I just wanna love you..

Tjabba tjena!
Sitter nu ensam i stugan, dom andra familjemedlemmarna är och handlar någonstans. Dom kommer väl hem med mat snart, mums. Tror pizza var på tal men hoppas verkligen inte att det är det...
Anyway... Jag har nyss duschat och innan det var vi och badade, manet rädd som jag är så blev det inte så mycket bad men mysigt ändå. Och för er som inte vet så är jag på Sveriges västrakust. Hoppas på ett besök på Liseberg på vägen hem. Nu ska jag kolla klart på datan och sen hälsa på mina vänner i Harry Potter.
söta.

Usa bilder del 1

japp ni läste rätt det blir flera delar, det är så många och jag har inte hunnit redigera alla än :p
börjar här iaf:


liten ödla i orlando



Sea world orlando, späck huggar showen


flamingosar (heter det så?) på sea world


sea world

oh look it's a manatee :d



snacka om varmt, sea world föresten :) 



sea world


sjölejon bebis ♥


sea world, the clyde and seamore show


Orlando florida mall.


Frozen yoghurt



coolaste yoghurten, jag svär
stora tvålförpackningar is the shit
M&M world i orlando :) mupp bild
testar den nya fjärrkontrollen till kameran ;)
Snobben på kennedy space center
trött, kall och hungrig, ja då ser man ut såhär. på kennedy space center föresten.
coola solglajjor på kennedy space center
så sista bilden för den här gången från kennedy space center.
ska göra mig klar för att senare träffa johanna, lägger in fler bilder senare.
puss

it's called the funeral

jo erika och johanna har rätt, jag är hemma! har bara inte haft ork elr tid att starta datan de senaste dagarna. Gårdagen var bra, åkte först iväg med mamma och pappa och kollade på blommorna från en viss begravning, vi missade den eftersom vi var påväg hem från usa då. Vi besökte även mormors grav och ronjas minneslund. för mycket detaljer jag vet. Träffade senare erika, felicia, billy, joel och martin. det var kul. Bilderna från usa laddar jag upp i ett annat inlägg, dom laddas nämligen fortfarande in i datan. det står att det är 21 minuter kvar, kuuul.
idag blir det bara en chill dag. imorgon däremot ska jag träffa felicia, får se vad vi hittar på.
vi hörs,
puss sara

Tidlösa låtar: 
Youth Group – Forever Young
Band of Horses – The Funeral


Bilden ovan denna text är egentligen jätte dålig,
men det var någon som lagt ut en sten med den texten på vid minneslunden för djur.
Jag tyckte det var fint.
©

tjockomocko

Johanna... wtf... MOBBAD!
Kanske inte ska säga något om man kollar på rubriken... Meeeeeeeen. vem bryr sig. Och tack Johanna, bara för att du bloggade om mat så blev jag änuu hungrigare än vad jag redan var!!!! Makaroner & Köttbullar på gång. mums. jajajaj, jag har varit duktig. Gick upp klockan elva och åkte till Ikea, köpte en grej man har under datan,en ram och sen köpte pappa saker som är helt ointressant! Sen på coop köpte jag godis och present till Karin plus en glass som inte smakar Kaffe. Igår blev jag fett glass sugen så kollade om vi hade glass i frysen, jo det hade vi men wtf.... den smakade kaffe.... EEUUWW! Typ tvingade ner mig en halv skål innan jag höll på o spy och gav den till min käre far.
Nu ska jag inte blogga mer för maten är på g och jag ska träffa sara sen. VET ATT NI ÄR AVUNDSJUKA PÅ MITT LIV!!!! eller???


söööööt. (exempelbild från datan, höhöhöh)

Natthumor

Hej på er! Er mest lata bloggare här då, Johanna såklart.
Vad har jag gjort de här senaste 87,5 åren som har gått sen jag bloggat sist..? Jag har träffat vänner, nolifeat och varit i stugan. Erika var ute hos oss in the middle off nowhere och det var asmysigt! Fast vi nolifeade mest bara.. Inga kommentarer på det där, ni kommer bara tycka vi är töntiga.. Och vi vill visa en perfekt fasad för er. Så.. Ja.
.
Och Sara borde vara hemma nu, om jag har räknat rätt och om hon har skrivit rätt på vår blogg. Jag har ingen aning om vart Frankfurt ligger, enda jag vet är att det är roligt att säga haha frank FURRT. HAHA. Det är sånt jag håller på med när jag har tråkigt ex, jag brukar sitta och tänka på ord och namn som är roliga att säga. Kerstin och Pelle är mina favorit namn, dom är roliga att säga plus att dom är fett söta.
.
Så nu har ni lärt er någonting om mig! Och Erika kommer mobba mig som satan efter hon läst det här har jag en känsla av.. Men hon mobbar mig redan för att jag pratar med mina kläder? Och jag mobbar henne för att hon är mobbad.
.
Okej, kan ju berätta lite om idag också. Vaknade imorse på stugan av att min käre bror hade gått in i ett täcke (ni fattar, hade täcket över sig) och väckte mig allmänt jobbigt... Sen packade vi där och så, sen åkte vi hemåt. Väl hemma packade jag upp lite och nolifeade (som vanligt) och sen skjutsade pappa mig till Emil. Vi kollade på film bl.a. Meket näjz! :D
Och nu är jag här i mitt rum och ska sova... Pommes, kan ju inte sitta vid datorn hela natten.. Pallar inte sova bort dagen imorgon. Och det passar med lite sömn då jag har fett ont i ögonen för jag Emil, min bror, (palla att Emil där uppe ↑ och Emil min lillebror har samma namn... Hehe), har fotat massa i typ the lol cam och jag kollade i kors för mycket/för hårt. (?) Vet någon av er om det är farligt??

SKULLE KUNNA DÖDA (typ) FÖR EN HAMBURGARE ELLER EN PIZZA NU FAN, JAG ÄR FET HUNGRIG... Kära Gud gör så att det ligger en originalburgare utan tomat och lök från Max på mitt överkast nu, amen.
.
Äh godnatt. Ni som läste allt det här kan klassas som lika nolifade som jag som sitter och skriver allt detta. GRATTIS SÄGER JAG BARA!
UPDATE: Ingen hamburgare....

Nu, nu händer det

Hej, nu är jag hemma från Johannas sommarstuga, eller kom hem igår kväll men.. Idag har jag varit på gränby med Mamma fick med mig hem en tröja och ett par shorts. Jag har också varit på vårdcentralen. Ingen aning om vad jag ska göra ikväll, verkar inte vara så många hemma... Får väl gå in i min harry potter värld. (läsa)
Meen... det som har gjort min dag är vetenskapen om att sara kommer hem idag... Som ni läste så lyfter planet från frankfurt typ nu om det inte är försenat så hon är väl hemma om typ 3 timmar. Saknar henne sjukt! Känns som en evighet sen sist.... Behöver henne i min vardag.

hemlängtan

sara här, typ bara erika som bloggat den senaste veckan här. Johanna har väl glömt bort den här bloggen, igen. Johanna har du tagit bort din lilla kom ihåg lapp elr :o om du har det, sätt upp den igen!!!!

här är klockan lite över ett, vi ska checka ut vid tre. Då åker vi till flygplatsen. Japp ni läste rätt, jag kommer hem! Planet går lite över 8 orlando tid härifrån och landar i frankfurt vid 12 tiden, på dagen. Svensk tid. Planet emot sverige går sedan vid 5 tiden. Så cirka två timmar efter det är vi hemma. Längtar!
Mellanlandning i frankfurt är alltså i nästan 5 timmar typ. Får väl fota flygplan åt albin för att fördriva tiden, han ville  ju det. Den lilla flygplans nörden.
Bilder kommer upp när jag kommit hem och så :) köpt jävligt mycket joxs så det får
ni oxå se :)

saknar er!

puss sara


haha jag vet inte varför jag trycker ihop hela ansiktet när jag pussar delfinen men men. 
 


jag är ihop med Harry Potter

Såg Harry Potter och dödsrelikerna del 2 igår. Den var jätte bra, vill se den igen & igen. Så har ni inte sett den... gör det! Men samtidigt hemskt. Barndommen borta typ... Men jag har böckerna kvar o läsa så det gör inget. Haha, försöker lura i mig det men... det funkar inte. Ska rama in biljetten. hihhiih.

Och nu ska jag sluta skriva som en jaa va det där nu va. recenssion blandat med psykisk störning. (haha). Nu ska jag nog fixa det sista och så. Ciao!

 


bilder

Larssons är lite finare, lite bättre...












Jag & den kända (?) Erik


HAHAHA, det sprang renar på vägen hem. På riktigt! Lappland...



renar på vägem


Jag är starkare än du tror

Cp rubrik. HAHA. Känner att våran blogg är galet tråkig just nu, 2 som inte bloggar och en som bloggar lite men utan bilder. Nu i vanliga fall så brukar man väl be om ursäkt för det eller något, men seriöst... Det är väl våran blogg och vi som bestämmer? Jaja.

Idag så spenderar jag en dag på mitt land, inte så kul men finns inte så mycket mer att göra. Ska nog kolla på one tree hill. Även fast jag åt nyss så ser jag fram emot den där kladkakan jag bakade igår för att ta med ut hit, mums. tjockis. Nej det är helt enkelt så att jag är världens bästa kladkakebagare. Punktochslut. Juste glömde att säga.
Imorogn blir det massa skoj med Johanna, bland annar HARRY POTTER! Längtar och sörjer att det är sista, plus så följer jag med henne till hennes sommarstuga på söndag. YES!
bilden har varit med förr och är också första bilden som jag la upp på denna blogg. söt.


Always and forever.

Oj, nu bloggar alla tre riktigt dåligt. Men jag kom hem igår, det var rätt härligt fast saknar ju såklart redan mina små kusiner, dom är riktigt braiga dom. Speciellt Erik, eller egentligen är alla lika bra men Erik ville att jag skulle skriva hans namn och om honom här i bloggen för att han skulle bli känd (?) kan ju inte påstå att våran blogg är så stor men ja på något sätt tänkte han det. Gulligt. Hoppas du är nöjd nu Erik. Iallafall, poängen är att jag har bästa kusinerna någonsin. Jag ska lägga upp lite bilder från min lilla resa så fort jag kan använda min data. Jag har fått tillbaka den och den funkar men... Vårt internet har pajat. Så nu sitter jag på pappas jobbdator med en telia sticka som inte funkar på min. Så är läget och därför kommer jag inte kunna blogga heller. That´s to bad.
Jaja, jag lever iallfall.

Dom andra töntarna lär väl blogga någon gång också, eller juste. Johanna åkte ju till sin sommarstuga igår fast vi skulle på harry potter idag. Svikare. haha, nej vi får göra det en annan dag helt enkelt!
Och sara är fortfarande i Usa, kom hem.

Det var säkert längre än

Hej, glömt bort mig? har ju inte bloggat sen jag åkte för 9 dagar sen. typ. Tänkte vänta med att blogga tills jag kommer hem men ja, fick tråkigt så då blir det såhär. Nyss åkte min familj in till åre för att vandra men jag är typ sjuk så jag orkar inte det så blev kvar på hotellet. Dom kommer och hämtar mig sen och då ska vi äta max och sen till chokladfabriken! Yeees!! mums.
Nej nu ska jag kolla på film, black swan blir det nog.
Igår gick jag upp för åreskutan. Jag dog... eller ja, nästan.

Det var säkert längre än

Hej, glömt bort mig? har ju inte bloggat sen jag åkte för 9 dagar sen. typ. Tänkte vänta med att blogga tills jag kommer hem men ja, fick tråkigt så då blir det såhär. Nyss åkte min familj in till åre för att vandra men jag är typ sjuk så jag orkar inte det så blev kvar på hotellet. Dom kommer och hämtar mig sen och då ska vi äta max och sen till chokladfabriken! Yeees!! mums.
Nej nu ska jag kolla på film, black swan blir det nog.
Igår gick jag upp för åreskutan. Jag dog... eller ja, nästan.

/Hej

HAHA det är sorgligt, jag hade glömt att den här bloggen fanns... :U
Hemma från åland är jag iallafall, näääjs det! Eller..
Har inget att skriva, så... Tjarrå.
Fett sexig bild på mig och Erika :)

Orlando

shaba tjena hallå. det är jag som är utomlands men endå jag som bloggat mest den senaste veckan typ. elr  johanna är ju oxå utomlands, åland räknas som utomlands va? hursomhelst idag blev det florida mall. Typ en enorm galleria i närheten av vårt hotell. Var på bla victorias secret, M&M world (träffade en M&M gubbe som var blå, tog ett kort med honom), XXL forever och många mer butiker. Man fattar varför usa har mest fetma i hela världen, allt är liksom i super size. Ni vet när man går på typ donken? dom här muggarna med dricka i man får, på te.x 7 eleven finns det såna muggar fast i plats och den största får det plats säkert 1 1/2 liter liksom. Vem orkar det?
SKulle inte ens orka bära den där jävla muggen. vi var i en mat butik idag oxå, såg en listerine flaska ( ni vet munsköljet) som var enorm, säkert två vanliga i en. Helt sjukt hur dom orkar med allt stort. En flaska shampoo räcker liksom ett år.

Imorgon blir det universal studios, kommer bli awesome.
nu är det däremot M&M time, mumma


puss

baby i've tried to make things right

längesen ni såg mig här på bloggen. Varit rätt upptagen så det är nog därför. Tänkte slänga in ett inlägg innan jag drar, visst det är imorgon oxå, men då kmr ju allt det där sista som måste göras så kanske inte kan blogga då.
I lördags var vi i bollnäs Rättning bollsta och hälsade på pappas jobbarkompis med familj. Trevligt trevligt. lite bilder kommer längre ner. Sen igår då var man och badade i fjällnora med Karolina, billy och joel. Skit kul. Vi hyrde trampbåt och allt.
Nu måste jag nog bli klar med packlistan och det.
Hoppas ni får en grym fortsättning på juli då, blir borta till slutet av månaden så förvänta er ett inlägg åtminstonde då.
vi hörs,
puss
behöver jag ens nämna att det är copyright ©

Bloggpaus.

Nu är det så att det får bli en bloggpaus dom senaste dagarna.
Andledningen är enkel.
Johanna är på åland
Erika är hos sin farmor & farfar
Sara åker till USA på onsdag.

Det kanske kommer in ett inlägg lite då & då men förvänta er inget.
PUSS!


I may have failed, but I have loved you from the start

Hejsan, tönten här. Vill ni veta en sak? En töntig sak.... Jag saknar min dator, den har snart varit på lagning i typ 2 veckor, jag vill ha tillbaks den förfan. Jag måste också ta med en minnepinne till sara och sno några av hennes bilder, johannas också och karolinas. Eller i stort sett allas.
Iallfall så är jag osäker på vad som händer idag för får ingesvar på sms så ja. Imorgon måste jag gå upp saranstidigt. Åka bil i typ 90 mil. Yeees! Och jag har inte ens börjat packa, den tanken har inte ens slagit mig, oouuppss. Aja skitsamma, puss&kram, hubbabubbba suger. Påriktigt. Hatar det.


evollove

Kom nyss in efter ännu en härlig kväll, man bara måste älska sommarlov! Var ute med Karolina och billy, vi gjorde inte så mycket eller jo var panikslagna på taget. Vi lekta Karlsson på taket, hahhahhaha insåg precis hur kul det där är med tanke på Karolinas efternamn, sitter och skrattar för mig själv. Mamma måste tycka jag är knäpp. Nejdå inte knäpp bara trött....
Nej nu ska jag ta kvällsfika, gofika. hahahha ännu ett skrattutbrott.
Jag bloggar inget mer idag innan sängen även fast jag blir uppe ett tag måste vänta på min syster, ingen nyckel.

 


Gårdagens picknick

Damn vi är normala

längtan

blir bara ett snabbt inlägg nu från min sida, ska lägga in bilderna från picknicken ikväll. Startar datan då eftersom ajg endå ska beställa några canvas och framkalla några foton. Sitter med mamma och pappa och planerar hur våran usa resa ska gå till. VI har ju ingen charter utan vi ska ju bila runt florida, inte längre norr än orlando men det södra delen iaf.  Blir lite sim med delfiner, med rockor, universal studios, sea world, snorkling, bad, sol och shopping såklart ;)
shit vad jag längtar, åker om mindre än en vecka. Kommer bli awesome. pappa ber mig att gå med soporna nu, ska väl ta att göra det. Glamoröst lliv man har right? hörs sen

puss


Sommarnatt

Härlig dag.
Fantastisk kväll.
Godnatt.


Picknick.

Hej på er!
Sitter i mitt rum med Erika, hon kollar på Glee medans jag bloggar och sådär.. Har sett avsnittet tusen gånger, kärlek till Glee!
Iallafall så var vi på picknick idag, mysigt. Jag och Erika satt ett tag själva och pratade och hade kul hehe, (och åt) och sen kom Sara, Albin, Felicia och Karro. Vi fortsatte med att äta och sådär, myyyysssssigt! Sara tog massa bilder så det kommer väl upp någongång :)
Tog några bilder med min mobilkamera, dom får ni nu. 
Nu ska jag och Erika ut och typ cykla!!!!!! Sparkcykel såklart c:

du är krossad och jag går fri

haha förlåt för att jag uppdaterar som att jag vore död. Men det är jag ju inte så man tycker ju ajg borde uppdatera bättre. Fast jag ahr faktiskt en ursäkt för att inte ha bloggat dom senaste dagarna, erl veckan kanske man ska säga. Vi gör ju om i mitt rum så det har tagit upp all min tid. Suttit och målat möbler, målat väggarna, följt ikeas byggbeskrivningar och allt möjligt. Mest nöjd är jag nog över nya sängen, den jag ligger i just nu. 1.20 check. Man kan inte göra annat än att älska det. Första natten i den inatt då. Kommer sova som värsta barnet.
Nog om min säng, imorgon är en ny tag. Bland annat ville albin dra med mig ut på en picknik, låter bra ju. Får väl bli vid tre, har lite saker att ta itu med innan. johanna och erika kanske vill hänka? tyckte det lät som att ni skulle träffas imorgon. karolina kanske oxå. Äh får se hur det blir. Kameran fööljer med om det blir något iaf, så förvänta er i bilder om det blir något.
nu ska man nog sova
puss

Du kan va en cheeseburgare.

Hej lingonfärs, hur mårs? Själv mårs bra.
Sara den jävelns uppdatering suger, min suger men inte lika mycket. Erikas är väl helt okej. Mer okej än oss andra.
Tänkte försöka sova tidigare ikväll/inatt. Även fast jag säkert somnar tidigare än många av er orkar jag inte sitta i mitt rum helt själv och nolifea framför datorn/tvn.
FETT COOLT SÅ VILL JAG OCKSÅ HA ↓

Dom sjunker som stenar i vattnet men flyger högst i himlen

Nu är det min tur att uppdatera, igen.
Dagen har varit bra, tog en promenad med Karolina till o börja med sen åkte vi ner till stan och åt och sen gick vi på bio. Kronjuvelerna. Den var bättre än vad jag trodde den skulle vara, kärlek till björn gustafsson! När den va klar åkte vi hem och träffade Sara, ja det var ju lyckat. eller? Menn det är en anna historia, hur som helst var det kul så ja.
Imorgon är det onsdag, yesyesyes! Ja det är ingen vanlig dag för det Johanna dags, hurra,hurra för Johanna imorgon... gaygaygay.

En vanlig dag på ikea!


"I know you don't think that I am trying"

Orka blogga egentligen.
Har ingenting att skriva om mer än att det var askul med Erika igår! Och att jag suttit inne och spelat sims hela den här dagen, bortkastad dag. Men såna får det finnas ibland.
Och sen tänkte jag be er lyssna lite mer på Secondhand Serenade, grymt! Särskilt "Fall for you". Bara lyssna.
Copyright btw.

Fast ingen fattar fattar jag.


Man bara måste älska sommardagarna med Johanna, grymt!
Igår träffade jag johanna, vi hade det awesome som vanligt. Åkte till länna badet och badade sen tjocka oss på kvällen. Spelade också in en film med barbies... ja, normlat. Och vi ska träffas på onsdag igen, yesyesyesyesyes!!
Idag ska jag träffa Albin, fast först ska jag fixa mig och så.

Se och lär :)


Vilka är vi?

Eftersom vi inte har en "profil" alltså där vi förklarar vad det här är för en blogg, vilka vi är. Tänker vi göra en kategori för det. Så bara basic info om vilka vi är.
Vi är tre tjejor födda 96 som lever i Uppsala. Erika, Johanna och Sara. Vi går alla i samma klass i en skola i en förort utanför uppsala city. Det här bloggen handlar om våra liv, våra intressen, vänner, vår sjukt dåliga humor och liknande. Hoppas ni tycker om den och kommentera om ni undrar, tycker eller tänker något.
kärlek från Erika, Johanna och Sara.

Tänkte bara kika in och säga hej!


that was awesome

sorry för dålig uppdatering på senaste tiden, har helt enkelt inte haft tid för att blogga. för mycket som pågår helt enkelt. Har suttit ute i garaget dom två senaste dagarna och målat en bokhylla, en byrå, alla hyllplan och typ 8 lådor vita. Två gånger oxå.  och imorgon blir det mer målning oxå, rummet ska målas. Hoppas kunna åka och köpa möbler på söndag, måndag senast. Kommer bli awesome. sitter med familjen i vardagsrummet, dom kollar på i am number four. Eller jag kollar oxå men har sett den tidigare, för typ några dagar sen så är inte speciellt insatt. Fast den är i och för sig grym så kan väl se den igen ;) Alex pettyfer är ju inte direkt svår att se på heller :$ haha
Var ute en stund nu på kvällen oxå med erika. hon kom ju hem idag från dalarna. Saknat den bruden. vi gjorde inte mycket pratade mest.
äh det räcker för mig.
puss
första bilden är ju på the one and only alex pettyfer. Längtar tills vi åker till usa så jag känner för att lägga ut bilder fårn några tidigare resor :p första är från polen september 2010 och den andra från mallorca 2009.

first day

Om man ska säga något dåligt med att vara biorta i en vecka är att man saknar allt här hemma. Speciellt kompisarna. Kvällen har spenderats med en saknad delägare av denna blogg, Sara. Skunk... haha. Sjukt vad jag har saknat henne, vår humor är ju bara för bääst!!

Imorgon ska jag träffa nästa saknade delägare av denna blogg. Johanna, yeeeess!!! Saknar den ungen sjukt! Men vi kommer ha det bäst som vanligt, det har vi alltid för att ja. Det är ju vi.  


hahahaha paus hahahha

hahahahahahahahahahaha, känne rmig också nördig men fyfan va kul det ser ut!! Håller med Johanna, vet inte vad som hände, men inlägget kom upp 4 ggr, faaaaiil!!!!!! askul!
Tågresan gick bra, lite tråkigt eller jag läste ju så det funkade
Nu ska jag fokusera på gossip girl. puss!

This time baby, i'll be bulletproof.

Säger bara att början på den här dagen har varit riktigt seg, äckligt varmt är det också. Ni vet sådär kvavt? Euw jag hatar det. Precis som ett växthus.
Iallafall, sitter och skrattar för mig själv. Noolifer här men wtf, Erika har lagt upp 4 likadana inlägg! HAHAHAHA ser så jävla roligt ut! Däckar!!
Nu ska jag kolla på tapeter med mammsen och pappsen för att göra något vettigt.
Bild på Betty här om dagen ♥

RSS 2.0