mig inte att ni ska fatta det sista. Dom flesta som gör det går nog i våran klass, elr är allmänbildade. Några av er kommer säkert söka på google, jag kan spara er den tiden. tryck bara här.
Elr nej juste jag är inte så snäll.
känn er lurade.
meningslöst inlägg, har inget intressant att berätta :p kanske vill ni veta vad som händer nu i veckan? säkert inte men det får ni endå. imorgon drar jag o karolina o tränar efter skolan. Vilket vi göra varje tisdag o torsdag på krafkällan. fredag kommer ida hit, saknad brud det.
Och helgen är ännu obokad. Någon som har ett förslag? tryck här.
haha känn er lurade igen, och ni som inte tryckte, tryck. trots att ni precis fick vet att det var fejk.

ps erik, du o din syrra är as lika på den där bilden, just saying. ah o jag sa erik med flit, intern skämt haha.
puss

skolhumor

- knock,knock
- who´s there?
- you know.
- you know who?
- yes, avada kedavra!

nytt, kanske

Hej, skolan var allmänt jobbig, utvecklingsamta också.
Efter skolan har jag inte gjort så mycket trixat med designen till min nya blogg som nu är klar, men har innte bestämt mig om jag ska börja blogga där än så nämner inte namnet än, ni skulle ju kunna lista ut det men det är gästlösen där tills jag bestämmer mig.
syskonkärlek ♥

du lämnaxde mig ensam

Tjena, måndag igen och skolan var bra. vet inte varför men jag gillar alltid skolan på måndagar, våran klass har fått upp värsta gemenskapen och det är bara bra! Efter skolan var det första lucia övingen för niorna. Det var ganska latch bortsett från att jag fortfarande låter som en kråka när jag pratar och det blev ingen skillnad när jag sjöng, haha. Men det ser ut som att det kommer bli bra. Nu sitter jag och kollar på bilder från när jag och min familj var i västkusten i sissådär slutet på sommaren. inser att jag faktiskt var ganska brun och dör för att vilja blin det igen, dör lite också för jag hade långt hår då, jag ska försöka hitta några bilder som inte är alltförhemska. jag ser mesta dels galen ut för mitt hår flyger överallt! En annan sak är att jag har börjat ge upp hoppet om att kunna fixa myshowroom så försöke rkomma på något annat namn och funderar på att ha min egna blogg här på blogg.se eller blogplatsen istället, fårsefårse.
ja jag kan flyga! ↓
mongobild, men lite brun var jag iallafall, och håret...


allhelgona

lite bilder från kyrkogårn, trodde jag tagit fler men icke sa nicke.
copyright

sha sha bloggen

ah hej där var du. tänkte bara liksom let you know att jag måste sova snart om jag ska palla imorgon, skola igen. blir deprimerad bara av tanken..
skulle lagt ut några bilder men min kamera ligger där nere. fixar det imorgon istället. elr nej jag går ner och hämtar den, har inget bättre för mig. så ja ni får några bilder i ett annat inlägg. haha kan ju nämna oxå att den här helgen har varit typ som värsta nostalgi helgen. skoja inte suttit o kollat på massa barnfilmer som jag älskade när jag var liten. Däribland tummelisa. typ den finaste filmen som finns. skulle kunna gråta, okej nu blev det lite barnsligt här.
äh springer ner o hämtar kameran och fixar bilderna och en liten bild från tummelisa får ni oxå.
pussilussluss
det kan ha råkat blivit flera tummelisa bilder..










frisknar till

jag börjar bli bättre, febern är borta och jag känner att jag mår ganska bra, ska iförsig inte gå någonstans idag men tror jag kommer kunna  gå till skolan imorgon, det känns bra för jag hatar att vara borta från skolan. hur som helst så läste jag mina omdömen nyss, har utvecklingsamtal på tisdag, det kändes iallfall bra. Dom flesta har blivit bättre sen åttan. hade nästan börjat ge upp hoppet med skolan men nu är känslan att jag kan tillbaka. Det måste va en av dom bästa känslorna som finns, nu är jag glad! Jag ska väl underhålla mig med något kul idag, delvill säga räkna matte,kolla one tree hill osv. Jag skulle lägga upp en bild hur otroligt vacker jag ser ut no helt osminkad i mjukisbyxor men jag tror jag står över det. Nu ska jag stänga av datan för jag satte ju endast på den för att läsa mina omdömne...
aja, ha det bra puss!

en till video

fast först en kommentar, från josefin.
hahahha ja vet det var as läskigt, dom hade typ satt upp en fejk uggla utanför fönstret så inte fåglarna krockade i dom. Den såg fett äkta ut..

hohoho

svaren från frågestunden kommer inte den här veckan, men vi bestämmer nästa vecka när vi ska träffas och svara på frågorna. Så ni har minst två dagar till på er att fråga, så kom igen nurå. fråga här.
varit hemma idag och bara tagit det lungt.
Hårfärgningen igår belv ganska misslyckad eftersom det inte blev så stor skillnad. det skulle blivit ljusare men eftersom mitt underhår är så pass mörkt blev det störst skillnad på överhåret, typ vid luggen. Får väl se till att fixa det hos frisörn istället, men det är ju så dyrt.
inte mycket mer att säga, så här kommer en väldigt kort video från konfalägret i veckan.
puss

jävla tacka

jag förstår verkligen inte hur jag alltid lyckas bli sjuk på lov. Vaknade imorse med halsont & huvudvärk, men jag åkte till stan ändå med frida,tackan (karolina), och sara. Sen när jag kom hem hade jag feber, 38.8 har jag nu, jag blir sällan febersjuk men när jag väl blir det så är det ordentligt. fml... Tycker att det är lite småkomiskt att jag,sara och johanna har varit sjuka på samma sätt med typ några dagars mellanrum, samband? Men nu ska jag sluta att skriva om sjukdomar, jag ska iallfall kolla vem som åker ut ur idol om en halvtimme sen sova. Det enda jag har kvar att säga nu är väl att frådestunden inte är över så fråga på! puss
ja, det är tok snyggt med gummistövlar!

avicii

ah jag börjar bli beroende, han är såå grym. asso rubriken dåra. kan inte fatta att han är svensk oxå.
haha kanske borde tagga ner nått snäpp.
blogguppdateringen har ju blivit sämre med det här höstlovet. kanske får ta o blir lite bättre.
sitter just nu med hårfärg i håret, japp ni läste rätt färgar håret. hur det blir och vilken färg det är får ni se sedan.
måste skölja ur det nu puss

sexy

jävla skaft

hallå där. Sitter nu och väntar på middag. Idag har jag varit i boländerna med Albin, det var lika, vad ska man säga? onormalt som vanligt. haha, tolka det inte fel, det var riktigt kul men alla lär väl tycka vi är helt onormala, iförsig lite sant. Men allt är inte frid&fröjd. Jag har fått ont i mitt smartskaft, till er som inte var på lägret förstår nog bättre om jag säger att jag har ont i halsen. tog en halstablett nyss men den hjälpte inte. Nej nu är maten klar, så hejdå.

lite grann från konfalägret i björklinge

ibland glömmer man kolla om zoomen är in zoomad elr inte..
copyright

FRÅGA PÅ FRÅGESTUNDEN

asso det är något jätte konstigt med blogg.se. Ni som vet hur det ser ut på blogg.se när man skriver ett inlägg vet ju att det ska vara som en knapprad mellan rubrikrutan och inläggsrutan. ahmen den är borta, så kan ju inte lägga in några bilder heller..[UPDATE,JAG ÄR EN IDIOT SOM GILLAR ATT TRYCKA PÅ KNAPPAR, SÅ DET FUNKAR IGEN NU..] precis när jag laddat in dom från lägret. och ja det var jätte kul, läskigt med kul. Har filmat as mycket så några såna här i dagarna får ni räkna med. imorgon ska jag träffa karolina, om det bara blir för att träna på kvällen elr innan det visar sig. Kanske borde ladda min mobil så jag kan smsa o fråga.
har inget mer vettigt att säga, och det känns verkligen som att mina inlägg blir asträkiga för att jag endå bara skriver om bad jag gör om dagarna. kanske någon som har något tips på vad man kan skriva om?
KOMMENTERA!
puss o hej leverpastej
när vattnet är så klart att det lika bra kunde varit himmlen.

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Hemma nu, det har varit ett bra läger. Trodde för en stund att jag hade lärt mig att trivas i mörker men nej, det är fortfarande läskigt. idag blir det en hemmadag för mig, är alldelles för trött för att ta mig utanför dörren igen, nackdelen med läger. ingen energi kvar efter. Har inte så mycket kvar att berätta, ska nog passa på att räkna lite matte idag. Jag har fortfarande inte lyckas få till det på myshowroom och det gör migs sur, precis som att man inte kan lägga upp en bild heller. Kul.

Hej så länge!

Hej hoomiiies!
Just nu är Sara och Erik på lägret och jag åker dit imorgon bitti.
Idag har jag typ legat i sängen hela dagen, förutom på kvällen då jag och Betty spökade, mohaha. Det är ju Halloween ju! ;) Emil och Pontus joinade oss sen och ja, där gick vi med färdkost..
Nu ska jag sova, men först ska jag prata lite med min älskling!
Vi hörs när vi kommer hem på onsdag! Ha det bra så länge :)


RSS 2.0