Var det dig jag såg som en skugga ur mina drömmar?


Just sayin'

Tystnaden som uppstår efter att man en lång dag suttit inne och varit sjuk och går ut och ser att det är 27 grader i skuggan

yeees!!! men, vänta? fan också...

Okej, härligt. Nu är betygen klara och inga mer läxor!! förutom för mig som inte gjort en skrivuppgift som skulle in för kanske 2 veckor sen? Bra jobbat Erika! Men det är den som står på schemat just nu, har samma problem som alltid, första meningen. Yeey, nu skrev n¨ågon till mig på facebook också. känner mig älskad, och en mygga tog precis en liten delav mitt blod. put it in the carebox!!! Nu ska jag vara gullig och svara och skriva no grej. puss.

But darling, you are the only exception


/Snestreck

Imorgon är det en ny dag, nya tag. Tack alla som gjort min helg underbar!
Godnatt ♥
Paramore – The Only Exception

konfirmerad

Yees, då var man konfirmerad!! (egentligen igår, men whatever!)



förlåt erika att jag raderade dom översta bilderna men seriöst jag såg ut som en mongolid, om du verkligen vill ha dom ute får du klippa ut mig elr täcka för, sara







Happy feelin'

NU ÄR MAN KONFIRMERAD!

Och riktigt fina konfirmeringspresenter har man fått också, några jättefina halsband, ett välbehövt smyckeskrin och en vaio laptop! Och att få spendera dag och kväll med underbara människor gör hela dagen ännu mycket bättre.
Dock har min hals varit helt kaos idag, ont. Men med några ipren och fisherman friends blev det lite bättre åtminstone.
Gick inte att ladda ner bilderna till datorn från kameran så ni får bilder senare.
Ciao! ♥

abcdefghi.....

Konfirmation imorgon.
Godnatt ♥

jklölkj

Har lite dåligt samvete, har inte bloggat på en vecka typ? Mycket både i skolan och utanför, enda anledningen. Typ.
Börjar bli sjuk, ont i halsen. Kunde inte komma mer lägligt? Tack, tack, tack, tack. Tack.
Och... Grattis bästa Josefin Olsson, bästis, som fyller år idag! Jag älskar dig Sheen, alltid! ♥



kääärulina

hejsan svejsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu ligger jag i karolinas säng med karolina och skrattar, snart ska jag på konfirmationsövning. vad vi skrattar åt just nu får ni inte veta. hihihihihihihih. men för att dela med lite av vår glädje får ni kolla på fågelturken. as roligt. men stackars fågel..... 
tjenixen!


fotoutmaning

Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Bilderna kommer i den ordningen som står ovan.
jag hittade ingen bra bild som kunde reprensentera min vardag så det får bli den fina videon istället :p
Precis när ljuset släcks
Vinter helt enkelt
Bilden står för kärleken till min syster
självporträttet, det är ju inte helt i svartvitt men
Det tar ett ögonblick för att tillfällen ska försvinna
Bilden är från birkenau där någon lämnat en ros. Rosen hade vissnat däremot. Bilden står för de känslor man kände när man var där, går helt enkelt inte att beskriva.
bilden är tagen för ett år sen på vintern, därav all snö
puss

it started out as a feeling

haha jag har typ inte bloggat på en vecka, förlåt för det. fast egentligen jag sa ju att det inte skulle bli någon bloggning på ett tag. Men men nu tyckte jag jag kunde uppdate er lite liksom. Så idag har varit rätt så chill, skola och efter på omprovs tiden fick jag göra det so prov jag missade i måndags :) föresten helgen var grym, hade feta kul på livet är en fest. Lärde känna några 08 och hade det grymt bra. Och för att helt byta ämne igen kan jag berätta att imorgon slutar jag typ halv 12 så då blir det lunch på stan med erika, nathalie och albin. Nathalie skulle dra efter lunchen så då blir det jag, erika, albin och jonis kommer en stund så sätter vi oss vid ån på en filt :) mysigt värre. 
Efter det typ halv 7 är det genrep, vi ska ju konfirmera oss på lördagen. klockan 1 i sävja kyrka för er som känner för att komma och kolla. haha jag är lite nervös men endå taggad! kommer nog gå hur bra som helst!
lägger in bilderna från min fotoutmaning i ett annat inlägg
puss

det var en gång, en gång för mycket

cp rubrik- jo tack jag vet. men kommer inte på något bättre. min fantasi ligger på noll just nu så det går inge bra med min artikel heller. Trodde det skulle vara lätt att skriva den, haha. Lurad! Ingen lust att blogga egentligen men någon måste ju underhålla den här bloggen. Dagen i skolan var tråkig. Bara massa äckliga spindlar. Sen blev det tandläkarbesök som också sög, sen skulle jag på omprovs tid för att skriva en engelskauppgift. Faaast, min lärare hade inte gett dom uppgiften så jag slapp! haha, skönt eller vad? Fast nej. Kommer bara behöva göra det någon anan gång. Blä. Nu, vad jag gör jag nu? Jo jag skriver den där jobbiga artikeln, ååh vad skönt att lovet snart är här! Sista veckan kan man säga eftersom nästa vecka är vi lediga 2 eller 3 dar och veckan där på är det lov veckan och då blir det typ bara städ,klassensdag, brönnbolls cup och avslutning. Imorgon slutar vi också tjugo i tolv. jajajajajajaja! Nu blev jag glad! hihihihihihihi.


fortsätter med gamla bilder pågrundav data trasig. 13 åriga erika!

Det var du & jag mot världen, nu står jag här ensam.

Vi är dåliga på att uppdatera hela högen.

Won´t let you go

Kollade nyss på bilder på facebook från konfirmationen som var i helgen och insåg precis att är så himla taggad på våran i helgen! Fan va kul det ska bli!! hihihihih! gooooosssh, vill spola fram tiden, även fast jag intwe vill att konfirmationen ska ta slut, tufft. Men längtar tills helgen iallfall! 

sjukling

Hejdär, jag har inte bloggat sen i typ onsdags (?) men ni vet varför, data tradig och så har jag varit på läger över helgen. Det var kul även fast jag var sjuk hela helgen, började fredagen med att vakna och ha jätte ont i halsen, men åkte med på lägret ändå efter många om och men. Sen vaknade jag upp där på lördagen och mådde ännu sämre, kom senare fram till att jag hade feber. Men åkte inte hem utan stannade hela helgen, och nu är det måndag och jag är fortfarande sjuk. Inte roligt, skulle haft historia prov idag men får bli när jag blir frisk, vill helst göra det så fort som möjligt för att få det ur världen liksom, kan allt också! Får se omjag orkar gå imorgon eller om jag blir hemme då också, rätt viktigt konfirmatiopns övning då.... vet inte hur det blir. Nu ska jag stänga av datan och fortsätta kolla på one tree hill, snart sett klart säsong 2 också, älskar den serien! Eller så läser jag det får mitt samvete bestämma... hehe.


Har inge bra bild så blir en från 7:an. haha.


Crush

Med en härlig bild säger jag godnatt!
♥♥♥♥♥♥♥♥


Let's get these teen hearts beating. Faster, faster

Nu fattar jag varför inte Sara och Erika har bloggat någonting på länge!
Torsdag har dom ingen ursäkt (:y) men i fredags åkte dom på nån fritidsgårds "läger" över helgen så ja, i helgen får ni bara höra av mig..

För drygt en timme sen skulle jorden gått under, känns ju bra att vi lever fortfarande. Känner mig liksom inte riktigt redo att dö än, satt.

Ha en bra lördagskväll, vet inte va jag ska skriva så, puss på er



Om mig själv - Johanna

Tänkte det var dags att jag börjar berätta lite om mig själv..

Okej, jag heter Emma Johanna Annika Fredricsson, mitt tilltalsnamn är Johanna.
Jag föddes i Stockholm 23 september 1996. Bodde i Stockholm tills jag var två år, då flyttade jag till Årsta i Uppsala där jag bodde tills jag var fem. Då flyttade vi till Bergsbrunna, där jag fortfarande bor. Går åttan i sävjaskolan, går i NO-klass. Egentligen är jag inte så intresserad av NO och det är ett av mina sämsta ämnen i skolan så egentligen vet jag inte varför jag valde NO-klass. För att många vänner skulle ta det kanske. Och för att det verkade lugnare i NO-klass, mer arbetsro och sånt där. Men speciellt lugnt är det inte i vår klass, haha. Men det är chill.

Jag har rött, oranget, kopparfärgat hår, vad du vill kalla det. Har aldrig färgat det det minsta och det har jag inga planer på heller. Om folk kallar mig ginger eller så blir jag bara glad, jag är stolt över min hårfärg, so keep on! ;)
Mitt hår är naturligt lockigt, men jag plattar oftast håret.
Jag har blågröna ögon och är ungefär 1.59 lång.

Jag älskar musik, har en "daglig dos" musik som bara måste in genom öronen. Jag tycker om att sjunga och så, om jag är arg sjunger jag, om jag är glad sjunger jag, om jag är ledsen sjunger jag.
Just nu lyssnar jag mest på Veronica Maggio, Kent och Tokio Hotel.
En av mina spotify listor ->KÄRLEK KOMMER OCH GÅR MEN MUSIK BESTÅR

Jag tycker om att fotografera också, men det kommer i omgångar.
I framtiden vill jag? Jag vet faktiskt inte. Har lite ångest om gymnasievalet haha.

Vissa skulle säga att jag är väldigt tyst och blyg. Jag är det, i vissa sammanhang. I andra helt tvärtom. Men det beror på humör och vilka jag är med och sånt där.. Folk som inte sett mig "vara mig själv", mitt vanliga, glada jag, känner mig inte.

Jag började blogga för ungefär två år sen. Brydde mig inte så mycket om läsare och sånt, bloggade mest för mig själv och för att skriva av mig. Det är ungefär samma nu, fast det är ju roligt om folk läser det man skriver men...

Nu vet jag inte vad jag ska skriva, börjar bli trött. Kanske blir en fortsättning? Men det är lättare om ni typ frågar saker om en själv förstår ni? Bara att fråga!

Nu har ni åtminstone en LITE mer klarare uppfattning om vem jag är ;)

(Blogg laggar, så no pic här)

Den här stan är full av tanter och tragik

Hej på er, jävligt seg skola. Efter cyklade jag och Hanna hem till henne och åt. Ja, vi åt. Och lite annat. Men mest åt haha. Naaajs derå, sen till kyrkan och träna inför konfirmationen. Gick väl bra!
Har precis snackat på skype med Betty, skulle precis stänga av datorn när jag kom ihåg att blogga, och det var väl bra? Mina bloggkompisar är lite torra på att blogga idag! Okej jag ska inte säga någonting, jag har ju varit lite off på sistone...

Anyway, stort GODNATT!

Knuten hand i fickan, all koncentration till att inte slå. Jag har tiden på min sida.

Ondsdagskväll

Hej påer, Johanna tha maaan here u know.

TomTits var ärligt inte sådär jättekul enligt mig.. Kan bero på åksjuketabletten jag tog innan vi åkte imorse (jag blir lätt åksjuk, dock aldrig så jag spyr utan mer ont i huvudet och lätt illamående) och den gjorde så att jag blev jättetrött, alltså konstigt trött, mina muskler blev helt svaga osv?
OCH det kan ha berott på x antal störningar på människor, åhmajgad säger jag bara. Man kan ju inte gå fram till personen och säga "Alltså du, jag stör mig verkligen på dig. Kan du bara sluta.. Att vara.. Så jävla jobbig? Faktiskt så skulle jag bara kunna slå dig i fejset, för du är så jävla dryg."

Måste läsa baotalångt i "Ondskan" tills på fredag, och jag överdriver inte. Så sluta blogga nu Johanna och läs, LÄS för i helvete. Och sov sen.


Ihop klippta videosar från dagen

haha förlåt joel för dom två sista klippen när vi busar med dig när du sover emn seriöst, fan vad kul xd
Och innan ni kollar på klippet ska ni bara veta att jag garvar skit fult och det är ganska mycket skrik så ni kanske inte ska ha på högsta volym ;)

puss



fotoutmaningen

Först: Dag 5: En gammal bild
Andra: Dag 6: Tema "grön"
Tredje: Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp (i bloggen)
Fjärde: Dag 8: En favoritbild
Femte: Dag 9: En vårbild
Sjätte: Dag 10: Detta gör mig glad
Och sista: Dag 11: Tokigt













bilden gör mig glad


so i'll just make this a little less obvious

jag sa ju att jag inte skulle blogga på ett tag, men liksom hade en stund över idag så tänkte lika bra att slänga in ett inlägg. extra smart nu när ingen av oss uppdaterat bra. Idag har vi ju varit på tomtits, herregud vad kul. Onödigt att skriva allting så jag lägger in några bilder, fotade med min mobil något som gör att dom är skit dåliga, en del är även fotade av aida.
puss



bilden är konstig eftersom bernice drar upp en såpbubblegrej framför ansiktet





Allting har sin tid

Hej, justy nu ligger uppdateringen på dåligt för oss alla, och jag bloggar nu för att säga att den förmodligen inte kommer bli bättre för min del. Jag vet inte men min data går typ inte att starta så ska prata med pappa. Problemet är... Han äör inte hemma, kommer hem p fredag kväll, då har jag åkt och kommer hem på söndag så jag kan inte prata emd honom förens söndag kväll eller måndag. Great. Kan därför inte heller lägga upp filmklipp eller bilder från tomtits som var grymt! Känns skönt att ha cyklat 5 meter upp i luften, härlig känsla! Så jag slänger väl in ett inlägg lite då och då när jag får tid, men lovar inget eftersom ah, ni vet.


Helt ok

Hej pååer, haft en bra dag?
Inte för att jag tror att ni kommer svara men ändå.

Tänkte inte skriva så mycket mer än GODNATT, sov gott!

Kolla Josefin bakom mig, så jävla läskigt..


kärlek och respekt till alla, punkt och slut

det är för mycket att göra just nu, något som gör att för mig hamnar bloggen sist. Förlåt men jag hinner inte just nu. För mycket plugg och annat, som i helgen då det är livet är en fest.
hoppas ni inte saknar mig för mycket när jag blir borta ett tag.
puss

ROCK ANTHEM

URSÄKTA MIG att jag inte bloggat nå, har haft fullt upp i helgen! Har precis skrivit upp allt på min egen blogg, orkar verkligen inte skriva om.. Så klicka här för att komma till min blogg!

Snart ska jag träffa Josefin näääääjzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Jag är på asbra humör typ, jag har för mycket energi för att skriva mer nu, pussen



Lite random sådär, men jag gillar bilden. ÅÅÅH skulle kunna springa ett maraton alltså. HELT OK!!!!!


livet är som en dans på rosor, jävligt taggiga rosor...


you may think that I’m a zero

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mina kära bloggvänner, dom är iallfall rätt dåliga på att uppdatera. Hursomhelst så har dagen varit bra, eller tidigare på dagen så gjorde jag inget, typ kollade one tree hill och läste och sov, sen gick jag till kyrkan där det var grillkväll med Karolina & Sara, men det var sjukt segt där så vi drog. Sara gick hem och jag och Karolina gick till ica,tog lite bilder och så. Nu sitter jag hos Karolina där jag också spenderar natten. Härligt.

Här är detn som gör oss sällskap inatt, inte så normalt med vitlöksbröd kanske... men det är gott.

 


Sorry, I can't be perfect

Bloggningen idag har inte varit bra från någon av oss. Jag har haft en bra dag, sjukt segt i början men blev bättre sen på kvällen. Kollade på omröstningen på melodifestivalen, Sveriga slutade som trea men ledde ett tag. Jag fattar inte riktigt hur folk orkar sitta och kolla på det från 9 till typ nu.... hur fan orkar man det? Inte ens kul att se dom uppträda, man kollar ju bara för att veta vem som vinner. Iallafall jag. Har inte precis så mycket att berätta, så lägger upp en bild istället, pusshej.


snyygg!


Erika & Johanna humor

Hallå där kötteblåbär! Just nu sitter jag hos Johanna och hon städar lite, vi har och har haft det skit kul, varit på stan lite halvt mobbade där alltså. Nu sitter vi fortfarande halvt mobbade framför youtube med massa roliga klipp, våran humor...h-a-h-a!


hahah!

speciellt tillägnad till dig Albin! ;)

känner att jag inte har sååååå annorlunda skratt ändå!

Rock.de.co.uk

Seg dag..


forever young, i wanna be forever young. do you really wanna live forever?

Ursäkta för att mitt senaste inlägg var så pass långt bort och för att jag var (lite) agro. med långt borta menar jag att jag blivit sämre på att blogga i början var det två inlägg om dagen typ nu är det möjligtvist ett litet. dåligt dåligt.
Men innan jag börjar skriva i läsloggen till den makalösa boken ondskan (ett tips) så ska jag lägga ut min fotodagsbildgrej. Idag var det en bild på min hobby. Egentligen har jag ingen hobby men det finns ju saker jag gillar att göra jag skulle kunna fota. Att jag skriver såhär innebär ju att jag inte tagit bilden än utan att jag bara tar den innan och lägger in den i inlägget innan det publiceras ;) lite fusk får ni ju stå ut med.


puss





okej. jag kom inte på något vettigt, så det får bli det faktum att jag blivit helt beroende av tidningar på senaste tiden. Dem på bilden är för att bara nämna några.


popular

Sitter och pluggar samtidigt som melodifestivalen är på i bakgrunden, inte det bästa programmet men det funkar väl. Nyss var det Sverige, Erik saade, popular. Kan inte precis säga att låten är så värst bra men scennumret är faktiskt grymt. Han kan ju dansa, och ja sånt, sen så glasrutorna också. Lite komiskt att att han slår sönder en glasruta och landet som sjunger efter är det enda landet som inte har skor på sig när dom uppträder. Bra planerat, eller vad säger ni? men nu måste jag åter gå till mitt pluggande!

P.S boken ondskan som jag tyckte var jätte dålig förut är bra nu. Bara början som var lite förvirrande för mig. Den är hemsk men ändå bra.

Det finns en andledning till alla humör

Random rubrik som vanligt, men på något underligt sätt inte.

Skolan var helt okej. Hade en engelskaredovisning och en no debatt som båda gick helt okej. Idrotten var också helt okej. Lika så Tyskan & sy slöjden. Nu har jag precis kollat på OC, och ska nu fortsätta mitt pluggande, måste börja på min artikel men kan inte komma på den förstas meningen, har alltid problem med den. Får se hur det blir med den, bra hoppas jag på. 


 





 

 

Back to R


Fail

HAHAHAHA fyfan va fult Sara, kolla på "senaste inläggen", dina aggressioner fortsätter långt!

HAHAHAHAHAHA andas HAHAHAHAHA!
Alltså det va inte ens kul.


ffs.


Puss

Som om jag låg ner på marken och blev slagen

Hello! Skolan var jobbig, bara jobbig. Konfan var kul, vi planerar inför själva konfirmationen, lite spårade idéer har vi i min grupp men det kommer bli grymt!
Har en fotoidé i mitt huvud just nu, måste ta nu innan den glöms bort!
CU!
/J


ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

jag skrev värsta inlägget sen kom jävla F''''''***'mdijbajsmsojri rmei nien cnnundmdo faceboooook och fuckade upp hela internet.......................... -.- åhhhh vad jobbigt

iaf jag orkar inte skriva om så som kort sammanfattning hann inte blogga igår men här kommer bilden som skulle läggas ut igår och dagens bild oxå :) åhh jag har fortfarande utbrottttttttt................

oså är det varmt i mitt rum oxå...............

första bilden är alltså gårdagens favoritsak, vet inte riktigt om det verklgien är min favvo sak men den var söt och passade för ögonblicket. haha det är iaf en liten sköldpadda med typ sand inuti från rikshistoriskamuseet (stavning?).
Sen den andra bilden är dagens bild, alltså en bild på en familje medlem. haha det fick bli min lillasyster som egentligen inte ville vara med på bild så då blev bilden så där..

puss (detta blev ett konstigt inlägg)





I’ll get you back when I’m your boss

Hali hallå! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver på min ergonomi uppsats som ska in imorgon, får se om ag hinner annars får jag hitta på någon dum ursäkt och säga att jag lämnar in den nästa lektion. Funkar oftast. Men ska försöka bli klar, men jag har problem att få den till något bra... ska försöka börja på min artikel också, men det är ju alltid början som är svårast. Tycker iallfall jag. Skolan var jobbig, har varit sur över allt denna dag. Inte ens vädret gjorde det bättre. Det är lite bättre nu men inte så, fortfarande sur. Nu måste jag fortsätta och det här inlägget tog ungefär 1 minut att skriva så ursäkta om det inte blev så bra.
blogg.se dampar just nu så ingen bild.

Coca Cola, Fanta, Sprite, ta en light?

Johanna här! Operation dagsverke idag, städade lite hemma och rensade jordgubbslandet hemma hos Josefin med henne.

Försökt ladda ner lite låtar till telefonen, men icke sa nicke, det ska självklart dampa och "uppspelningen misslyckades".

Ska sova nu, så jag inte kommer till skolan som en levande zombie imorgon. Det skulle nog ingen må bra av haha!

CU bebisar


asså vafan?

Jag får på riktigt damp på alla skit på facebook. Vem bryr sig om vad folk svarar på några frågor som är helt onödiga? och jag vill inte ha några förbaskade anteckningar, och jag bryr mig inte om någon har besvarat en fråga om mig. Seriöst. skaffa ett liv! Dessutom så båstår facebook att jag svarat på massa frågor... Jo visst.

och jag vet att ingen bryr sig om det här inlägget men jag är sur och facebook fick smällen.

Konfirmation nästa!


puss

28 grader i skuggan. snacka om att jag är chockad. konfan börjar fyra då går jag erika och albin dit :)
bara som en uppdatering.
just nu ute på baksidan med erika mittemot mig, hon har oxå sin data.

puss



får jag ens ha kvar dig som min vän?

Godmorgon, eller vad man säger den här tiden på dagen? Idag verkar alla skolor vara lediga för dagsverks grej, eller jag vet inte riktigt det var kanske lite överdrivet men alla i Uppsala verkar och min kompis i Dalarna verkar också vara det satt. Jag har iallfall inte gjort ett piss httills, men jag orkar faktiskt inte. Fast sara kommer förmodligen dampa sönder om jag inte fixar mig snart... men jag är ensam hemma och vill njuta av det så länge som möjligt för det sker inte så ofta. Vi ska tvättas bilar och typ sola lite innan det, sen konfa och plugg måste göra jätte mycket skolsaker så har lite dåligt samvete att jag slösat bort morgonen av att bara göra ingenting.
värdelöstinlägg.se. Hejdå.


det är ouppfyllda drömmar som håller dig vid liv

erika är seg, jag har suttit i säkert 20 min och väntat. Vi ska sola men hon har inte gjort någonting än.. och hon vill inte heller.. ERIKA!
jaja får väl smörja in mig medans, med solkräm asso. 6 på kroppen, 10 i facet och 15 på min pigmentlösa fläck på halsen :) haha älskar att den med 10 är från mallorca vilket gör att det står baja under 10:an. haha, sikken humor.
hoppas solen gått runt på baksidan nu så vi kan sola någon gång, jag är nämligen för lat för att kolla ut genom fönstret rakt framför mig..
Måste fundera ut någon favorit sak att fota till den där fotoutmaningen, får se hur det går.  Jag bjussar på några webcam bilder i slutet av inlägget.

puss



Someday, u will understand

Godkväll eller nåt dårå. Sitter i mitt rum med öppet fönster och försöker få någon som helst syre här inne, fönstret stängt hela dagen och en sol som lyser in i fönstret morgon till typ sen eftermiddag. Blir som ett jävla växthus i mitt rum..

Imorgon är det "projekt Tanzania" på sävjaskolan, man kan väl också kalla det "Operation dagsverke" (?) eller någonting, iallafall är vi lediga från skolan och ska försöka samla in pengar till i vårt fall en förening i Tanzania. Ska göra någonting hemma/hemma hos henne med Josefin. Förra året rensade vi rabatter hemma hos mig... Det var fan asjobbigt!

Anyway, ska ta en SOLO och mitt headset/telefon och lägga mig i sängen nu. Godnatt!


Min Puff ;;;;;;


foto: temautmaning

Känner att mina inlägg endå blir så tråkiga så då kör jag på det här. En bild varje dag i 31 dagar ;) första bilden ligger sist i inlägget, en bild på mig alltså. Sen är grejen den att jag blir inte bra på bild, absolut inte. iaf inte när jag ska ta själv för anting ser jag helt drogad ut som på den under elr så gör jag någon konstig min. Men det får bli den här nu för jag känner att jag är helt trött på alla dessa krav på att tjejer ska vara helt perfekta, men helt ärligt, det finns inget perfekt! Så därför får det bli det här bilden dels för att jag har mys kläder på mig och dels för att jag ser ut som att jag går på knark. dessutom är mitt hår blött. 



Här har vi temadagarna:

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: En höstbild
Dag 31: Valfri bild


vackra ögon, vackert hår. Där går tjejen ni aldrig får, hon är tjejen dåld av spakel, magen indragen, ryggen sträckt och vem har kommit på ordet perfekt?


MINNEN


When the night puts on it's cloak

tjofors, haha typ första gången jag skriver hej i början av ett inlägg..
hursomhelst eftersom som jag inte bloggade något igår blir det väl som en gengäld (stavning?) att blogga lite extra idag ;) igår behöver jag inte informera er så mycket om eftersom erika gjort det ganska bra, elr iaf club q delen. innan det var jag och felicia ute en stund annars kollade vi på o.c. herregud vad jag älskar den serien. säsong 4 är egentligen underskattad, alla säger att serien suger utan marissa. visst det blev sämre men inte så mycket skulle jag vilja påstå. men vad vet jag som bara sett 4 avsnitt hittills.
Jag känner att detta inlägget kommer bli för långt om jag ska gå igenom allting så för att underlätta säger jag bara att idag solade jag, och tvättade erikas bil. Och vi tvättade bilden eftersom det är projekt tanzania imorgon, samma sak som dagsverket. Det innebär att vi ska samla in minst 100 kr ivar och erikas pappa var inte hemma imorgon så vi tvättade hennes bil idag och min mammas imorgon. haha och sen resten av dagen ska vi sola och gå på konfa.
jag sitter med en hårinpackning just nu som jag ska skölja ut snart men sen bloggar jag igen. haha det blir lite av en överraskning egentligen det jag har planerat ;)


puss



Du är där när dagen gryr

Sitter och lyssnar på musik och har kommit på att om vi ska sjunga alla låtar som jag tycker passar in så skulle våran konfirmation bli 5 timmar lång.
Lite tråkig information sådär, ser fram emot morgondagens konfa riktigt mycket. Älskar att planera såna här grejer. Ska bli kul att spela upp det också, riktigt taggad. Iallfall så har jag inte mycket att säga utom det kanske också att jag håller verkligen med Johanna om sista punkten, Tokio hotel är bra punkt slut. 
Istället för att skriva om min dag som inte varit det minsta intressant så tipsar jag er om denna produkt...

 
fick den av Johanna i födelsedags present, och den är jätte bra. Alla deras grejer jag testat har verkligen varit bra, den mjuknar upp huden och man känner sig riktigt fräsch efter man använt den, inte svårt heller. sörj in ansiktet Morgon & Kväll för en bättre hy. Tummen upp för visibly clear! (y)

So I pick the world up and I'ma drop it on your fuckin' head

Hej alla fans!
Har inte så mycket att skriva om så jag tar det i punkform om mitt humör nu just nu...

  • Jag fullkomligt hatar pollen. Jävla små korn som gör så att ögonen rinner och känns helt svullna. Irriterad näsa också, usch fy fan..
  • Jag kanske ska äta kina mat eller sushi till middag! (Hoppas, tjockis)
  • Jag förstår inte meningen med ergonomi. Ska skriva en "uppsats" om ergonomi som praouppgift. Stavas TRÅKIGT.
  • Tokio Hotel är riktigt underskattade!!


I can't go back and undo this

Min dag har varit bra, blev solning med Bernice och sen club q. Sista gången. Även fast dagen varit bra så mår jag inte bra just nu. Huvudvärk & magont. Känns helt ärligt som jag vill spy eller något, så har inte så mycket att skriva utom klagomål så visar lite bilder från dagen istället.



Kanske var vår historia en fjäril på nål, vacker att titta på men vingar som inte slår

jag har ont i huvet, mår allmänt dåligt och är trött. så från min sida får ni helt enkelt njuta av den fina rubriken och denna bild på en judisk kyrkogård i polen.

puss



Det rår inte stjärnorna för

Kul... Kul att jag inte kan lyssna på mina favorit låtar på spotify....
Gårdagens planer blev inte som jag skrev på bloggen. På dagen träffade jag Alexandra, Frida & Bernice och vi låg på ip i solen och kollade på en fotbolls match, och efter det så hände exakt det Johanna skrev igår. Idag... jag har sjukt ont i magen så får se om jag ens orkar göra något idag. Funderar starkt på att bara dega... eller typ sola eller något, kanske får sällskap av Bernice då, och ikväll är det club q om jag inte bestämmer mig för at tillåta min mage bestämma över mitt liv. Den är dum.


Havanna mammaa

Aa, godmorgon. Det är sjukt fint väder ute, så det är egentligen skam att sitta vid datorn..
Idag är det söndag iallafall, taggar för skola imorgon. Eller inte. Men vad ska man göra? Var sjunde dag är en sån här dag, en jobbig söndag, det har vi levt med sen bigbang och kommer leva med det forever.

Ska ut nu, vad jag ska göra där vet jag inte, men ut ska jag. Ikväll är det Q, får se om jag går. Har inte varit där på en evighet så det kanske är dags.. Finns ju anledningar till att jag inte varit där. Kanske bäst att stå på sig.

Puss på er!

Bild jag tog för typ... En kvart sen. Äntligen några nya bilder på datorn! EXDE!


KÄNSLA

Humör som går från bra till dåligt på 3 sekunder, det är något som jag hatar mer än tomater och tjockpannkaka.



Hissar medusa piercing, skulle inte säga nej till en...

http://stepien.blogg.se/images/2010/piercing-medusa_117127979.jpg


Tråkigheter i natten

1. Tre namn jag lyssnar till: Erika, Ponkis, Tika. (dom 2 sista kallas jag endast av min familj men föredrar mitt riktiga namn!)
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är konstig
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: att jag tänker på för mycket saker och blir lätt ledsen och förvirrad då.
4. Detta är jag rädd för: mörker, saker jag inte kan se och är osäker på om det är verkligt, kryp (speciellt spindlar & myror!!!)
5. Tre saker jag vill ha varje dag: socialitet,kärlek & skratt.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: flyga,vara tyst, vara perfekt.
7. Detta tycker jag om att göra: Umgås me folk, musik (både lyssna och sjunga o.s.v), skratta och massa mer
8. Detta vill jag göra just nu: sova
9. Bästa känslan: när man känner att allt bara är bra för tillfället.
10. Värsta känslan: när den första känslan försvinner...
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: humor,ärlighet, empatisk.
12. Är jag kär just nu? nej
13. Jag vill gifta mig: med den rätta
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: många saker
15. Min käraste ägodel: svårt att förklara vad dt är... en blå liten sten där det ser ut som att det är kristaller i eller mitt gosedjur som jag hade med när jag va liten, hehe....
16. Något jag vill ha i present: mobil,korshalsband,smyckeshand.
17. Detta har jag på mig just nu: Strumpor,Leggings,Trosor,tröjaa,tjocktröja,bh.
18. Favoritkläder : min rosa mjukisdress.
19. Favoritdjur: hundar
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: nästan alla 
21. Favoritlåt just nu: Snälla bli min av Veronica Maggio skulle jag tro.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Kan inte svara. Alla har sina negativa & positiva sidor.
23. Stjärntecken: vädur eller fisk.... fattar ingen sen dom typ ändrade allt...
24. En bok jag älskar: Tror inte jag har någon favorit... Men i taket lyser stjärnorna är väl rätt bra.
25. En film jag älskar: The last song.
26. Tv-program jag gillar: One tree hill, Glee.
27. Favoritdoft: Min bodybutter från the body shop med jordgubbs doft.
28. Detta äter jag gärna: mat
29. Dricker helst: beror på till vad men mjölk!
30. Favoritgodis: Choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Grekland (där dom spelade in mamma mia filmen), London, USA.

32. Färg på mina ögon: blandfärg (?)
33. Min längd: cirkus 170 cm
34. Jag tror på: kärlek vid första ögonkastet
35. Jag spelar: spelar inget längre... 
36. Person jag beundrar: Syster
37. Så här bor jag: Ett litet hus på hollandsresan
39. Det här tänder mig: ....

40. Det här gör mig avtänd: snus
41. favoritfärg: Aprikos & himmelsblå
42. Favoritcitat: " Glöm dina bekymmer, Imorgon kommer det nya"

43. En hemlighet jag vet: hemligt!
44. Bästa present jag fått: En skiva av min syster, asså ingen cd skiva me musik utan en annan. 
45. Senast köpta skiva: Ingen aning 
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Min längd, min ögonfärg eftersom  man inte riktigt kan säga vilken färg det är för det skiftar så pass
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: mina ben

48. Udda förmåga/egenskap: Vet inte om den är udda, men jag har ganska lätt att se saker ur andras perspektiv
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: vet inte.

50. Vad lyssnar du på just nu?: snälla bli min
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: vart med massa vänner, dunder!

52. Var är dina föräldrar födda?: Uppsala, Luleå
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: ingen aning

54. Vilken är din favoritrestaurang? Hollandsresan 272 (Larsson's kitchen)
55. När badade du i en pool senast?: tisdags, fyrishov med skolan.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: Ja
57. Hur många barn vill du ha?: Så många som känns rätt då
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? sån där rock musik där dom bara skriker
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: nej!
60. Vad har du för TV-kanaler?: Orkar inte säga alla, men disney chanel består mina helgmårnar av!!
61. Har du åkt moped någon gång?: nej
62. Har du busringt någon gång?: hahah, ah
63. Har du fått felparkeringsböter?: nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : nej/ja
66. Har du en egen trädgård? vet inte om man kan kalla det trädgård...
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?:  Bamse,Skalman,Lilleskutt...
68. Kan du alla orden i nationalsången?: nej men nästan
69. Badkar eller duschkabin? båda
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: Vet inte har inte sett någon som jag tyckte var speciellt bra.
71. Favoritpizza?: Vezzuvio
72. Chips eller popcorn?: popcorn
73. Vilken färg på läppstift använder du?: använder inte läppstift
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: nej
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Nej
76. Apelsin- eller äppeljuice?: äppel

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: Oj, många. Sallad.

78. Favoritchoklad?: mjölkchoklad
79. När röstade du senast?: vet inte
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: tomat är äckligt 
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: tror inte det

82. Är du bra på matlagning? Om jag vill
83. Klarar du att tanka själv?: nä
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV?: nej

85. Pepsi eller Coca Cola?: cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: nej
87. Vad var det senaste du handlade?: glass
88. Har du kräkts offentligt? vet inte
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: sanna kärleken
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
91. Har du ringt något betalnummer?: bara melodifestivalen o sånt skit
92. Kan man vara vän med sitt ex?: ja
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: min morfar skulle jag tro, fast jag vet inte

94. Hade du mycket hår som liten bebis?: vet inte 
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Abonenten du söker kan inte nås förtillfä.....
96. Vad har du i din väska?: Bror på vart jag ska

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: kramar mami
98. Vad är du tacksam för idag?: Alla underbara människor runt mig, lite extra tack till Johanna som pratad med mig i telefon när jag var hur rädd som helst.

99. Var hittade du den här listan?: på massa bloggar
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: dom som tycker att dom har tillräckligt tråkigt, det var inte alls kul.


BICE HELT ENKELT

Vid tolv mitt på dagen tog jag bussen till stan och träffade Josefin. Vi satt vid ån och mös, sen behövde hon gå iväg och jag gick runt själv på stan och kollade, fick med mig en foundation, ett lypsyl/läppglans och ett skissblock. Sen hem och lägga mig på altanen och sola, fick ont i huvudet efter ett tag så jag gick in. Jag får lätt "solsting", iallafall huvudvärken och snurrigt huvud/illamående jag får när jag är i solen för länge kallar jag solsting. Så sen hade jag ont i huvudet hela dagen, har ont fortfarande men det går.

Klockan sex var det "rockkonsert" i kyrkan, helt okej, gick mest för att jag inte hade någonting annat att göra. Jag, Sara och Erika åkte till Kuggebro och hade picknick, så mysigt som det kan bli!

Sen Sara hem, jag och Erika träffar Alexandra och vi allihopa går... Går... Långt och länge. Sen träffade vi Kristina och Markus ett tag också, trevligt!

Fan va jag mått bra idag.
Godnatt!


Bajs

Hej hej alla tre här :) har ni det bra? Just nu sitter vi i kuggebro och har picknick och lyssnar på veronica maggio och Vi har det jätte mysigt. Mobilblogg är jobbigt så hejdå ;*

i am a dreamer, but when i wake, you can't break my spirit, it's my dreams you take

tillbaka från guc nu då. shet vilken fin skola det är asso. jätte ljust. alla där rekommenderade det, fast det är klart dom rekommenderar skolan om det är öppet hus..
Är sugen på att gå deras estetiska linje med inriktning foto. Allt lät jätte bra när han berättade om den.
Plus att nu till hösten ska dom ju ändra maten där, tidigare har dom fått maten dit skickade från boland nu kommer den lagas där och alla elever kommer från i höst få varsin ipad 2 att använda till arbeten, och det är ju några plus.
ska kila iväg till karolina om ett tag, det är erikas present som står på schemat.

puss

första bilden:
ursäkta att den är suddig men det gick inte att se i mörkret, men det är iaf mitt och erikas mys från igår.

Andra bilden:
Ansiktet behövdes censureras, förlåt men jag såg inte klok ut.
Skinnjacka manhattan (i stockholm)
Väskan är mammas
Toppen gina tricot
Bältet new yorker
Strumporna tror jag är från åhlens
Örhängerna tror jag oxå är från åhlens



How many cm is it to happiness?

HalliHallå! Skriver inget om går kvällen för det hade Sara gjort så fint,såfint! Kan beskriva dagens planer istället..
Idag ska jag träffa Felicia & Alexandra och ikväll ska jag på någon rockkonsert i kyrkan. Det ser lovande ut, snart ska jag gå och kolla vädret så jag vet vilka kläder som paassar idag. Hoppas på fint väder likaså som jag hoppas att Alexandra hör av sig snart eftersom jag inte har hennes nya nummer och tagit bort dom gamla.. hehe....Men nu måste jag börja fixa mig så Felicia inte behöver vänta allt för länge! Puss!


synd att blixten kom i mitten av bilden.... men Erika i mini format!


himlen är oskyldigt blå

blir ett snabbt blogginlägg eftersom duschen kallar på mig ;)
jesbox måste bli klar till 11 eftersom då ska jag, albin och mami till guc på öppet hus. Funderar på att gå där nästa år så lika bra att vara tidigt ute!
juste erika kanske oxå följer med, beror på om hon skickar ett sms elr inte.
Det håller ju på till två så efter det ska jag nog träffa karolina och fixa erikas present, vi är lite sent ute eftersom hon egentligen fllde år den 2 april men men, bättre sent än aldrig som man brukar säga.
Ikvälll blir det konsert oxå, i kyrkan. om jag kommer ihåg rätt var det klockan 18.00. Felicia slaggar nog här efter det.

bara en liten sammanfattning som sagt. om jag inte bloggar mer under dagen så, ha en trevlig dag!
och föresten hade jätte trevligt igår med erika, hyfsat bra film. lägger ut bild senare.
puss


Godnatt


En liten grej bara

Hörrni, tänkte bara säga att när ni kommenterar skriv gärna vem ni kommenterar till då, exempel "Johanna: ........" eller "Till Johanna:........" osv. Då blir det lättare för oss!

Kram


Cool är jag idag iallafall, alltid något. Kollar snett.


På gott och ont

Godkväll eller något annat. Betona god, för det har min dag varit.. Efter skolan var jag med Hanna, Josefin och Bernice och vi gick till ica och köpte glass och lite annat gott och satte oss i en lekpark och hade det allmänt mysigt! Sen gick vi till Hanna och myste lite till. Sen hem och käka tacos. (Verkar som att mina vänner Sara och Erika också åt tacos ikväll, eller tortilla som Sara säger..) Och precis som dom åt jag tacochips med cheesedip också så.. Jävla.. Gott. Och nu sitter jag här. Fredagskväll och jag har absolut ingenting att göra.

Inte för att jag har lust att göra någonting heller.

När man är ensam lämnas tankarna fria och de rör sig åt alla möjliga håll. Ska sjunga nu. För att tänka på något annat.

Ha en bra fredagskväll, adiós!


Underbara tjejor plus Hanna som tog bild!


..

idioten som skrev inlägget innan detta om att den alltid glömde ändra, glömde ändra. ingen vet alltså nu vem idioten är..

hähä...

Saras tips om vart man ska kolla för att veta vem som skriver vad fungerar bara om jag faktiskt kommer ihåg att ändra kategori...

är det nu, nu som det tar slut?

fan vad jag är cool, jag har komit på min egen hälsningsfras! Tjofors! erkänn den är bra! haha albin tyckte det lät som en stad men nej det är mitt nya vis att hälsa på folk.
oså för att prata om något vettigt så byter jag till dagen dåra. Idag har jag bland annat varit i skolan, och efter det stan. Det blev lite kaos ett tag men jag, karolina, felicia och erika hade kul endå! köpte tre grejer, bild kommer.
Ikväll blir det mysigt mer erika, nacho chips, ostdip, läsk? och något mer säkert :) vi ska även kolla på himlen är oskyldig blå. herregud vad jag längtat efter att få se den filmen. den verkar grym!

åh vad jag är hungrig föresten, någon äcklig lunch så jag längtar tills mami och papi är klar med tortillan. och ja jag säger tortilla istället för tacos som alla andra säger. jag är udda seru.
nä nu ska jag klampa ner för trappen och checka om dom kommer bli klara i år ens.

pussen


första bilden:
bandeau bh från lindex, 99:-
Bikini trosor från lindex, 129:-
Deodorant från åhlens, 99:-

Andra bilden:
Idas snart stora kattunge





capre diem

Hej,Goddag & Hallå.
Kom hem från stan en stund, där var ert lite rörigt ett tag men löste sig senare. Skolan var väl som vanligt, hade en redovisning som också gick bra! Kvällens planer ser rätt lovande ut. Ska titta på film med sara eller först ska vi till ica och köpa lite gottigotti. Antar att det blir favoriten taco chips med cheddar dig, tjockisar men vafan. Man lever bara en gång och med tanka på vårat utbrott i skolan så passar det perfekt. Men nu ska äta middag med familjen så slänger in 2 bilder igår från orinteringen!
vi jobbart hårt på ALLA lektioner...


Älskade ängel.

Till att börja med. Sara, retard... Jag tror inte det är så svårt att hitta våran blogg eftersom både du & jag har lagt upp länk på facebook. Bara så du vet liksom.

Har egentligen inget intressant alls att berätta, men jag hoppas att jag kommer in i boken snart för just nu tycker jag inte att den är bra.  Nu är det big brother som visas på tvn. Hoppas det blir reklam snart för jag vill ha obo'y typ nu... yes!


min älskade figur jag fick på konfirmationslägret men sedan glömde den där.
Den är saknad, riktigt mycket.


Tänk dig människor jag älskat lärt mig hata

Hej på er, Johanna the MAN here!

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Tänker på saker jag måste göra och saker jag inte ska göra, saker som gör ont och saker som glädjer mig.

Såg att Sara har skrivit fakta om sig själv (100 frågor) tidigare idag, kanske också ska göra det? Eller så skriver jag lite om mig själv.. Eller så gör jag en 100 frågor. Eller så skriver jag bara..

Kan berätta en sak om mig själv! Jag har alltid beslutsångest, jag kan inte ta svåra beslut i rädslan för att välja fel. Även små beslut som måste fattas har jag svårt för. Som tillexempel när vi skulle välja namn till den här bloggen, då kunde jag inte bestämma. Det går inte liksom.
Ska jag köpa en tröja på stan men har bara pengar med för en, vilken tröja ska jag då ta??

Ska läsa "Ondskan" nu, som redan har nämts några gånger idag haha. Men äsch, bara fakta?
Ciao bella!

Hahaha paus hahaha.


mer om mig?

1. Tre namn jag lyssnar till: sara, saris. jag blir kallad saker som tsara och blondie oxå men det är inget jag gillar
2. Någonting jag tycker om med mig själv: dig! nej jag skoja ehm måste nog bli min sjuka humor 
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: att jag pluggar inför prov och läxförhör kvällen innan
4. Detta är jag rädd för: höjder, elr egentligen att falla
5. Tre saker jag vill ha varje dag: kärlek, vackert väder och skratt
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: gå en höghöjdsbana, sluta lyssna på musik och överleva utan ens en vän
7. Detta tycker jag om att göra: fotografera, vara med mina vänner, sola och mycket mer
8. Detta vill jag göra just nu: hypnotisera min lillasyster till att göra alla mina läxor
9. Bästa känslan: den där pirriga känslan man får när man är kär
10. Värsta känslan: den känslan man får när man får veta att någon man litat på svikigt en
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: vågar vara sig själv, ödmjuk, omtänksam och en gnutta humor
12. Är jag kär just nu? kär? nej
13. Jag vill gifta mig: min drömprins
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: oj det är mycket men bland annat göra en tatuering
15. Min käraste ägodel: min dator, pga alla bilder på den
16. Något jag vill ha i present: Korshalsband, systemkamera, navelpiercing
17. Detta har jag på mig just nu: Tröja, jeans, underkläder och sockar
18. Favoritkläder : något jag tycker är fint men endå bekvämt
19. Favoritdjur: Hundar
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Mesta dels alla, förutom opera, sån där rock där dom bara skriker, dansbandsmusik
21. Favoritlåt just nu: galen i veronica maggios nya platta satan i gatan för ögonblicket, även himlen är oskyldigt blå med ted gärdestad
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligast är nog engelska, medans tråkigast nog är svenska
23. Stjärntecken: Våg
24. En bok jag älskar: älskar vet jag inte men jag gillar simon och sophie
25. En film jag älskar: shutter island är lätt en favoritfilm
26. Tv-program jag gillar: the O.C, Big brother och många mer men just nu är det dom som gäller
27. Favoritdoft: min ed hardy parfym och doften efter det regnat
28. Detta äter jag gärna: går inte att välja en rätt
29. Dricker helst: cola light
30. Favoritgodis: såna där vattenmeloner
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Florida, maldiverna, kanarieöarna
32. Färg på mina ögon: Mörkare gröna med bruna fläckar
33. Min längd: 170 cm
34. Jag tror på: kärlek vid första ögonkasten (något jag börjar ge upp däremot)
35. Jag spelar: facebook?
36. Person jag beundrar: Min mamma
37. Så här bor jag: stökigt i ett litet rum
39. Det här tänder mig: tändstickor..
40. Det här gör mig avtänd: killar som är för "på"
41. favoritfärg: beslutsångest
42. Favoritcitat: "jag behåller mina ideal, för trots allt så tror jag fortfarande att människor är riktigt goda i hjärtat" - Anne frank
43. En hemlighet jag vet: ehm hemligt :p
44. Bästa present jag fått: haha kommer inte på något just nu 
45. Senast köpta skiva: haha köper inte skivor så den senaste måste varit nannes på hennes spelning typ 2007? 
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: mina ögon
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: mina ben och mage
48. Udda förmåga/egenskap: jag garvar som en noshörning, iallafall enligt billy
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: jag skulle vilja vara en falk men jag liknar nog mer en hyena
50. Vad lyssnar du på just nu?: September- Kärlekens tunga
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: skolan, varit med johanna och snart plugg 
52. Var är dina föräldrar födda?: Kiruna och Danderyd
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: oj det var ett tag sen jag installerade något, så kanske movie maker 
54. Vilken är din favoritrestaurang? Cupido, deras sallas är gudomlig
55. När badade du i en pool senast?: sommras, min egna
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: jesbox
57. Hur många barn vill du ha?: två
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? dansbandsmusik
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: moderaterna
60. Vad har du för TV-kanaler?: haha dom bra?
61. Har du åkt moped någon gång?: nepp
62. Har du busringt någon gång?: haha jes
63. Har du fått felparkeringsböter?: nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : aldrig
66. Har du en egen trädgård? egen? nej men min familj har en :)
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: nemi och kalle anka var favvisar förut
68. Kan du alla orden i nationalsången?: haha ingen anning
69. Badkar eller duschkabin? Både och, elr menar du vad som är bäst?
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: haha har sett typ en film hittills och det är blades of glory
71. Favoritpizza?: cappriciosa? stavas det så?
72. Chips eller popcorn?: chips, gillar inte popcorn något värst. hatar när dom fastnar i munnen
73. Vilken färg på läppstift använder du?: Ibland händer det att jag kör på rött
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: nope
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Nej jag är för ful :$ 
76. Apelsin- eller äppeljuice?: beror på
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: Jag, felicia, matilda ocg ida satt ute i stadsparken och åt sallad på valborg
78. Favoritchoklad?: marabou
79. När röstade du senast?: ?
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: do not like tomatoes
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: haha inte vad jag minns
82. Är du bra på matlagning? bara om jag lägger in min själ i det
83. Klarar du att tanka själv?: Nej
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : inte själv men vad säger man "min familj" har tidigare
85. Pepsi eller Coca Cola?: cola lätt
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: jepps
87. Vad var det senaste du handlade?: oj ehm kokosboll skulle jag tro
88. Har du kräkts offentligt? inte vad jag vet
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: sanna kärleken
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? börjar tvivla
91. Har du ringt något betalnummer?: bara i sådant som melodifestivalen
92. Kan man vara vän med sitt ex?: visst om man inte bara mår sämre av det
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: har aldrig besökt någon på sjukhus, om inte när min syster föddes
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: inget jag brukar memorera direkt
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? cha
96. Vad har du i din väska?: bankkort, lånekort, legg, busskort finns alltid där annars är det olika beroende på vart jag ska
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: kramar mamma
98. Vad är du tacksam för idag?: All den kärlek som omringar mig, kan verkligen inte få några finare vänner
99. Var hittade du den här listan?: på mimmis blogg :$
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: johanna, erika och albin som precia börjat blogga xd

tips

Ett tips om ni har svårt att lista ut vem som skrivit vad, kolla precis ovanför rubriken bredvid tiden. precis som bilden nedan visar.


in pitch black darkness all you can do is to sit still and wait for your eyes to get used to the dark.

Så har johannisen gått hem. Tror aldrig jag skrattat så mycket, och det är inget patetiskt försök att skryta när jag säger så. Vi hade varkligen så roligt. haha kan ju lägga upp någon bild så förstår ni nog varför. bara så ni vet, vi är skit fula på bilderna. 
Hursomhelst varit en ganska lugn dag idag förutom den där räven vi såg på orienteringen, jag tror erika redan skrivit om den men endå. Som jag skrev på facebook det allra läskigaste var ju att jag inte ens trodde det fanns rävar här i sävja..
Har franska fraser oxå måste man läsa till sida 36 i boken ondskan. Jag är på sida 18.. Fattar absolut ingenting av boken, så antingen är jag riktigt trög elr så är boken riktigt svår. Kommer bli svårt att läsa ut den.
Funderar på att skriva åtminstonde något om mig, antingen genom att svara på frågor elr bara skriva, det är något jag tycker johanna och erika oxå ska göra!
Föresten den sista bilden är fotad i kramfors på påsklovet.

puss








tänkte ut en dialog mellan oss och allt

Erika här.
Även fast vi inte sprang så långt så fick jag den där underbara känslan när det känns som jag faktiskt gjort något bra. Ska försöka få den igen med hjälp av min Svenska bok ondskan. Ska ha läst ett antal sidor till imorgon, ingen aning om hur många, men jag har inte ens börjat så jag bara läser tills jag inte orkar längre liksom. Har tyska läxa också, men den kan jag inte göra förens senare för jag har inte boken hemma. Plötsligt försvann den där känslan om att jag är bra? Hmm... undra varför....

Love can sometimes be magic. But magic can sometimes just be an illusion

Sitter hemma hos Sara just nu, jag har ont i käkarna pga allt skratt alltså...

Skolan var väldigt tråkig och irriterande men såna dagar finns det. Efter skolan gick jag och Sara hem till henne och vi satt och åt i typ en timme, det är myys!
Nu är Sara nere och äter. Jag är avundsjuk, dom äter hamburgare.. Hehe.

Ska kolla statistiken nu så får jag se om det är några som kollar vår blogg! (haha)

Puss på er!

hahahahahhahahaha


när hoppet sviker

Jag ligger lite eftermed uppdateringen känner jag. Skolan var helt okej. Vi såg en räv när vi sprang runt med kartor i skogen, ALLVARLIGT en räv! Så om ni såg ett par skrikande idoter i skogen i sävja området så var det förmodligen jag & Sara. Senare idag ska jag ut och springa med Karolina, innan det ska jag kolla på klart på the OC. Men kan inte påstå att det är lika bra längre. Känns helt tomt utan Marissa som dog igår. Inte rätt. Fast nu ska jag sluta var så töntig och lägga ner hela mitg liv i en teveserie. Nu ska jag skicka iväg ett sms till fina Karolina, hörs senare! 

har fortfarande inte bestämt mig om jag ska fortsätta på min gamla blogg eller inte. 

 
jag vill ha tillbaka det här vädret.

Diesel eller biobränslen?

Om en kvart slutar min no lektion, men jag har skrivit klart min text redan. Det blir väl att hjälpa resten av gruppen helt enkelt. Vi jobbar med en debatt, vi ska bevisa att diesel är bättre än biobränslen. Jag är tydligen anförare.
Albin sökte på diesel på google, google frågade om han menade danmark?

Och förlåt mamma om du läser detta, jag jobbade hårt innan.
finns absolut inga bilder på denna data så det blir en fin liten (egentligen stor) bild på buddha, efter mitt och felicias buddhismen projekt :)

puss





Ny dag, nya tag

Så var det en ny dag, och jag är astaggad. Vet inte varför, men det är en härlig känsla!
Ser ut som att det skulle kunna komma lite sol idag också, YES!
Nu ska jag göra i ordning mig och sen gå till skolan.. Skolan.. Allt kändes inte så underbart längre..

Puss på er.

Random bild jag tog för några veckor sen, men bilder får man aldrig nog av.


Detta känns bra

Johanna här suckeeeers!
Hej på er, säkert inga som läser denna blogg än, haha!

Har fixat med designen på bloggen här, allt är inte prima än men det kommer vill jag lova. Ska snart lägga mig och sova, är astrött som vanligt men när jag väl ligger där i sängen lär jag ju inte somna förän natten kommer.

Med ny blogg hoppas vi på att kunna uppdatera ungefär.. 3 gånger så mycket, låter bra huh? :D

Aja, godnatt!

HÄR HAR NI MOI!


öga för öga och världen skulle bli blind

Jag ger upp allt detta donande och fixande med designen nu, har fått ont i ryggen av den här stolen så snart sker en förflyttning till min sköna säng och med tvn påslagen på tv 11. Big brother är kvällsrutin.

natti natti, dröm söta drömmar

här går det undan

Här skapas det en blogg, jag lämnar över designen i J & S händer, några timmar efter bombamcrashpang, där är den! Ingen aning om dom tänkt göra något mer, men jag måste iallfall berömma att dom gjort ett riktigt bra jobb!
Underbara tjejjor där! Känner att jag knappast skulle klara av det eftersom jag har bloggat på devote ett tag nu så känns det helt skjukt att skriva här, lite ovant. Jag vänjer mig så det spelar ingen roll.
Nu ska jag sova snart, är jätte trött!


peace.

shena mors i lingonskogen,
jo nu är det här ju det första officiellt riktiga blogginlägget på denna blogg. Det är nämligen jag, johanna och erika som alla ska försöka blogga här. Vi är tre veronica maggio älskande brudar som går tillsammans i 8an på en skola i uppsala. hoppas ni tycker dte vi skriver är roligt och vi ska försöka fixa någon fin design och header :)

Våra egna bloggar lyder:

Johannas: http://johannafredricsson.blogg.se/
Erikas: http://erikalarsson.devote.se/
Saras: http://karolinaochsaras.blogg.se/


bara lite kort info från min sida

puss,
sara


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0