GOTT NYTT ÅR! I förskott


Men Sara...datan.

Erika här, förlåt att vi tjatar om det här men Sara, i inlägget innan så bloggade jag på datan så då ändrade jag ju kategori??? ;) hur som helst, du och din syster va riktigt snygga på bilden!
Just nu sitter jag på en bänk med Sara ( annan Sara) och väntar på alla vuxna som är inne i någon affär. Tänkte också meddela att här är det typ 10 minus grader och det är lite skillnad från tidigare i veckan i Uppsala då det var 10 plus... Och nu håller Mina fingrar att dö så ha ett bra nyår!
Jo vi är söta, vi vet!


Sparktur

Sara


Pritt

Jag skoja andra bilden


Du glömde visst erikA, i inlägget innan!

Heeeeeej Sara här, sitter hos min faster nu vi försöker, elr rättare sagt dom försöker bestämma vad bi ska äta. Vi ska nämligen fira nyår här. Najs najs.
Sofie tjatar om att åka spark sen, det lär väl bli en tur lite senare. Åh vet inte vad jag ska skriva vi hörs sen puss sara
Föresten första bilden är från min farfars gamla geografi bok från typ 1928.


29 december 2011

Åhhh känslan, nej ilskan som uppstår när dom börjar såga med en motorsåg utanför mitt fönster klockan 9 på morgonen! Men, nu är jag iallfall vaken, idag ska jag packa, duscha, och fixa naglarna sen senare idag åker jag till Dalarna och firar nyår, standard. Vet inte hur mycket blogg det blir, kan slänga in lite mobilbloggbing.
Avslutar det här inlägget med en söt bild på mig och Jon, puss.
/Erika


SARA!

Nej jag glömmer inte! Men om man lägger upp en bild och inte skriver något ser det helt konstigt ut att skriva dit ett jävla namn ;) sådeså!
/ erika, nöööööjd??? :)


J

ERIKA DU GLÖMMER HELA TIDEN ATT SKRIVA ATT DET ÄR DU SOM BLOGGAR!
Tack på förhand Sara


Bio!


nananananananananannaa batman!

Hejhejhej jag är bara 15 år kom o seeee på mig kom o taa på mig!!! För jag vill ju baaa (inte) vaa med diig.
Sitter nu i Jonhons säng med jonhon, vi typ nolifeaar våra iphones och bokar bio biljetter, så lite nytta gör vi. Ett apel??? Jag vill inte ha något jävla äpple. HAHHAHAHAH. ah, hoppas ni förstår. JUPPJUPP.
HAJDÅÅÅÅ. POSSPOSS.

I have died everyday waiting for you

Känner att det bara blir en massa mobilblogg på den här bloggen för tillfället, och bara för det bloggar jag ifrån datan nu, weehoo. Jullov, helt ärligt.. skönt men tråkigt. saknar skolan.. redan. stort men, saknar skolan..skolan utan läxor & prov. Men vill inte att lovet ska ta slut för då blir det bara nätrmare till gymnasdievalet som jag på riktigt får ångest av, ingen aning om vad jag vill gå, och alla frågar men vad är ditt favorit ämne? Helt ärligt, inget. Allt är neutralt. PANIK. Sen så är det också sista terminen med vår klass. INTE OK. men så är det.

Idag har jag iallfall trippar runt på stan med Frida, fick med mig ett linne som jag ska ha på nyår och en bok boken heter jag saknar dig,jag saknar dig. och som ni kanske förstår så är det boken som filmen jag saknar dig utspelar sig ifrån. Fast nu ska jag fortsätta att kolla på one tree hill och imorgon är det Johanna som står opå schemat och jon tror jag iallfall..dom snacka något om bio.. får se hur det blir! Puss ♥

Gräddkonst

Sara


Kul att komma hem och upptäcka det här på baksidan!


Woop woop

Sara här, bloggar från mobilen påväg till Ica kvantum. Ska försöka hittade bok där, för i den här staden har dom nämligen ingen bokhandel så man får leta böcker i mataffären. Verkar inte vara nån snö i Uppsala, här är det lite grann kan jag ju berätta iaf, och det är as kallt så det lär bli mer :) snyggt rivsår syrran gjort på mig över läppen va?


Bussen

Sov hos Karolina, och är på väg till stan nu i skinjacka vart tog snön vägen? Känns mer som vår än december.
Puss Erika


Instagram

Följ mig på instagram: sarajuto

Puss Sara


världens bästa musikvideo ↓


Tack sara, ljushuve.

Ibland är sara riktigt smart, ibland. Jag hade lite problem med att kopiera över bilder från datan till min telefon och då sa sara att man kan ju mejla bilderna eftersom mejlen kommer till telefonen liksom, det räddade min dag.
Idag har jag inte gjort något, har inte ens bytt om från det jag sov i. såna dagar är sköna. Snart ska jag gå och kolla på harry potter som visas om 1 minut på 5an, tack tv.nu app som gjorde att jag visste det. Nej nu har den där minuten gått så hejdå!

Bilresan

Sha Sha vi har nyss ätit, på glada hudik i hudiksvAll. Typ världens godaste hamburgare :$ så vi har kanske 2 timmar till innan vi är i kramfors. Just wanted to let you know, so long sara


Instagram

Följ mig på instagram, @eerikalinnea


Xmas eve!

Hej kompisar!
Hoppas ni hade en bra julafton! Det har jag, min julafton var toppen! Var med min kära familj hela dagen och på kvällen kom mormor o morfar hit, precis som en perfekt julafton. Förutom snön, blev en grön jul i år.. Men det blev bra iaf.
Har ätit sjukt god julmat iallafall, och fått många finfina paket!
Hoppas ni mår bra, puss på er!



Godnatt

Nu är julafton slut och vi får vänta ett år till nästa men jag kan leva på att jag har haft en himla bra dag med min familj. Insåg också idag att nästan alla har tråkigt direkt efter Kalle anka för alla väntar på mat, så är det iallafall alltid för mig. Men, himla bra julklappar har jag fått också bloggar från min iPhone nu, har 2 mobiler för tillfället eftersom simkortet inte är aktiverat smsar från min Nokia, men pappa ska fixa imorgon. Sen har jag fått lite annat smått o gott, tröja mössa och sånt kan ta kort imorgon men nu ska jag sova, godnatt!


julaftonisch

Sista bilden är årets julklappar, från familjen, vännerna och bio kortet är från kyrkan.
GOD JUL!
copyright

Lätt Bästa julklappen

Sara


julafton

GOD JUL!




God jul!

Första julklappen,
Sara


Åh

Coca colas julreklam är nog den enda julreklamen som är bra.
Serpo i found you under the Tree Serpo, telenor suger.


dan före dopparedan

JOHANNA DU SUGER på att blogga här.
jag lyckades tappa min iphone idag, hela baksidan blev förstörd. Allt glas spräcktes. bild längre ner. Känner mig så duktig. Och imorgon är det julafton, weeiiiho. vill ha julklappar, det är typ det bästa med julafton, att man får paket.
enligt mig iaf. åhh jag har så tråkigt, orkar inte städa mitt rum. Vill bara att det ska bli imorgon någon gång.
På söndag åker jag till kramfors oxå, har med mig datan men om det blir så mycket uppdatering jo det visar sig väl.
Stannar där iaf tills efter nyår.

dagen innan julafton

23:e december, pirrpirr. Jag har fortfarande kvar det där pirret man hade när man var liten, allting är bättre på julafton. Även fast den blir lite annorlunda än vad den brukar vara, men ser fram emot kalle anka. Idag har jag varit på gränby och resten av dagen går åt att julstöka. Städa, slå in julklappar, baka,duscha eller om jag bestämmer bada, får se om tiden räcker till. Nej nu måste jag börja eftersom jag började redigera bilder och kolla ru t på weheart it var det minst en halvtimme jag började med det här inlägget.


Vi liknar precis varann

Känner att jag bloggar jätte dåligt, mycket som händer nu. Eller kanske för lite till och med. Fått jullov iaf. Slutade igår morse. Vi var på Kina resturangen efter med några från klassen, jätte trevligt. Världens bästa klass punkt. Sen på kvällen var vi några och åkte pulka, vi trodde vi bara skulle vara 4 men vi blev 6 pers. Skit kul var det iaf. Sen idag har jag och Erika bara lökat oss, kollat one Tree Hill. Är på säsong 5 nu :) helt stolt. Om två dagar är det julafton oxå, fast det känns inte som det. Som när man var liten var man as taggad på det i flera veckor innan och man känd verkligen att det var julafton. Nu för tiden känns det som en vanlig dag fast med paket bara..

Sara


jullov!

Bra start på lovet, kina mat med klassen och sen stan med några från klassen. Köpte äntligen en plånbok till min syster, hoppas hon tycker om den. och när jag kom hem så var dvd spelaren helt knas och spisen också, det har tydligen varit ett strömavbrott här, tyckte ni skulle veta det. Senare ikväll ska vi ju åka pulka, oj så jag har längtat att åka pulka. till dess vet jag inte vad jag ska göra det återstår att se. Har inte så mycket att berätta utan sitter bara och längtar till julafton, harebra!
världens bästa klass! ↓

You don't have to save me

Imorgon är höstterminen officiellt slut, efter det går några från klassen ut och äter Kina mat till lunch. Sen ska jag Erika och Felix åka pulka oxå, weeho. Fast känns endå helt deprimerande att sluta. Det betyder ju att vi är ett halvår närmare slutet liksom. Jag vill inte sluta nian, jag vill inte lämna min underbara klass. Nytt är skrämmande.

Sara


you give me wings so I can fly

tisdag, sista skoldagen. Skönt, fick veta att jag fick mvg också, i engelska. Jag har fått 2 mvg i engelska den här terminen, låter inte så mycket för er säkert men ni ska veta hur glad jag är för det!  Brukar aldrig få det, låg på typ g i åttan och nu i nian har jag bara fått ett g och resten vg & mvg? Hatar egentligen att skriva & prata om betyg men tyckte bara att ni skulle få veta hur stolt jag är över mig själv.
Skoldagen var chill, och all den här snön får mig vilja göra vinteraktiviteter, pulka imorgon och nu funderar jag och sara om vi ska åka skridskor.. men det känns inte så kul om vi ska gå ner till uppsävja och sen kommer vi det o ba, jaaa skridskor!! fast fan det finns ingen is.. ingen aning om dom gjort is där än. Vågar man chansa? Nej, tror inte det är is, men man kan ju alltid drömma lite.
btw, gjorde nyss ett facebook test och det känns skönt att jag är smartare än en apa. YES.

Redigering före och efter

klart som korvspad att jag redigerar en bild när någon ber mig, så här har ni karolina för och efter. Vad tycks? Vart den bättre/sämre? Måste sova nu så fick bli en sån där 7 minuters grej typ. se ya

Bilder från söndagen och julaftonskläder

Trevlig dag idag, förutom att jag somnade typ 4 igår så är as trött. Måste göra någon jävla engelska läxa oxå, sista för året. wiho. Lägger in några bilder från i söndags och mina julaftonskläder.
Mitt ansikte var för vackert för att synas, det skulle spräcka alla era speglar.
Såhär lär jag se ut på julafton.
¨

H-U-M-O-R-!

okej, jag ska sluta förse den här bloggen med Harry Potter skämt, men det är så underbart!

Åh sömnproblem

Kan inte sova



look for the light

söndag. Jag börjar verkligen bli senil. Kommer inte ihåg om jag bloggade igår, men det gjorde jag va? hursomhelst så var jag på gränby och stan, isåfall att liksom.
Idag har jag tagit 1 timmes fel på tiden. Jag trodde vi skulle vara hos Nathalie halv 4 men nedj, halv 3. Så Albin & Aida kom kvart över 2 och jag var då i duschen... panik. lite. Men det fixade sig och vi kom iväg när jag var klar, det var riktigt kul där. Hon fyller år på torsdag så vi firade henne o så. Gjorde en tårta med allt i... maräng botten, glass,grädde,chokladsås, banan, center,kladdkaka och sara mosade ner pepparkakssmulor också. Men det var as gott, låter inte så men det var det och jag har förmodligen gått upp 10 kilo. Imorgon är det skola, sen en till skoldag och sen JULLOV! say weehoo.
Nu, sitter jag och väntar på att min familj ska komma hem och börja med maten. HAHA, ja jag tänker fortfarande på mat även fast jag har ätit hur mycket som helst. Fast det var inte mat... mat är godare! MAT ♥
Förövrigt ska jag nog hitta sån där dag 1 grej på någon blogg... tror jag, så jag har något vettigt att blogga om förutom mitt liv. Får se hur det blir, inget mer att berätta så ha det bra folks!

Pappa då

Känslan när man precis vaknat och pappa sjunger det falskaste han kan på Sankta lucia. Och han kan den inte heller.

Sars


uttråkad tjej

såg att jag gjorde den här när vi precis startat bloggen så varför inte göra den nu igen och se vad svaren blir. Har bara läst dom typ 5 första frågorna dom andra har jag ingen anning om vad jag svarade på..
här är en länk till förra gången.
1. Tre namn jag lyssnar till: sara. Blir ju kallad för andra saker som kanske inte är direkt sådan jag gillar som blondie och saruman. Karolina kallar mig tydligen retardet.
2. Någonting jag tycker om med mig själv: mina ögon och min humor.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: jag härmar alltid alla. Som ett beroende, säger någon något jag tycke är roligt härmar jag det.
4. Detta är jag rädd för: höjder
5. Tre saker jag vill ha varje dag: kärlek, skratt och solsken.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: mörda någon, gå ut nian med mvg i allt och aldrig mer lyssna på musik.
7. Detta tycker jag om att göra: fotografer, vara med vänner, resa.
8. Detta vill jag göra just nu: reeesa, paris en gång till skulle sitta fint.
9. Bästa känslan: när man skrattar så man får ont i magen.
10. Värsta känslan: Den där klumpen man får i halsen när något är sorglig men det går liksom inte att gråta så allt bara fastnar i halsen.
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: humor, snäll , att han älskar mig för den jag är, empati. Jag vet inte ganska svårt.
12. Är jag kär just nu? Nej
13. Jag vill gifta mig: Någon gång i framtiden
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Resa jorden runt, göra en tatuering, gifta mig, pierca naveln, få barn, bo i ett annat land. lång lista.
15. Min käraste ägodel: Min dator och min kamera.
16. Något jag vill ha i present: Jordglob, reflexskärm, skrivare.
17. Detta har jag på mig just nu: mjukisbyxor och tröja.
18. Favoritkläder : Blus, jeans och mina svarta klackskor.
19. Favoritdjur: hund, giraff, sjöko eller pingvin
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: haha har ingen koll på vad det är för musikstilar jag lyssnar på..
21. Favoritlåt just nu: Coldplay – YellowGavin DeGraw – ChariotGeneral Knas – 12/12. Det spelar ingen roll att dom är gammla, jag kan inte sluta lyssna endå.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: roligaste: engelska eller syslöjd. Tråkigaste: Svenska eller so.
23. Stjärntecken: Våg
24. En bok jag älskar: Tretton skäl varför, världens bästa bok punkt.
25. En film jag älskar: åh finns så många bra, säger tummelisa bara för att jag älskade den när jag var liten, och den är så fin.
26. Tv-program jag gillar: The O.C, One Tree Hill, The Big Bang Theory, Awkward, My life as Liz, Pushing Daisies. åh finns så många bra.
27. Favoritdoft: Ed hardy, någonting kommer inte ihåg vad den heter.
28. Detta äter jag gärna: Cheddar cheese dip, ni vet den man har när man äter tacos? Eller tortilla som jag kallar det.
29. Dricker helst: Cola light eller Mer hallon passionsfrukt
30. Favoritgodis: Svårt val, marabou digestive är för god däremot. Fast naturgodis är inte helt fel det heller.
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Paris igen, Maldiverna, New york, Las Vegas, Thailand.
32. Färg på mina ögon: Gröna med bruna fläckar.
33. Min längd: 170
34. Jag tror på: Kärlek vid första ögon kastet, tror jag iallafall. Jag är inte 100 längre.
35. Jag spelar: piano i mina drömmar
36. Person jag beundrar: pass
37. Så här bor jag: Stökigt rum
39. Det här tänder mig: lumos
40. Det här gör mig avtänd: nox
41. favoritfärg: går inte att välja en
42. Favoritcitat: "jag behåller mina ideal, för trots allt så tror jag fortfarande att människor är riktigt goda i hjärtat" - Anne frank
43. En hemlighet jag vet: Om jag berättar den är den ju inte hemlig längre..
44. Bästa present jag fått: Min kamera
45. Senast köpta skiva: Längesen jag köpte en skiva, kanske nannes?
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: mina ögon
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: min mage och mina ben
48. Udda förmåga/egenskap: jag garvar olika typ varje gång
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en fågel så jag får testa att flyga eller en fisk. Kanske doris.
50. Vad lyssnar du på just nu?General Knas – 12/12
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: Jag och erika har varit i stan och köpt födelsedags present, julklappar och julaftonskläder till mig. Bild på det kommer upp imorgon. Imorgon/idag ska jag på födelsedags kalas hos nathalie och sen slå in julklappar och fixa och trixa lite.
52. Var är dina föräldrar födda?: Kiruna och Danderyd
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: kommer inte ihåg, kanske photoscape eller vlc.
54. Vilken är din favoritrestaurang? Cupidos sallad är att dö för.
55. När badade du i en pool senast?: Kommer inte ihåg om min pool var uppe i sommras, annars förra sommarn.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: haha ja många.
57. Hur många barn vill du ha?: Vet jag inte nu ju.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? SÅn där hårdrock där dom bara skriker och dansbands musik är inte direkt min favvo, den går att lyssna på men.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: Det är inget val..
60. Vad har du för TV-kanaler?: Mååånga
61. Har du åkt moped någon gång?: nejp
62. Har du busringt någon gång?: hahah ja
63. Har du fått felparkeringsböter?: haha nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : Som justin biber säger never say never, fast jag gör som honom och säger never endå.
66. Har du en egen trädgård? nope
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: Svårt, bamse är bra. Sen kommer jag itne på någon mer bara för det..
68. Kan du alla orden i nationalsången?: nja
69. Badkar eller duschkabin? vad menas med det? duschkabin badar typ aldrig om det menas så.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: Senaste månade, tusen gånger starkare tror jag.
71. Favoritpizza?: capricciosa?  stavning?
72. Chips eller popcorn?: chips, urk på popcorn.
73. Vilken färg på läppstift använder du?: rött om jag använder.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: nope
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: nej
76. Apelsin- eller äppeljuice?: olika beror på vad jag känner för
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: ida och kina mat
78. Favoritchoklad?: marabou digestive
79. När röstade du senast?: oj kommer inte ihåg.
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: ååh hatar tomater.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: jaa, shackfyran. fast det var ingen pokal men endå.
82. Är du bra på matlagning? sådär, jag kan inte göra kladdkaka..
83. Klarar du att tanka själv?: har aldrig testat
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : nepp
85. Pepsi eller Coca Cola?: coca cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: haha scouterna
87. Vad var det senaste du handlade?: blus och kjol
88. Har du kräkts offentligt? ja..
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: sanna kärleken
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? tror det
91. Har du ringt något betalnummer?: ja melodifestivalen.
92. Kan man vara vän med sitt ex?: säkert
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: Jag tror det var när min syster föddes
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: haha jag vet inte
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? chaaaaa. sen tar det slut så alla tror att jag svarat och bara pratar på.
96. Vad har du i din väska?: massor av joks.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: gäspar, nej jag vet inte :p
98. Vad är du tacksam för idag?: att det snöat lite iallafall
99. Var hittade du den här listan?: i arkivet
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: dom som vill

Saras lördagskväll, den sista är bäst!


Harry potter

Sitter och kollar på Harry Potter, hemligheternas kammare på trean. Åh älskar Harry Potter. Bara för att jag älskar harrypotter ska ni få massa fina bilder oxå, från Harry Potter puss o hej sara


syskon ♥

Åh, vad man tycker om sin syster när man går ner och hämtar mjölk och när man kommer tillbaka har hon gömt sig bakom dörren och hoppar fram så jag spiller ut halva mjölkglaset på golvet. syskonkärlek ♥

Löördag, en vecka till jul. piss väder. Gud vad jag har tappat julkänslan. Åkte ner till gränby med mina föräldrar imorse fick med mig hem julklapp till frida. Sen ner på stan med sara köpte födelsedags present till nathalie. Nu är det bara min syster som jag inte köpt till än, men hon är så dum så hon borde inte få någon. Fast jo, hon är bästäven fast hon skrämmer mig och äter upp mina pepparkakor. ikväll blir det hemmakväll för mig, känner mig inte bra har haft ont i halsen i några dagar som fortfarande inte gått över,huvudvärk och lite sånt. tur för mig att dom visar harry potter på tv. Kan bli en lovande kväll ändå! Hare bra nu landkrabbor.

imorgon när kriget kom

åååhhh!!!! Kul att boken man önskar sig i julklapp är slut överallt. Verkligen överallt. "definetivt slut" dampaaar.
SÅ nu kan alla tycka synd om mig för det gör jag. FML. ilandsproblem. jag vill verkligen ha den boken, asså åååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Godnatt ♥


Tusen gånger starkare


Saras säng

Hej, första gången jag mobilbloggar eftersom min mobil inte klarar såna avancerade saker. Tur att min fina vän har en iPhone då. Idag har vi varit med Jon och Billy vi gick till Ica och köpte godis (naturgodis) sen kollade vi på Harry Potter, evig lycka. Nu ska vi kolla på tusen gånger starkare och imorgon ska vi på stan eller gränby nu blev det väldigt tråkigt så Hejdå.


Stolt brud

Åååh jag är så stolt över mig själv, jag har nu lyckats lära mig själv göra vanlig fläta, inbakad, fiskben och utbakad! Finns det några fler att kunna? Tyckte ni kunde veta det :D aara


i´m looking at you and my heart loves the view

Lucia idag, efter alla träningar var det dags. Var väldigt nervös och var nära på att svimma en gång, men det gick bra! och kul var det också.  vi har inga läxor heller bortsett från ett grammatik häfte... men orkar inte. Nyss har jag skapat en rädsla att klicka på länkar på facebook. Satt och lyssnade på musik och klickade på en länk tillen blogg som visade sig vara en skämt grej och en tjej (som påminde om spöket från från andra sidan) kom upp och skrek. Jag fick panik  smällde igen datan och kutade ut ur rummet skrikandes så nu har jag ont i halsen också. Tack du! haha...
Hursomhelst, bild på mig idag med bra mobilkamera o allt. yes.


Lite kan man väl drömma

Skulle dessa hänga i min garderob skulle jag ju inte direkt bli ledsen. Synd att det är för dyrt bara. äh drömma lite kan man väl. När jag blir vuxen ska jag blir rik så jag kan köpa allt, men tills dess får jag nöja mig med annat.
Och för att trösta mig själv kan jag ju kolla på dessa som inte går på 4000 spänn för en tröja.

One Tree hill

Blev hemma idag. Kollat på flera avsnitt av one Tree Hill säsong 2 :) är på avsnitt 13 just nu. Bloggar från datan snart igen puss
Sara


Trött hela långa dan

Kollat på några Avsnitt av berg flyttar in. Är så jäkla trött så går nog bli att gå och läggs sig tidigt ikväll. Skönt att vi inte har några läxor den här veckan oxå, förutom musik förhör jag har på onsdag eftersom jag missade det förut. Åh julafton snart oxå. Får ju ledigt nästa tisdag. Shit det är ju om en vecka :o längtar lite, fast vill endå inte att sista höstterminen med min klass ska ta slut. Ska fira jul i Kramfors med min farmor och samma med nyår, fast hos min faster då. Känns sim att det är större chAns att det kommer vara snö där också :) fan har typ inte köpt några julklappar heller. Ska köpa till 8 personer och jag är klar med en. Lyckat. Haha inget bättre att berätta. Se yah, sara


filmtips


this is me

Hej där, jag börjar böanda ihop mina bloggar jag kommer inte ihåg om det var på den här eller den andra jag bloggade igår, tror båda.. fast vet inte. Jag var iallfall på stan med albin och ett tag själv, Albin skulle åka till sin kusin så jag passade på att köpa hans julklapp. Idag har jag inte gjort något alls. Men jag måste in i duschen snart för våra grannar kommer på middag. Nu sitter jag och lyssnar på disney låtar. alltså inte typ snövit utan mer från camp rock, high school musical etc. Egentligen så är dom filmerna fett underskattade för dom är faktiskt bra. Tycker iallfall jag, men man känner sig ju lite... udda.. när man sjunger dom i skolan och nån frågar erika vad är det du sjunger på? ööhh. hannah montatana... HAHA. Men det är så jag är, jag tror att jag alltid kommer vara ett litet barn. Har fortfarande svårt att rensa bort mina gosedjur, och lyssnar alltid på barnlåtar. Sen så läser jag bamse också, whoop whoop. Det blev ett fett konstigt inlägg, jag är 15 på utsidan 5 på insidan. Yees. slutsats.
Hejdå landkrabbor.
kärlek ♥

I'm dancing with myself. Well there's nothing to lose, and there's nothing to prove.

Hej homies :)
Skulle egentligen till stan med Felicia idag, men det blidde inte så.. Mår inte helt bra, vaknade och kände mig förkyld och helt hängig och jag får inte bli sjuk. Så det blir att vara hemma idag, men det är toppen det också.

Och juste, det är tredje advent idag också! Igår var det två veckor kvar tills julafton... O...m...g... 

Resten av dagen ska jag... 

• Skriva klart min önskelista.
• Lyssna på Harry Potter och Fenixorden, ljudbok. (ljudböcker är underskattade)
• Spela Sims.
• Fuck.. Måste plugga..

Fan vilken tönt jag är. Men that's who I am...

Kent – Töntarna

det är sån jag är

såg nyss den här på facebook och insåg att varenda mening stämmer på mig.

tjejer:
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

fotobok

shenare mannen. sitter och gör en julklapp till min farmor just nu. En fotobok från mig och min syster. Håller på att laddar upp bilderna. Det är typ sista datumet idag för att man ska hinna få den innan jul, känns lite jobbigt att sitta och göra den i sista stunden men har liksom inte hunnit innan. 93 av 136 bilder uppladdade. woop woop.
Ska seda åka och sola med karolina, typ vid 3. Efter det måste jag och erika öva på våran debatt imorgon. Vi ska debattera om olika enerkikällor, typ vattenkraft, solkraft och kärnkraft. Vi har vattenkraft. Håll tummarn aatt det går bra tack!
100 av 136. Går rå sakta känner jag.
Kapten röd igår var grym. Haha karolina vart typ helt starstruck. Hon kunde inte sluta snacka om det, söt där.
Måste försöka fixa det här med fotoboken nu.
puss o hej leverpastej.
felicia till vänster, jag till höger.

helt sinnes

Vi har bloggat asdåligt dom senaste dagarna, oså lägger jag upp en bild på mina tänder före och efter och länkar på facebook så är vi helt plötsligt uppe i 116? Helt sinnes. Vi som brukar ha typ 10-50.

Kapten röd

Yepp jag i Karolina sitter i luffar på donken såhär efter kapten röd. Han var grym. Grymilito. Inget bättre att sägA


förändring

10 år.
11 år.
12 år
13 år.
14 år.
15 år.

Shalalalalalaalalalalalala. Nanananananana.

Hej kompis, måste bara påpeka att jag är sjukt avundsjuk på både Sara och Erika som nu har perfekta tänder.. Inte det enda jag är avundsjuk på på dom, men det andra tar vi i ett annat inlägg..

Kom för typ en halvtimme sen hem från Emil och nu ska jag till Stockholm! Say weho. Vi ska till några vänner och äta middag osv, kul.

Aja. Pappa ropar på mig nu att jag ska gå och slå in en present...

Haaajrroooo!

Före och efter tandställning

jag gör värsta cp smilet på mittenbilden men det får man stå ut med.
Enorm skillnad mellan första och sista bilden.

åååhoj

åååhoj vad vi bloggar dåligt! katastrof. Men nu är jag här, weehoo. Gårdagen var bakning med sara, det var skojjigt. Och nu är det lördag, och jag har precis fixat mig och ska dra ner till stan för att träffa Albin och vi ska handla julklappar.  och nu måste jag gå, hare braa!

Something that is'nt there


the way it suppose to be


instagram

följ mig på instagram, jag heter sarajuto

Den här stan gör mig galen ikväll.

ETT PAR LÅTAR SOM ALDRIG SVIKER EN HUR MYCKET MAN ÄN LYSSNAR OCH HUR GAMLA DOM ÄN ÄR.
Kent – Dom Som Försvann
Kent – Sundance Kid
The Kooks – She Moves In Her Own Way
Kent – Töntarna
Regina Spektor – Samson
Håkan Hellström – Det Är Så Jag Säger Det
The Killers – Romeo And Juliet
The Kooks – Naive
Timbuktu – Kom och håll om mig
Tokio Hotel – Monsoon
Tokio Hotel – Scream
Coldplay – Clocks
Lykke Li – Until We Bleed
Kent – Romeo Återvänder Ensam

Lyssna och känn hopp.

Men åh

Fattar inte varför alla bilder i det tidigare inlägget blev typ dubbla, bajs mobil


Vi suger på att blogga..

Insåg just hur keffa vi är. Fast förstår det så jävla mycket plugg just nu så det inte är sant. Har franska prov imorgon så kanske borde fortsätta plugga, men jag så less på plugg just nu ååååh. Juste tog ut tandställningen igår, fick en as konstig skena oxå jag ska ha i en månad, kul. Nej. Får väl vänta till januari innan jag tar min piercing. Sen idag var jag hos frisören oxå. Hon bara för det kommer jag inte ihåg vad det heter, men i alla fall när man tar bort hårfärgning ur håret. Hon toppa lite oxå, och äntligen är min hårfärg lite jämn iaf. Mitt underhår var ju nästan svart medans dom översta slingorna var blonda, lyckat. Aja nu är det fint iaf. Kom på vad det heter! Avfärga! Där satt den.
Saris


dö.

nu är det så att killen jag la upp videon om kan ju bara gå och dö. Nu har han gjort en video där han säger att det bara var skämt... whattafuuck? Det är ju inte direkt något att skämta om, döööö!!

Kan inte sova..

Om videon Erika la ut, jag har inte skrivit något av det. All creed till http://dewide.se/
Jag håller bara med.



"Ärligt nu.. Ja det är synd om killen, det är fint gjort av alla som säger att de bryr sig. Men det är en sak jag inte förstår, väldigt många som länkar videon skriver att de gråter, tycker att allting är så orättvist och önskar att de kunde hjälpa honom..

Men en sak verkar ni inte ha tänkt på, det finns MASSOR av personer som honom i eran omgivning men dem bryr ni er knappt om.

En person länkade videon på Facebook och skrev: ”Vad är det för fel på vissa människor som kan orsaka så mycket lidande hos en så ensam pojke?”

Grejen är väl den att vilken människa som helst nästan skulle kunna vara kapabel till att orsaka lidande för någon annan människa. Det handlar bara om att säga saker som sårar den individen eller bete sig på ett sätt som kränker den personen. Jag slår vad om att nästan varenda en av er som läser någon gång har valt att ignorera en person eller snackat skit om den trots att ni innerst inne vet att det sårar den personen.

Ni vet att det finns folk ni skulle kunna hjälpa och få glada, men istället delar ni den här videon och skriver att ni önskar att ni kunde göra något..? Hjälp någon i eran omgivning så bidrar ni till att göra jorden till ett finare ställe."


Puss sara


tårar.


I can´t face it alone this time

Söndag, min söndag ser nog ut som alla andra söndagar gör. plugg, ledarmöte & q. Jag orkar inte att jag är skoltrött, hatar det. Håller just nu på med mvg uppgiften i hk, jag kommer ju inte få mvg kan jag säga nu på en gång. Den är jobbig. Jag vill ta en paus och kolla påm tv och äta choklad. Gott. Och pepparkakor! OCH! kom precis på att det är 2:a advent idag! bara 2 veckor kvar till jul! Bara 2 veckor kvar av den här terminen! Det är heölt sjukt vad tiden har gått fort.. innan jag vet ordet av det skriver jag väl jaa, äntligen tagit studenten eller något, som jag förövrigt längtar efter att göra.  Ser min systrer beställa studentmössa och sånt, det vill jag också göra. Men nu måste jag fortsätta med hkn..


Grattis i efterskott pappa


Hahahahaha dör för Erikas inlägg

Hej jag ska duscha nu sen plugga sen träffa mina kompisar sen fixa julklapp till min farmor sen städa sen plugga sen gå på ledarmöte sen träffa Ida sen gå på q sen ta bort tandställningen sen gå till skolan sen gå till tandläkaren igen sen gå på konfa sen plugga sen gå till skolan sen gå till frisören sen plugga sen gå till skolan sen ta tungpiercing någon dag. Oj första punkten. Amen det var väl allt fram till onsdag iallafall fast lite one Tree Hill o mat och sånt kommer ju emellan oxå. Börja kolla på säsong ett nu, är på avsnitt 18 för dom som bryr sig :) Hejdå


bara för dig johanna ♥


I'm falling in love with your favourite song, I'm gonna sing it all night long.

Hallöj! Sitter och kollar på 90210 efter en lugn skoldag med lunch på max och teater. Finemang. Dock så måste jag plugga so/no efter 90210 så stressen kommer väl. 

Dolce & Gabbanas nya parfymreklam med Scarlet Johansson gör mig så avundsjuk.. Hon är så perfekt. Vissa människor föds med det perfekta utseendet. Men man ska vara glad över vad man har, för vi är alla är perfekta egentligen. Alla är fina på sitt sätt.

Nu ska jag plugga till ett g-prov vi ska skriva imorgon, hoppas ni har haft en bra första december!


Old pic... But it's ok.

RSS 2.0