The only hope for me is you.




Det var ett rent helvete att gå upp imorse. Hela klassen klagade på trötthet och ont i kroppen, och fyfan. Jag var trött som satfläsk (haha så brunk ord). Tisdagar är jobbigaste dagen också men det gick bra iallafall.
Efter skolan har jag inte gjort ett skit. Borde plugga lite, ingen ångest iallafall. Tur.
OMG!!!! Insåg nu att klockan är fem i åtta! Ska ju kolla på tv åtta! Har fan paxat stora tvn!

SO LONG!

Dag 13 Dag 14 Dag 15

Dag 13 - Någon du saknar
Någon och någon. Jag saknar människors gamla jag, sådana som förändrats. Tänker inte nämna några namn. Sen saknar jag husdjur som dött, släkt och farmor, innan hon blev sjuk. Farmors riktiga jag.

Dag 14 - När du föddes
Jag föddes den 23e september 1996, klockan 15:08 på Danderyds sjukhus i Stockholm. Kul och ytterst intressant.

Dag 15 - Vilken klass går du i?
Jag går i 9c på Sävjaskolan i Uppsala. Går i samma klass som mina vänner här på bloggen som ni säkert visste. Sjukt bra klass, världens töntigaste men bästa. Man kan vara sig själv fullt ut i vår klass och går man med dåligt humör till skolan så är det alltid någon där som gör en glad!

Dag 6 & 7

Dag 6- Din mobiltelefon
Jag har en iPhone 4s, svart och jag älskar den, helt klart den bästa mobil jag haft.
Dag 7- Ditt senaste inköp
Oj, jag har inte köpt något på jätte länge...Kommer inte ihåg något, eller jag köpte tågbiljetter från Uppsala till Stockholm igår som ska användas på onsdag men det var inte ens jag som betalade dom, men det är det enda jag kommer på.

Fml

Känslan som uppstår när man inser att man har såhär mycket plugg. Fml.
Inget bloggande idag, mer än det här

Sara


Vinternatt

Man kan alltid önska att man vore bättre. Men för att bli bättre räcker det inte att önska, man måste agera.


Är sur som en citron, men ändå glad på något skumt sätt. Jag känner att denna dag är en vändpunkt. Vi börjar såhär.

/J


Lycka


it´s so hard to say goodbye

gayrubrik, men hej på er! Idag var vi ju som ni vet i kungsberget, och det var grymt. Åkte dit med tanekn "Jag åker inte svarta backar och jag åker inter ankarlift" sen så var ju de det som jag gjorde mest, men jag har blivit bättre på skidor och såå. Ramlade bara en gång och fick sittliften att stanna en gång när jag skulle gå av, småsaker. Ikv'll ska jag duscha sen kolla lite på tv (måste göras varje dag, tv ♥) sen sova tidigt för är galet trött även fast jag sov i bussen påväg hem. Ja, det var väl allt för den här gången och gör dag 6 imorgon, orkaar intee.  

/Johanna och Sara


Mot kungsberget!

sitter på bussen nu, alla nior ska dit på friluftsdagen. Chill! Känner mig som en luffar zombie men det är ju kul det också.
Vi hörs senare!


hitta några till hahahahhaha


taggilitoooooo

aha vi åker till kungsberget imorgon, tagga. johanna verkar inte så taggad däremot..
ääääääääh ska sova snart, meningslöst inlägg hej!

Sunny day sunday.

Hej på er! Har varit med Betty idag, vi var i stallet och jag sa hej till min helvetes allergi, vi fotade lite och kollade på film och så vidare.
Nu håller jag på att packa till Kungsberget imorgon och vill bara säga hejdå till allt och alla. Har ingen som helst lust att åka dit. Orkar inte alls, plus att jag känner mig halft sjuk så ja. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH ORKAR INTE.


dagens

Dag 20 - En bild på kläderna du har på dig just nu

haha just nu sitter jag i mjukisbyxor o tröja så vet inte riktigt om det förtjänar en bild. Kan lägga upp en bild senare i veckan däremot. Tisdag kanske?



dag 5- vart du bor

Jag bor i ett kedjehus, eller vad det nu heter, radhus med garage haha. Två våningar och 5 rum & kök typ, + 2 toaletter & en klädkammre, tror det finns en vind också. Lite väl ditaljerad information kanske men det ligger i Sävja, Uppsala. Jag har också bott här sen jag föddes, aldrig flyttat.

Minnen

Jag älskar när man sitter i slänger gamla kvitton o sen börjar läsa vad man faktiskt köpt och börjar minnas saker om det. Bah ah juste det var den dagen

Sara


Sommarkänsla

Godmorgon!
Jag har varit vaken ganska länge men inte orkar ta mig upp, men när jag vaknade hade jag värsta sommarkänslan, kändes verkligen som att det var sommar! Det skulle inte sitta helt fel om det var sant. En annan konstig grej är att mina inlägg kommer inte upp, jag gjorde dag 4 saken igår men vad jag kan se så finns den inte på bloggen...wtf?!?! Jaja, idag är det asfint väder och jag ska handla matsäck tills imorgon och sånt. hoppas det blir sånthär väder då också!!


FLASHbacks.

Har ni haft den där känslan när man lyssnar på musik som påminner en om något så himla mycket? Som får en att vilja gråta, skratta, spy och bara.. önska att ögonblicket kommer tillbaka. Eller att det inte gör det.
Veronica Maggios album "Satan i Gatan" påminner mig om sommaren 2011. Alla sommarkvällar och alla sommardagar. Och andra bra, och dåliga, minnen. 


Bra minnen med denna bild, brud och Veronica Maggio.








Några ↑

Thoughts.

That feeling when someone you know becoming someone you knew.


Gammal låt, men gillar den fortfarande, speciellt videon


BABY jag tror jag är kär.

Dag 11 - Hur du sminkar dig
Jag sminkar mig med concealer, puder, ögonbrynspenna och mascara i stora drag. Ibland har jag foundation också, särskilt nu på vintern. Oftast har jag bara mascara på de översta fransarna. Har aldrig läppglans eller läppstift, tycker jag passar så otroligt illa i det. Lypsyl är allt för mig. (♥)

Lär vara universums fulaste bild och universums brunkigaste ögonbryn.. Men denna bild beskriver på ett ungefär hur jag sminkar mig.


Dag 12 - Hur många bloggar har du haft?
Hm, jag skaffade min första blogg hösten i sjuan, den hette "bbarajohannas.blogg.se". Kreativt. Den finns fortfarande kvar, dock lösenordskyddad. Brukar kolla på den ibland och skratta åt mig själv.
Sen skaffade jag "johannafredricsson.blogg.se", där började jag blogga hösten i åttan och har bloggat där sen tills för några dagar sen.
Den här bloggen startade vi förra våren och har bloggat på både min egna blogg plus denna tills för några dagar sen då jag övergick till enbart denna. 

HEJDOOOOOOOOOOOOO MTFKS!

You keep me coming back for more.

Hej på er! Lördag idag, vaknade alldeles för sent med ett jättedåligt humör och min vän Jon fick några riktigt bittra sms att stå ut med, stackars honom. Gick ut på en promenad med Hanna, massa snack och så vidare. Tänk hur länge vi har varit vänner.. Vi har träffats i princip varje dag sen vi var fem år. Det är rätt coolt! 
Sen träffade jag Jon, vi köpte godis och gick runt och pratade, kul det! 
Sen klockan fyra eller nåt har jag och Emil städat hela huset, vi ba håvar in cash. Aja, nu ska jag fortsätta städa mitt rum. Vi hörs senare!

Några bilder som får mig att längta sate till sommaren..

Äsch vi kör på lite fler sommarbilder


do you remember?

Dag 19 - En bild på dina vänner
Det finns ju inte direkt en bild på alla mina fina vänner så får bli några stycken. Som i alla fall representerar några av dom.

Dag 4

Dag 4- Dina syskon
Jag har en storasyster som är 18 fyller 19 i år, så hon är tre år äldre än mig.
Har inte så mycket att säga, bara att hon är världens bästa syster även fast hon kan göra mig galet irriterad ibland, men jag älskar henne mest av allt ändå. Även när jag säger motsatsen...haha ♥

Najs fredag.

TJOOO. Trevlig fredagskväll, började med matlagning hos Hanna med Betty och Markusarna och sen ut, göra lite vanliga missions med Betty och träffa lite gött folk. Nu ska jag sova, åhh fan va härligt. Är trött och fryser sate också. 

Hoppas ni har haft en bra fredag! 

PS!!!! Jag svarar på "dagfrågorna" imorgon, dag 11 och 12 alltså.. Pallar inte nu.



1D world tour

okej typ hundrade inlägget för idag, eller vänta det är en ny dag redan. wihoo. okej kanske inte riktigt så.
Just wanted to let you know att tjejen här utan ett liv beställde precis sin balklänning o skor. Och typ lite fler grejs. Meeeeen ni får se det när det kommer istället.
Så vad har jag gjort? jag har varit hemma idag igen. tydligen vill inte mina ögon bli friska. oså har jag sen nu på kvällen kollat på två filmer med la familla. Försvunnen och prinsessa och grodan. Den första filmen blev jag typ bara arg av, folk är så korkade och den andra var bra :) sådär gullig. Så man kan somna utan mardrömmar typ.
Angående rubriken finns förklaringen under.
Från twitter.



Håll ögona öppna

Freedaag, och saras bilder påminer mig om  saker, 1. Jag har sååå många bilder att ta från sara med min minne pinne, vänta bara tills du blir frisk! 2.Det skulle inte sitta helt fel med sommar just nu, även fast jag precis haft en bra eftermiddag i snöön. Åkte pulka med Frida & Albin sen satte vi oss i en lekpark med kakor och mjölk. MUMS. OBS! Det går att åka pulka i en rutschkana (stavning?), skojskoj. 
Dag 3 - 3 sanningar om dig

- Jag har grov beslutångest, om allt.
- Jag har aldrig kunnat dyka och får panik när jag är under vatten.
- Jag tycker inte om godistuggumin, bara typ extra osv.

Videoinlägg, oppa

Förfest hemma hos Johanna av och med Johanna.



Friday I'm in love

TGIF!!!!!!!!!!!!!!
Hade matteprov imorse, wtf? Var förvånansvärt lätt, kändes jättekonstigt!!
Annars chill dag, efter skolan stod jag och Bernice och snackade i typ trettio och snackade om kiss och bajs, väldigt moget. Hah.
Ikväll då, jag ska till Hanna snart med Betty och käka middag osv. Mys! Sen kanske vi går ut eller nåt, får se. Ett vet jag iaf, och det är att jag ska försöka somna inte så jättesent. Haha ajajaja.
Puss på er!!

Äter just nu...


HÄMND JOHANNA


Okej jag har inget bättre för mig så ni får fler


oh hitta några till

Btw pappa har hämtat ut min jacka nu, den beige'a från gina.

I väntan på varmare tider

mongo

whine up

Hej heeeeej, jag är faktiskt inte sådär korkad föresten, för dom som sett inlägget johanna gjorde. Jag var trött o fick lite hjärnsläpp bara, that's it.
Hursomhelst har typ enda sen jag vaknat suttit o kollat på grejs online, hittat en balklänning jag gillar så funderar på att beställa den idag, lite tidigt kanske? Bättre tidigt än sent. Plus att sidan är utländsk så det tar lite extra tid. Måste beställa lite annat jox oxå, känns som att jag beställer jävligt mycket grejs just nu men ah.
Får se hur det blir, ska snacka med mami när hon kommer hem.
Måste bestämma lite vad jag ska ta med till kungsberget på måndag oxå, typ matsäck o så. Två timmar från stockholm, så härifrån är det väl typ nästan 3 då elr? 2.40? Okej fail kungsberget ligger tydligen närmare från uppsala. ibland vet jag inte hur jag tänker. Tänkte om jag ska ta med mobilen, elr om jag kommer lyckas förstöra den mer. Kanske ska ta med  undervattenskameran istället, men den tar så dåliga bilder.
Får fundera.
Dag 18 - En gammal bild på dig

Hemsk bild egentligen, ser lite kinesig ut med ögonen där. No offence. Glad att jag inte ser ut så längre. puh. Det är ju itne så stor skillnad men endå så är det det liksom.  haha lite komiskt att det är min lärare som har tagit bilden.



Asså Sara...

HAHAHAHAHAHAHAHA, Sara Asså jag dör!!!! Det där gjorde min dag, och halva klassens, dags att komma tillbaka till skolan kanske??? HAHA!
/E


Jag måste sluta

Känns som att jag gillar att blogga här, det är ganska roligt att skriva på andras bloggar. Nu har vi SO, vi pratar om nyheter, man kanske skulle ta och vara lite aktiv i det här och försöka skaffa sig ett MVG, haha adjö! Här har vi en fin bild från Erikas telefon!


trust me

revenge will come, johanna.
så det ryker om det.

Hahahahha SÅ dum


Goodnight!

Hej på er! Ligger i sängen och pratar med Sara om balklänningar, herregud. Vilka i-lands problem man kan ha! Hur ska man hitta en bra klänning? Säg mig det. Om någon av er vet någon bra sida där man kan beställa klänningar som inte passar bara långa, smala top models så får ni gärna dela med er!
Det är sjukt lång tid tills balen osv, men jag vet med mitt tidsoptimistiska jag att jag kommer sitta där helgen innan med värsta ångesten...
Ska sova nu iaf, godnatt!

Nya skor


Dag 2- profil bild på facebook


yeah hard men

Dag 17 - En bild på en plats du har varit på

Auschwitz

Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest

Den låten jag lyssnar på mest.. Hm. Kan inte välja en, utan väljer tre som jag lyssnar mest på JUST NU.

Regina Spektor – Eet
The Killers – Romeo And Juliet
Kent – VinterNoll2


Regina Spektor

I'm a monster but I'm no Frankenstein

Bestämde mig för att delta i en tävling på fototävling. Får se hur det går. Var hemma idag oxå, blir hemma imorgon oxå men ska inte använda salvan o se hur det går. Om typ 5 min börjar dubbelliv tagga!
Gör dag grejen efter det
söööt johanna

LOL

Hej kåmpizar!
Kommer börja blogga här istället HELT och firar med ett videoinlägg.. Haha ni vet inte hur mycket jag skrattade efter jag hade sagt "pusspuss", PUSSPUSS!?!??! Låter sjukt homo, vet inte vart det kom ifrån. HAHA.



Deprimerande, nya facebook suger


Äckligt.

Hej på er fina läsare. 
Usch, hemsk dag. Träffat några personer som får mig att må bra, vilket ju är stort plus, men annars.. Usch. Var iallafall en rätt chill skoldag (tur). Två riktiga lektioner, bild och spanska. Sen var det en låtskrivar grej (på skoltid) som en tjej som gav ut tips i hur man skulle bygga upp sina egna låtar osv. Hon var otroligt cool iallafall och det var kul!

Blev glad nyss, skulle testa systemkameran och det såg ut att funka så jag blev jätteglad men nu får jag inte in bilderna i datorn. Asså vafan..
Nu ska jag lägga mig i sängen, trycka kudden över huvudet och sova.


Bild från en bättre dag.

Dag 8 Dag 9

Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Akta ful bild på mig men den gör mig så glad.


Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Gör mig lycklig.


för det var ju så längesen

Dag 16 - 1 bild från förra året

Discovery cove i Usa förra året, i "poolen" bakom mig är det typ fullt med fiskar o rockor man simmade med. Samma ställe vi simmade med delfiner oxå. Haha det ser ut som att jag inte har nå hår men kollar man noga ser man att det är uppsatt i en stor bulle på huvet. 





börjar nu

Jag vill ha en andledning att slå på datan varje dag (troligtvis kommer jag inte) men, körm på den sån där dag 1 grej jag med, juppjupp. Btw, jag dör när jag såg bilden sara la upp, saknar mitt hår och mina ben var helt krokiga.
Dag 1 - En bild på dig och ditt fullständiga namn

Mitt namn är Erika Anna Linnea Larsson.

testar några recept från nya boken


Äntligen! Sara


All star

Såhär blev mitt och Nathalies popkonst bild, nöjd!
/E


Wild child

Hej, mobilblogg igen juppjupp. Nu kollar jag på wild Child, har sett den tusen gånger förut typ men jag älskar den, mår typ bra av den... Är också ganska stolt över att vi har matteprovet på fredag och jag har räknat alla uppgifter i grön +röd kurs OCH repetitions pappret, eller 2 uppgifter kvar...ska fortsätta räkna och kolla nu, puss!
/E


money money taaack


WHEN CELEBRITIES SPEND 321649821375926 DOLLAR ON CLOTHINGS AND I’M JUST HERE LIKE


you've got that one thing

okej typ hela sverige har fått one direction feber, börjar bli nästan lika illa som justin bieber.
föresten vill ni veta vad jag gjort idag?
jag har
1. sovit
2. sovit
3. kollat på disney channel (jepp jag är grym)
4. bakat cupcakes, inte för att jag var sugen på det alls,  ville bara ha en ursäkt att inte plugga
5. skrivit ett brev på franska och engelska
6. kollat film
7. skjutit upp matten
japp det var det, roligt va? tur att jag börjar bli bättre nu iaf. skulle inte orka mer. Så tråkgit att sitta hemma hela dagarna. man är ju inte trött när man går o lägger sig heller, det är nästan värst. Ska ju till en öögonläkare om nån vecka och trodde det här skulle vara kvar tills dess, men det verkar gå över. Hoppas bara att det är friskt till måndag så jag kan åka med till kungsberget. Äh jag ska med även om det inte är friskt.
Samma med konserten.

p.s johanna fett coola vi är som har likadana craft tröjor, den svarta iaf!
Dag 15 - Vilken klass går du i?

Jag går i klass 9c på sävjaskolan. Älskar min klass, lätt bästa klassen. Alla är så jävla konstiga och det gör att vi går ihop liksom, för att vi är så konstiga. Vi var ju två olika klasser från början men sen i åttan slog dom ihop oss. Det vart nästan bättre då, i sjuan var det typ killarna mot tjejerna + albin. Snacka om att vi hatade varandra då. Tur att det inte är så längre.


jag är i mitten woop woop



Beställde boken för nån vecka sen, och jackan i lördags. Dom lär väl komma nån gång nu i veckan.

Förvirring

Det är ju kul att vi har kemi och våran lärare går igenom saker vi hade i fysik förra terminen...kära Maja, bli frisk.


äkta norrlänning

Dag 14 - När du föddes
Jag föddes den 9:onde oktober 1996 på kiruna bb. Och för er som inte vet vart kiruna ligger kan jag berätta att det ligger i lappland.
Uppe på Luossavaara 2010

Now it's to late

Jag suger på att blogga..men har inte haft ork och nu mobilbloggar jag dessutom som alltid. Idag var det skola och så men det mest intressanta är väl att jag börjar få exem, hade det när jag va liten men det gick över, välkommen tillbaka? Men har ingen aning om vad det jag är allergisk mot eller vad det nu är, allt jag vet är att det kliar som fan. Imorgon ska jag på stan efter skolan i så, nu ska jag ta en snabb dusch sen sova.
/E


7k men glad ändå (?)

Hej på er! Först och främst vill jag säga förlåt att jag är en så dålig bloggare ibland.. Särskilt nu. Har fått väldigt många klagomål.. Heh. Men liksom.. Känns så värdelöst att blogga när man inte kan ta några vettiga bilder.

Gick hem från skolan vid lunch, hade ont i magen. Har fortfarande ont i magen. ORKAR INTE. Aja.. Hoppas det är bättre imorgon.

Nu ska jag beställa ett par perfekta skor, hoppas dom är lika perfekta i verkligheten. Ciao!



Som en buss. (Observera att dom där konstiga fläckarna är effekten)

Dag 6 Dag 7

Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Jag har en svart Iphone 4s. Superbra telefon, älskar den!

Bild från Google.


Dag 7 - Ditt senaste inköp
Det senaste jag köpte.. Hm. Det senaste jag köpte var nog några träningskläder jag köpte igår. Fast det köpte jag inte med egna pengar, med egna pengar var det godis i lördags. Haha inte ens värt att visa.


remember those days

Allting går dåligt nu, och jag orkar inte räkna mer procent eller lära mig hur man skriver ett brev så tar en paus och kollar på bridesmaides.

You don't know

Dag 13 - Någon du saknar

Just nu skulle jag vilja påstå att jag saknar alla mina vänner, inte träffat nån av dom på flera veckor

Sara


It's like forgetting the words to your favourite song.

Hej på er fina läsare. Vaknade rätt tidigt idag, känns bra. Har märkt att om jag somnar tidigare på helgerna än vad jag brukar, och går upp tidigare mår jag bättre hela dagen. Just nu känner jag mig rätt taggad på allt, så otroligt skön känsla! Är till och med rätt taggad på matteprovet vi ska ha på fredag, tänkte plugga lite snart. Fast först ska jag checka nelly.com, we-ho! 

Pussar!

Smickrande!

hej jag kan inte sova så redigerar jäääätte gamla bilder istället, puss


svartvitt med blåa toner


you keep makin' me weak

känns som jag aldrig blir frisk.  ååh pain.
Sitter o tröstar mig själv genom att kolla på massor av fina kläder hos asos. Det är januari och jag har praktiskt taget bestämt vad jag ska ha på mig på balen och skolavslutningen. Lär väl ändra mig senare men just nu känns det bra. Beställde en jacka från gina idag oxå. Den kommer väl i början av veckan nån gång tisdag onsdag typ. Kände att jag ville beställa den nu innan alla har den, just för att den är från gina oxå. Det kommer sluta med att alla går runt i den. Och den lär ju vara slut om nån vecka då oxå. Trots att det är januari. Snacka om att längta till våren.
Nästan lite patetiskt att sitta i januari och leta vårkläder, haha har till o med bestämt ett par skor jag ska köpa med mitt presentkort på hm. Kommer inte kunna använda dom försen typ april om jag har tur däremot. äh lika bra. jag får väl längta vidare medans ni läser dagens grejsimojox.
Dag 12 - Hur många bloggar har du haft?

Jag har haft (räknar i mitt huvud) 4 bloggar tror jag det är nu.
1 på bloggagratis elr vad det heter, man fick välja i klassen om man ville ha en blogg eller en bok att göra olika uppdrag i. haha jag valde blogg o döpte den till typ zezzara elr nått sånt konstigt. Den andra var min första på blogg.se och hette jutos. Har fortfarande kvar den, bloggar däremot inte och den är lösenordsskyddad.
Den tredje är en jag hade med karolina i början, sen sluta hon och börja igen och sluta sen för gott. karolinaochsaras. Den hade jag länge, finns oxå fortfarande kvar. Men som den andra är den lösenordsskyddad.
Oså den sista är ju den här.







Dag 3 Dag 4 Dag 5

Dag 3 - 3 sanningar om dig
• Jag blir arg och irriterad skitlätt. Dock får jag väldigt sällan typ värsta utbrottet.
• Jag är sjukt lat.
• Jag är blyg.

Dag 4 - Dina syskon
Jag har en lillebror som heter Emil. Han är två år yngre än mig. Han betyder mest av allt för mig, vi bråkar väldigt mycket, men vi är sams ännu mer. Även fast han kan vara sjukt irriterande ibland så är han som min bästa vän och jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom.

Dag 5 - Vart du bor
Jag bor i en villa i Bergsbrunna, precis bredvid Sävja, i Uppsala. Tycker mycket om området, det det är awsm.


you don't know

Dag 11 - Hur du sminkar dig

Jag sminkar mig typ olika varje dag, oftast är det däremot foundation, puder, mascara. Ibland väljer jag att ha eyeliner och ibland kajal oftast ett av dom iaf, på olika vis oxå. Händer att jag använder ögonskugga oxå, oftast till typ fester o sånt däremot. Ibland rouge.











ska vi göra något äckligt baby

Blir hemma till lördag eller söndag, lutar mot söndag. inget intressant att berätta alls, förutom att den där grymt fina väskan, i gult äntligen är min. Perfekt.
föresten är det bara för mig som alla hjärtan på fb blir till u:n? 
spenderar denna fredag kväll med lite inspirations bilder o grym musik.
hope you like it.
One Direction – One Thing
Ansiktet – Äckligt
Foster The People – Helena Beat

Save me

Ett tips, boxas aldrig utan såndär handske, ajajaj!
Nu har dom övriga i min klass idrott men jag har glömt kläder så sitter och kollar på, ruligt. Efter skolan ska jag hitta på något med Alexandra, blir nog något lugnt är galet trött!
/E


välkommen till min värld


Run Every time

Hej nu ska jag fly från tyskan med att blogga, har iförsig skrivit klart texten det jobbiga men nu måste jag memorera den, om jag inte gömmer boken i knät imorgon på läxförhöret, shhhh. Jag har bestämt mig för att göra en sån där "dag" grej som J & S gör, så jag inte bara mobilbloggar hela tiden, snart ska jag kolla på barnprogram (älska) sen sova tidigt, fast juste, tyska var det också. Måste fortsätta, tjaaaråååhh.


pojkband brukar inte vara min favvo, men dom här är grymma


😱😱😱😱😱😱 syslöjd hihihihihihih! Jag är så busig! Lite gästbloggning från Albin! Snarare bloggrape! Haha! Jag tror jag ska göra en väska eller en tjocktröja, vi ska planera ett arbete, vad vi vill! Eller ett par ormskinnsmönster byxor... ✈


hemma igen

Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
just nu dom här två:
Norlie & KKV – Tröjan du hatar
Norlie & KKV – Vi för Vendetta

Syv

Hejsan hoppsan! Nu har jag precis ätit och fick värsta blogglusten. Så jaa, om 5 minuter ska jag på syv möte, får se om det hjälper btw det är sjukt kallt här. Dör lite, puss
/ E


Sara


åh

btw om nån har sisådär 300 spänn över kanske ni skulle kunna köpa den här åt mig?

focus up

uttråkad tjej här, läst klart mina tidningar, elr nej föresten det där vad en lögn. Okej nu vet jag vad jag kan göra. tack för hjälpen.
Varit hemma idag oxå, kollat klart säsong 1 av cold case. Blir hemma till fredag iaf så kommer ju hunnit börja på säsong 2 lätt.
kul att det inte händer något så jag har inget att blogga om, alls. Har inte tagit några bilder heller.
Suttit o kollat på tungpiercings bilder. Skulle ju tagit den i oktober först, sen i december, sen i januari. Men jag missade mitt tandläkarbesök senast så måste ha den här skenan till 1/2. Då kanske jag får veta om jag kan ta den efter det. Hooopppas, håll tummarna för mig. Väntat i 5 månader då. Snacka om försenad födelsedagspresent.
aja det löser sig, någon gång kommer jag ju få ta den endå.
Dom flesta som jag hört vill ta det säger att dom inte gör det bara för att dom tycker det verkar läskig att ta den. Just nu iallafall, tycker jag det inte känns läskigt alls. Kanske för att jag läst typ as mycket på internet om det oxå.
Folk som tagit navel och tung och säger att navel gör ondare just för att det är i huden. Jag tror det oxå, klart det måste göra jävligt ont i tungan men kommer ihåg nr jag tog i öronen, man var ju ganska liten men endå shit vad onte det gjorde.
Hoppas dom har rätt iaf, att det gör mindre ont i tungan. Det läker ju snabbare iaf. Fast det är klart navel sväller ju inte upp som tungan.
haha lycka till att läsa det.

du vet mycket väl vad du gjort

Dag 8 - Din bakrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakrundsbild på mobilen

Dag 2 - Profilbild på facebook


Paus från plugg, sara


Hahahaha vet ni hur mycket jag däckade när jag såg den här!!


Dag 1 - En bild på dig och ditt fullständiga namn.

Jag heter Emma Johanna Annika Fredricsson. Jag är väldigt nöjd över mitt namn, älskar det!

Min simsgubbe är galen!


We run the night

Snabb inlägg, varit hemma idag oxå. Verkar bli det hela veckan. Lägger in dagens grejs imorgon, orkar inte starta datan bara för det. Vet inte vad jag ska berätta, bloggar bara för att Felicia tvinga mig ;) så hej Felicia, glad nu? Sara
Instagram bilder


Heeeej

Hej hej Albin är jättebäst! :D 4⃣2⃣😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱


Har lite problem att sova

kör på en sån här, har lite problem att sova.
lägger in en bild för varje "text", själva "texten" står under bilden. Det var ju som man brukade göra på bdb. haha kommer ihåg det.
Du för omkring ett år sedan
Du och en bästa vän
Du som busig
Du som fotograf
Du som liten
En dag du minns
En konstig bild
En bild som väcker känslor
En plats du saknar
Någon du litar på
Någon du älskar
Någon som betyder mycket
Någon som der dig inspiration
Någon du tycker om
Någon du vill träffa
Någon du tycker är söt
Någon du tycker är snäll
Något du vill ha
Något som är viktigt för dig
Dig själv nyligen
Dig själv skrattande
Dig själv
Dig själv för länge sen
Den du senast fick sms av
Den du alltid har roligt med
Den sista bilden på mina mottagna filer


Du för omkring ett år sedan

Du och en bästa vän


Du som busig

Du som fotograf

Du som liten

En dag du minns

En konstig bild

En bild som väcker känslor

En plats du saknar

Någon du litar på
Någon du älskar

Någon som betyder mycket


Någon du tycker om

Någon du vill träffa

Någon du tycker är söt

Något du vill ha


Något som är viktigt för dig

Dig själv nyligen

Dig själv skrattande, förlåt bilden var för hemsk..

Dig själv

Dig själv för länge sen, aldrig igen.

Den du senast fick sms av

Den du alltid har roligt med, min familj. älskar att jag ser jätte brun ut på den här bilden. jämfört med dom andra iaf.

Hittar ingen bild i den mappen, det är en video när karolina dansar isåfall men den tänker jag inte lägga upp ;)
Den sista bilden på mina mottagna filer

tre videosar ni inte sett tidigare


Kör en sån här jag med (börjar imorgon) /Johanna

Dag 1 - En bild på dig och ditt fullständiga namn
Dag 2 - Profilbild på facebook
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar har du haft?
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass går du i?
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har på dig just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favoritgodis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

i'm lookin' at you and my eart loves the view

Dag 7 - Ditt senaste inköp

Senaste jag köpte var en väska, orkar inte ta en bild så får bli en från deras hemsida. Har inte hunnit använda den än, men snart så.
fattar inte varför det blir grått runt det jag skriver? Nån som vet vad det kan bero på?


Överlevaren

Hej fick panik idag, trodde ärligt talat min data hade virus. Hade den inte som tur är :) så vad har jag gjort idag? Kollat film, grown ups, Hannah Montana the movie och high school musical 3. Blir nog hemma till onsdag iaf, har jag otur blir jag hemma hela veckan.
Åh så ointressanta inlägg egentligen, aka göra den där dag grejen från datan sen. Måste duscha nu ciao, sara


Nolife

mr E in the hoouuuseee. Skämtosidå.
Överlevde skolan med en repris på min och Malins idrottslektion med damputbrott på våran klass för att dom inte lyssna och stolthet över min och Malins prestation på svenskan, som det ska va. Nu har jag precis hoppat i myskläder och ska kolla på one tree hill, ska hämta mjölk och också, gott. Senare ska jag duscha och annat ointressant, tjaarrååå.


woop woop

Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon

Jag har en iphone 4s, grym telefon förutom att den går sönder så lätt. Tappade den typ två dar innan julafton och spräckte baksidan, har inte hunnit laga den ännu. Lär väl inte bli på ett tag heller.


I got a pocket full of sunshine.

Hello! Skulle träffat Maja idag, men det blev ändring på det när pappa påminde mig om att vi skulle till Stockholm idag. Vi var på Vasamuseét bland annat, mysigt med skeletten och sådär. 
Funderar på att göra en sån där "daglista" som Sara håller på med.. Har aldrig gjort en sån faktiskt, det verkar kuul, plust så vet jag liksom inte vad jag ska blogga om oftast, och då är ju en sån bra, eller hur..? 

FÖRRESTEN, good work här på bloggen Sara! Super :)

Ha det bra och hoppas ni har haft en bra helg! Puss på er.

Cool ↓

♥♥♥


Ny design

Gjorde om designen, kände att den behövdes lite nytt. Alla kategorier o länkar o sånt ligger längst ner i bloggen nu eftersom menyn försvinner. Headern borde vara lite mer till vänster men det får vi försöka fixa sen.
ganska nöjd endå.

ändrar

gör om i designen så om det ser snett elr cp ut så blir det nog bättre i slutet.

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Söta figurer man hittade i bokhyllan? /Johanna


aha aha

kan inte slut titta på cold case, grym serie. Fast om jag kollar på för många avsnitt i rad kommer det sluta med att jag får mardrömmar, snacka om paranoid. haha det hände för några år sen, kunde itne sluta kolla på criminal minds och hade mardrömmar i nån vecka. nä du det var inte roligt.
blir så lätt skrämd av såna där rånar o tjuv o våldtäcktsgrejs. äh nog om det innan jag ska sova får ni den här:
Dag 5 - Vart du bor
jag bor i ett radhus på hollandsresan, ett grått hus :) älskar området, helt perfekt. Speciellt eftersom dom flesta av mina närmsta vänner oxå bor här. vet inte vad jag kan berätta? har ingen bra bild heller så ni får stå ut med det.



mitt kusinbarn, viktor. Så söt, taget 2009

Lördag

Jag har inte bloggar sen torsdag men de sköter Sara så bra så det sprollar. Idag har jag först badat bubbelbad ååhh va jag älskar det. Sen gick jag och Karolina till Ica i så sen ikväll har vi gjort en video, tror inte jag lyckas få Karolinas tillåtelse att lägga upp den här men,men. Snart ska jag hem och imorgon till Gävle, juppjupp.
P.S jag älskar att blogg.se appen har uppdaterats!!!
/Erika


Fin lördag

Hej kompisar!
Idag på dagen har jag inte gjort så mycket alls, tittat på film typ. Vid 18 träffade jag Betty och efter många missade bussar och arga miner var vi i stan. Vi käkade på max och sen tittade vi på bio, "The darkest hour"! Den va bra!
Nu är jag hemma igen och ligger i sängen och tinar. Kollar på en av favoritfilmerna också, "Jurassic Park 3", är lite gift med de filmerna, har alltid älskat dom!
Anywayyyy, imorgon ska jag träffa saknade Maja!
Godnatt pussar

/Johanna


2011 mash up


gammalt som värmer

hej hej hej hej
johanna o erika suuuger.
japp japp
haha köpte iaf en ny kamera laddare idag, tyckte ni kunde veta något så ointressant, annars har det inte hänt något alls. INGENTING. åh ångest. borde kolla på en till barnfilm elr nått, nej jag ska se whip it föresten elr cold case. hm får se vad det blir. Men för stunden lyssnas det på lite nästan för gammal musik. Ni vet den där musiken som får en att tänka på massor av minnen.
Länkar några, ni känner nog igen dom flesta, dom två första är däremot rätt nya, grymma låtar oxå.
märkte att en del inte fanns på spotify ens så får bli youtube länk. oså gick det inte att göra dom små heller.
ciao.
Norlie & KKV – Tröjan du hatar
Norlie & KKV – Vi för Vendetta
Norlie & KKV – När jag går ner
Afasi – Sverigetrotters
Medina – Sagoland
Afasi – Jobb

svar på fråga

Dubbelliv är en serie som visas på barnkanalen/svtb. Ah precis så är det i säsong 1 när dom är små, så säsong 2 som utspelar sig 2 år senare började sändas förra torsdagen. Om du vill se det på tv:n så sänds den nya säsongen torsdagar klockan 19.30 på barnkanalen/svtb :) Annars går det att kolla på säsong ett och säsong två här.
Hoppas det duger som svar :)

jag kanske borde sova


why bitches

varför är det typ bara jag som bloggar här? erika typ en gång i veckan o johanna en gång i månaden. ni suger BLOGGA MER!
annyways mina ögon har nu officiellt blivit sämre. fml.
åååååh ångest om dom inte blivit bättre på söndag kommer jag typ missa en till vecka skola. ah tack för den.
fml fml fml fml fml fml fml fml fml fml fml.
Blir hemma hela helgen iaf. Förutom en stund imorgon ska till grändby med papi och köpa en ny kamera laddare. Har tappat bort min. Så när jag kan ladda min kamera får jag väl spendera helgen med att fota saker. blir väl roligt. jippiiii på ett sarkastiskt vis.
åh jag har tråkigt, suttit inne idag (igen) och kollat barnfilmer. Dom bästa idag oxå, hercules och den lilla sjöjungfrun, slår lätt alla andra.
okej nu ska jag nog redigera några bilder fast först:
Dag 4 - Dina syskon (egentligen är det redan dag 5 emn vi säger dag 4)
Jag har en lillasyster som heter Sofie, hon är född i februari 1998, alltså är hon två år yngre än mig. Och jag kan inte vara med lycklig över att hon är min syster, visst vi bråkar ibland och irriterar varandra men jag älskar henne lika mycket för det. Och jag har alltid roligt med henne, vi skrattar åt det mesta tillsammans. Hon är perfekt precis som hon är, även om kanske själv inte tror på det. puss på dig simba.


Lyckad unge som håller handen långt ovanför ögonen så hon fortfarande får solen i dom, fast söt endå.



kärlek ♥


21.52

Änu en dag i skolvärlden avklarad, och allt är chill och har inga klagomål bortsett från att jag skulle behöva en påminelse om varför jag valde tyska... Måste va det tråkigaste ämnet jag har i skolan, svårt är det också. Alla små ord, lär mig aldrig i vilken ordning orden kommer och bläää, dö. Det är ju tur att man väljer bort ett ämne när man söker in till gymnasiet. Hur som helst, så har jag latat mig efter skolan kollat vidare på one tree hill säsong 4. kollade också på första avsnittet av säsong 9 som hade premiär igår i usa, får man öva engelska också, då blir fröken glad. HJag har också funderat över gymnasievalet utan resultat, kommer sluta med att jag typ lottar eller något.  Nu ska jag göra klart tyska läxan (så gott som det går) och sen göra frukost mackan tills imorgon sen sova. Ja, jag gör min frukost kvällen innan och har den i kylskåpet över natten, varför? Jo för att jag har alltid haft problem med att äta frukost, jag är alltid för trött för att göra frukosten så på det här viset kan jag äta. och i min värld är mat=snäll & glad mot mina klasskamrater, inte mat=elak och sur mot mina klasskamrater.

i väntan på att klockan ska slå 19.30

"I can't feel my fin"

"That's what you get for letting Mulan drive."

 

hahahahahhaha

 


uttråkad

åh så tråkigt, har kollat på två filmer idag. THe social network och madagaskar 2. Och så har jag sett avsnitt et av säsong nio av oth. Åååh så förvirrande. fatta typ nada. Hatar första avsnitt dom bara förvirrar folk.
Har ju endå inget intressant att berätta så liksom blir inte ett långt inlägg.
Nu ska jag gå och duscha föresten om ni ville veta det?
Och föresten jag har bestämt mig vad jag vill göra so syslöjdsprojekt den här teerminen. det är ju valfritt. Fast måste nog snacka med min lärare om det går att göra först innan, får se på torsdag då. Missade ju dagens syslöjdslektion.
Dag 3 - 3 sanningar om dig

1. Jag är väldigt osäker, på allt, mig själv, andra.
2. När jag träffar folk jag inte känner, folk jag kände som jag inte träffat på länge till och med blir jag blyg. Typ jätte blyg, det är som min hjärna får kortslutning och inte kommer på något vettigt att säga.
3. Jag är väldigt paranoid. Får för mig saker hela tiden, speciellt när jag är ensam hemma. Då är det som värst.
och här är en kommentar vi fick på ett inlägg johanna gjorde i augusti.
Vänta va?

Skola

Hej, dötid i skolan så jag bloggar. Har precis haft svenska och vi fick göra gamla nationella prov typ plus massa information som i alla ämnen, ser inte fram emot 7 februari då allt börjar. Efter skolan ska jag dö, sova typ orkar inte göra någonting annat. Och nu ska jag à social mot min sociala klass, typ.
/ Erika


Ville bara påminna er..

..om hur perfekta ni är. Vad ni än är för kön, vad ni än har för läggning, hur ni än ser ut, vart ni än kommer ifrån. Ni är fina som ni är och glöm aldrig aldrig det.

/Johanna


Rädda mig

Just nu är det väl bara jag som bloggar här känna det som. Men jag har så tråkigt så jag har inget bättre för mig, alla går i skolan så sitter jag hemma i gör inget. Har varit hemma i typ en vecka nu. Jag har gjort typ allt nu vet inte något mer jag kan göra? Jag har till o med lagt pussel för att jag har så tråkigt. Ååh ångest. Kom på något jag kan göra tack?
Ah iaf här är
Dag 2 - Profilbild på facebook

Sara


Städar

Sara


Dag ett

Dag 1 - En bild på dig och ditt fullständiga namn

Jag heter Sara Elisabeth Margareta Juto.


You make me feel alive

Kör på en sån här:
Dag 1 - En bild på dig och ditt fullständiga namn
Dag 2 - Profilbild på facebook
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar har du haft?
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass går du i?
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har på dig just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favoritgodis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Sara


10 januari

idag tänker nog dom flesta att det är dagen innan första skoldagen 2012, nej. Idag är det en dag kvar till one tree hill säsong 9 släpps, weehoo! nörd.
Gårdagen spenderades med Johanna, vi började dagen med att missa två  bussar, irad. Sen gick vi runt på stan lite och så, när vi kom hem kollade vi igenom gamla videos som vi gjort och skapade en ny barbie film som ni kanske har sett. Vi kollade också på någon film som var sjukt äcklig & hemsk. Hela filmen slutade med att dom sprängde en killes huvud i mikron..
Och idag ska jag träffa Karolina, hon försöker få mig att vilja äta på ikea, men jag pallar ej. vi får se hur det slutar.
Nu måste jag iallfall börja fixa mig.

åh

Okej det var sofie min lillasyster som hade ändrat.


tell me why we're talking when we dance so good?

hej på er kära grytlappar BLOGGLÄSARE, kan informera er om (NÄR BLEV jag gammal) att jag fått ögoninflammation igen, var hos läkaren idag. Så han skrev ut antibiotika salv grejs man ska droppa i skärten ÖGONEN. Får hoppas att det är över om fem dagar då. Lär väl missa skolstarten oxå pga det här. känns inte så roligt att gå runt med salva i skärten ÖGONEN INTE SKJÄRTEN i skolan..
nog om det, varit hemma dom senaste dagarna just därför, försöka bli frisk liksom.
åh vill gå på toa igen NEJ JAG VILL ÅKA UTOMLANDS IGEN, och för det lägger jag in några bilder från några av mina toabesök MINA RESOR UTOMLANDS. troligtvist har ni inte sett dom flesta.
ERIKA OCH JOHANNA NI SUGER. INTE KUL ATT NI ÄNDRA MIN TEXT, FOLK GICK PÅ DET OXÅ.
DET VAR SOFIE. PROBLEM SOLVED.
M&M world, orlando, florida. Sommaren 2011
Sea world, orlando, florida. Sommaren 2011
Lido beach, sarasota, florida. Sommaren 2011
Josefine i krakow, polen. Hösten 2010
Gaspillerjox i Auschwitz, polen. Hösten 2010
Auschwitz, polen. Hösten 2010
Auschwitz, polen. Hösten 2010
Krakow, polen. Hösten 2010
Auschwitz, polen. Hösten 2010
Paris, Frankrike. Våren 2005
Disney land, paris, frankrike. Våren 2005
Utsikt från vårt hotellrum i Alcudia, Mallorca. Sommaren 2009
Alcudia, Mallorca. Sommaren 2009
Alcudia, Mallorca. Sommaren 2009
Alcudia, Mallorca. Sommaren 2009

HAHA, njut.


dip dye

En gång i mitt liv ska jag färga mina toppar. dip dye. skit coolt ju. en gång ska jag fanimej göra det.

you put your arms around me and i'm home

redigerade tre bilder på ett lite annorlunda sätt. hope you like it.

GAVIN DEGRAW

JAAA JAG OCH ERIKA SKA PÅ GAVIN DEGRAWS KONSERT DEN FÖRSTA FEBRUARI. TAGGA.
och jag ahr nu officiellt sett alla one tree hill avsnitt som hittills har släppts, taggar till onsdag då säsong 9 börjar att visas i usa. woop woop, happy days.
Och för er som är lite socialt handikappade kan jag berätta för er vem gavin degraw är, för jag gissar att dom flesta antingen hör den ena eller den andra av dessa låtar:
Gavin DeGraw – I Don't Want To Be
Gavin DeGraw – Chariot
Gavin DeGraw – In Love With A Girl
Gavin DeGraw – Not Over You
Gavin DeGraw – Sweeter

always and forever

Har en känsla av att jag har använt den rubriken förut, men whateveer. Nu sitter jag och planerar med Sara om planer som jag hoppas går, måste snacka med mamma och pappa, det gäller gavin degraw konsert. hoppasHoppasHoppas. annars har jag bara kollat på one tree hill idag, men ska fixa mig nu för ska ner på stan och fika med Frida om typ en timme. It taste a good yummi.
fortfarande bildbrist så en gammal bild från sommaren 2009 (?)

don't upset the rythm

jag hade börjat göra ett collage för varje månad, men hittade bara tråkiga bilder så jag lägger in alla mina gamla headrar istället. Mobba inte, dom flesta är as fula. Samma med bilderna.


forever scares a lot of us

som lovat lägger jag in lite bilder, alla kommer från jullovet. Dom är tagna i sandslån och nyland.
känner att jag byter stil på mitt namn i varje bild nästan, men jag ska försöka sluta med det nu. Lyckades göra en egen pensel med mitt namn på så det ska bli enklare nu.
favvo låt just nu, gammal men såååå bra.
The Fray – You Found Me
hatar att bilderna klipps när man laddar upp dom på bloggen, man ser det på mitt namn t.ex det issta saknas på några bilder och på sista saknas min syster näsa. Börjar likna voldemort.
'

förlåt

jag måste verkligen sova nu, försökte blogga från mobilen tidigare men det funkade inte av någon konstig orsak. eller inte att ladda upp bild iaf. men jag ska blogga imorgon, suttit o redigerat en hel del bilder nu som kommer upp då. jag lovar.

forever alone

Idag har jag spenderat dagen hemma i mjukisbyxor ch spelat the sims 3, med andra ord så har min dag varit väldigt bra. haha, älskar the sims och trivs att vara för mig själv då & då. Har också laddat ner unblock me till min iphone, och blir sur över att det inte fungerar eller.. det fungerar men jag klarar inte att lösa det. Iallfall inte längre, gick bra i början. Hur som helst så känner jag mig fett konstig just nu så ska ng avsluta dagen med att läsa lite i min bok och sen sova, godnatt i förväg.

Saknar mina & Johannas sommarkvällscykelturer riktigt mycket, vintern kan ju dö om det ändå inte ska vara snö!

GODIS!

Okej, jag hade ju iförsig inga nyårslöften men har ju bestämt mig sedan länge att minska godiset gissa hur det går? DÅLIGT. Men min visa vän Karolina sa att jag skulle skita i det på lovet och börja tänka på det när skolan börjar igen, för man ska ju njuta på lovet osv. Skönt att känna att det inte är helt kört för henne! Skoja, hur som helst så har vi precis vait på ica, och nu är vi tillbaka i hennes rum med mjölk till godiset, bästa drickan som uppfunnits jajaja.
Tidigare idag har jag varit hos tandläkaren för att avskriva min tandställning helt, men nej.. jag ska tillbaka om ett år. Efter det tog jag en tripp på stan med mamma innan jag åkte hem och träffade Karolina.
Allt för mig den här gången, ha ett bra liv!

Thursdayy /J

Hej hörrni!
Jag har bloggat något otroligt dåligt här alltså... Fy skäms Johanna!
Iallafall, nu är det 2012 också! Året då jorden går under. Dock tror jag inte på det, det sägs ju hela tiden att jorden ska gå under. Men.. Jag vet inte. Ingen vet ju säkert föräns dagen är här, men om jorden inte går under i december så ska jag ladda med en jävla massa godis, chips och cola och kolla på filmen "2012"! Haha!

Nu kollar jag på Nickelodeon iaf, sjukt mysigt. Hade värsta äckliga känslan nyss, kändes som att jag skulle svimma och mådde bara bajs. Usch, jag börjar bli sjuk... Faan.
Snart kommer resten av familjen hem med sushi, det lär pigga upp lite ehehe göööötttt!!

/Johanna


We're sexy and we know it


Ut på äventyr

Chingchong! Just nu är jag, trött, sur, pigg, och glad. Om det nu går det är mitt humör iallafall.
Idag har jag varit ute på äventyr med albin, vi upptäckte att det finns ett amningsrum på gränby, användbart. Man kan göra så att dörren inte går att öppna från utsidan ännu mer användbart!


No one ever said it would be this hard

jag har inte orkat, okej det där var en lögn, jag har glömt att blogga sen förra gången, har också glömt när det var same old. Nu är det 2012 och alla är helt övertaggade, känns som vanligt. Även fast det är ett nytt år så är allt från 2011 kvar så det spelar inte så stor roll, enligt mig iallfall. Jag har inge nyårslöfte heller, har väl en del saker jag vill ändra och göra annorlunda men det var så för 1 månad sen också så inga nyårslöften. En sak som känns konstigt däremot är att jag blir 16 om exakt 4 månader. Jag har alltid kollat på one tree hill och bah: Dom är 16 år, fan va stoort.. känner typ fortfarande så när jag kollar på dom första säsongerna, men det är liksom jag i år. Jag känner mig verkligen inte så stor som dom. Jag har alltid tyckt att 16 låter så typ, vuxet.
Inlägget till ära, får ni en bild från one tree hill.


Första inlägget 2012, lets make it good

första inlägget från min sida, egentligen från någon av oss 2012. Åh kan forfarande inte fatta det, och med tanke på vädret skulle det kunna vara november ute inte januari. Kom hem vid tre tiden idag, skulle egentligen träffat karolina o erika nu men det blev inte. Har endå inget intressant att berätta så varför inte köra på bilder. Allt kommer från den här sidan. Wishes for 2012.

RSS 2.0