du har fått mig att falla tillbaka

Idag har det varit studiedag, otroligt skönt att vakna utan någon väckaklocka, jag var på riktigt bra humör när jag vaknade också, solen lyste in. Inte helt fel. Jag åkte iallfall ner på stan och träffade Ida med sara, vi kollade efter prao det gick väldigt dåligt. Efter det så åkte jag med min familj till thuns, fick med mig hem en stickad kofta och ett par byxor som alla andra har, jag var beroende av ett par svarta byxor och dom är riktigt snygga så dom fick det bli. Nu tänker jag visa er bilder på det jag köpt, roligt right?
orkar inte att jag står helt stört på alla bilder och kvalitén suger, orkade bara inte plocka upp sytemkameran utan körde med digital.
köptes inte idag, utan den tittade förbi min brevlåda igår, efterlängtad. Jackan jag kommer springa runt i under den kalla årstiden iallfall.

I fake a smile so you won´t see

idag var det skola, sista dagen som matvärd, yes. Efter skolan var det var jag på en fotoföreläsning med Sara & min syster. Det var intressant, utom slutet då en gubbe typ stod och gjorde reklam på olika extra föremål till kamera och mobiler. När det var klart blev det en utekväll i Sävja, nicebice på det va. Smurf lär ju vara den bästa gunglek som finns! Imorgon ska jag leta efter prao, eller göra något annat vettigt. Funderar också på att följa johannas spår att blogga på 2 ställen, men jag får se hur det blir med det.
bild från början av sommaren, känns som igår fast det var cirkus 4 månader sen.

live,laugh,love

haha pallar inte att erika skrivit dom senaste minst 4 inläggen. Fast johanna har en orsak, hon åkte till greklan i morse. Jag, jag är bara lat. Egentligen måste jag gå och sova nu, börjar se dåligt så. Men jag offrar lite tid för er.
ah plugg idag bara typ, skulle försöla skriva en novell men det gick åt helvete. Kom inte på något bra att skriva om. Imorgon går jag i skolan till 11 sen ska jag på begravning och en foto kurs med erika. OCH PÅ FREDAG ÄR VI LEDIGA! WIHOOO

vi hörs, puss



asså.. jag orkar inte med våran humor

Tyskaprovet gick åt helvete, inget mer med det.
Idag ska jag göra svenska,so och engelska känner hur roligt med liv är.
hejdå.

someday we´re gonna find our way home

Skolan idag var faktiskt inte jobbig. även fast vi hade no prov, men jag kunde det, hade behövt mer tid bara, när vi skulle gå hade jag 2 frågor kvar, mvg frågor. PANIK. men jag skrev ner något snabbt och blev klar sist. Nu är det bara att hoppas på det bästa, resten av dagen var det chill. Typ matvärd, Konsverk på matten och blev uppbären (?) av klasskamrater. Inte en vanlig tråkig dag. Resten av min dag ska spenderas med att försöka banka in tyska språkets grammatik i min hjärna, lycka till. Insåg precis att jag har lyssnat 5 gånger på låtarna jag vill lyssna på nu, så fml...

värmekudde

Gick till skolan idag men gick hem runt 12, mådde dåligt. Gick hem och la mig i sängen med en värmekudde på magen och kollade på one tree hill, nu är det typ bara 1 eller två avsnitt kvar sen tar det väl minst ett halvår innan säsong 9 kommer ut. hursomhelst så är jag bättre nu, få se om jag orkar ta mig ner till kyrkan för att vara ledare eller om jag sjukskriver mig där också.

 

 


we are lost out here

Söndag kväll och jag mår illa. Det är dock inte av att jag är magsjuk eller något sånt. Tänker bara på vad jag har ätiti idag, usch. Känner för att stoppa fingrarna i halsen eller något sånt. Tänk på så mycket onyttigheter du kan tänka på och dubbla det. Där har du min dag. Nog om det, just nu sitter jag och lyssnar på soundtracket till jag saknar dig, har i stort sätt blivit kär i allt med den filmen. Det är en fas jag går igenom varje gång efter jag sett en film som är grym. sån är jag. men, dagen har spenderats i kyrkan. Låter väldigt religöst, men det var ledarmöte och Q. Kul var det. Snart ska jag röra mig mot sängen, men har stört mycket energi. Skulle kunna springa ett maraton, typ.
bilden var med för ett tag sen, meen har ingen bättre, och jag skrattar fortfarande åt den. torrhumor.

when you call my name

wihoo om exakt två veckor fyller lilla jag år. Träffade ju felicia igår köpte tre tröjor. bild kommer längre ner. Efter det åkte vi ner till eriksberg med lite godis, haha vi satte oss på en sten i hågadalen och typ kollade på solnedgången, mysigt mysigt. När jag kom hem kollade jag på dinner for schmuks med familjen, såg inte hela däremot eftersom dom började utan mig men shit vilken rolig film. verkligen värd att se. Idag blir det kyrkan, ledarmöte halv 4 och club q 7 så lär väl stanna kvar däremellan. får se vad vi hittar på. Nä nu måste jag plugga lite genetik innan det är dags att cykla iväg, puss hej.
1. Blus från indiska 249:-
2. Stickad tröja från indiska 20% av så den kostade 280:- (den är blå men det syns inte på bilden)
3. Spets tröja från new yorker 169:-

Jag saknar dig

Lördag, härligt. Dagen började med att jag kollade på jag saknar dig, det var nästan så att jag inte klarade av den. Den var sjukt bra och sorglig, tårar sprutade. Nog om det, senare idag ska jag nog träffa Karolina, tror det blev bestämt så iallfall. Det är sjukt hur seg jag är på helgmornar, ska nog klä på mig nu. hehe.
hoppas ni får en bra dag iallfall!

it's friday friday, elr nej juste det var lördag

hejsan sara här. vänta 30 sekunders paus det luktar popcorn. UPDATE någon gjorde popcorn.
hursomhelst klockan 3 ska man vara nere på stan och träffa felicia, najs najs. Det skulle varit klockan två men hon hann inte bli klar till dess, lyckat. Får se vad vi hittar på, om det blir ut till eriksberg, sävja elr om vi stannar på stan helt enkelt. Juste igår var man ju på stan oxå med mina älskade tjejor. Erika däribland, vi köpte nämligen present till johanna. hihi hoppas hon blir nöjd. Hon fyllde ju år igår så GRATTIS JOHANNA SÖTNOS I EFTERSKOTT♥

vi hörs senare

Fredag


Skolan var helt okej, matte provet gick bra och blev nöjd med mitt so resultat och "civil olydnad" mot mössregel. Efter skolan åkte jag ner till stanoch fixade present och satt vid ån. Nu har jag precis ätit och ska snart träffa Sara & Karolina.
Grattis till Johanna som fyller 15 år idag. Hoppas du får en bra dag, älskar dig tjejen! ↓


Ännu en pluggdag, känns verkligen som jag aldrig har tid att träffa vänner, bara plugg hela tiden. Men jag måste priotera och då kommer skolan först, även fast jag inte vill. Iallfall när det är matte prov eftersom matte inte är det enklaste för mig. Men det fixar sig säkert, hoppas jag.
Nu vet ni att jag inte har dött eller något sånt, men nu ska jag äta middag, puss.

you're all I need, the reason why I smile

Hejsan säger en förkyld tjej. Vaknade imorse med röst som en kråka och en hals med knivar i. men tvingade mig till skolan eftersom det var sista matte lektionen innan provet och kände att jag behövde det. Friluftsdagen igår var värdelös, riktigt tråkig även fast 2 km löpningen var inställd. Somnade runt halv 10 igår kväll också, död tjej.
Resten ska iallfall spenderas med en hög läxor, mest matte. Engelska är redan klar.
galet vilken bra det var ↑

you're the butterflies I get in my belly

sharåå, varit hemma idag. As förkyld och grejs. igår are friluftsdag oxå, var inte med så fick vara sån här funktionär. Själva friluftsdagen sög ju men det var kul att umgås med klassen, haha viktor skrämde ihjäl 6:orna med sin dans.
Blir bara ett kort inlägg ska fokusera på min film, rosa the movie, weeho. Snart slut men whatevs.
vi hörs puss
hej snygg

Videosar

Först en video från naturhistoriska riksmuseet i stockholm, erika och johanna är grymmaste harry potter nördarna. Om ni sett harry potter och fången från azkaban så fattar ni säkert klippet.
Den andra videon är från veronica maggios konsert. Ljudet i videon suger för det blir ju så när man filmar och ljudet är högt, det typ brusar bara. Delar i den är brus men försökte ta så lite av det som möjligt. haha dör för johannas ansikte i slutet typ, värsta nära oxå. guullig.
Och den sista filmen är från kulturnatten på tove styrke, samma här ljudet i slutet brusar. irriterande men det är bara då.

statistik


vad hände här?

you're golden waves are walking down this face

hej, har inget intressant alls att berätta men ett blogginlägg är bättre än inget. skola idarå som vanligt. skulle slutat 11 men fick stanna kvar till typ 10 över 12 för att jag är matvärd, fml? ja verkligen. äh det blev en rätt chill dag endå. Efter det drog jag, erika och bernica till moi och kolla på snabba cash, elr det var typ jag som kolla mest fast att jag halv sov. Efter det drog vi til ica för att köpa matsäck till friluftsdagen imorgon. skit tråkigt, tur att jag inte ska vara med då. Så förkyld så tar med mig en lapp istället.
Juste efter ica turen drog jag och erika direkt till kyrkan, vi är ju konfaledare. dom är typ 25 pers i gruppen men annars är det skit kul.
äh det får räcka för mig
vi hörs, puss

måndag

Slutade 11.50 idag, stört skönt. Men blev kvar ett tag och fixade en sak. Sen blev det iallfall film mys med sara och Bernice, kollade dock inte så mycket ipad/datan tog upp för mycket uppmärksamhet. Var också på ica och köpte mat tills imorgon. Usch, fridrott på studenternas, värdelöst. Kan ändå redan lita ut att våran klass kommer sist och tappar pinnen på stafetten. Startar hela dan med en terränglöpning på 2 km, gågågågå. positiva erika!
Nej men seriöst. Nu ska jag nog gå ner och ta en titt på idol, börjar tröttna så stört mycket på det programmet men ska kolla ändå.
Bloggar någon annan dag, det vill säga om jag överlever imorgon ;)

18 september

Gårdagen beskrev sara så fint så skippar det.
Senare idag är det som sagt ledarmöte och club Q.
Just nu sitter jag  och känner mig stolt för att jag kom på var det var för lösenord på fångarna på fortet. Stör mig också på en av dom som tar typ en näve pengar i taget, retard typ.
nu ska jag göra en pasta sallad av kycklingen som bleb kvar igår tills Pappa och Karin kommer hem.
Generösa jag.

jag blir aldrig den samma som förut.

sharåå, jag vet jag bloggar som ett anus, men man har ju ett liv right? fast ärligt talat hade jag blogagt mer om det funkat från mobilen. Det är något blogg.se borde fixa, en blogg app. Då kan man ju för fan blogga från vartsomhelst. vore grymt bra ju!
hursomhelst träffade erika igår först, vi var ute och fotade lite. Sen kolla vi på one three hill avsnitt, bah msyte liksom. Efter det sov man hos karolina, sitter i hennes säng just nu med min data, japp jag är så nördig att jag tar med den hit. haha vi gör alltid så. ganska smart egentligen, då slipper man dela på en ju. fast liiiiiite osocialt blir det ju.
halv 4 ska man vara i kyrkan oxå, ledarmöte. woop woop. haha efter det blir det hem och sen dit igen till 7. då är det club q. gryymt kul juu!
slänger ut lite bilder men sen får det räcka för mig. vi hörs darlings.
COPYRIGHT

All the lonely people, where do they all belong?

Hello! Sitter i mitt rum och har precis haft en skata som kompis. Han satt där på taket utanför mitt fönster och kollade in på mig. Höll på och dö, såg ut som att den skulle gå in, hade liksom öppet fönster. Sen skrek den och flög iväg, hejdå typ.
Idag ska jag till gränby eller stan med min kära familj, efter det ska jag till Felicia. Say weho!?
Och grattis till Hanna som fyller femtis idag! ♥

Puss!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA GOODNIGHT EVERYBODY!!!!!!!



Why do you have to do everything so complicated?

Cha Cha bloggen, eller något sånt där.
So provrt idag gick helt okej. Eller det gick bra men önskar det gick bättre, jag kräver alldelles för mycket av mig själv. Problem jag har. Förutom var det var skolan som vanligt, brandalarm och sånt. Efter skolan åkte jag till city gross med sara och felicia och sen vidare in till stan och sa hejdå till dom och mötte upp frida,lina och deras förföljare. Vi satt mest på donken och gjorde ingenting. Blev mobilrapead. Eller hur man säger....Senare på kvällen var jag med sara vi gick först runt och blev skrämda av några som gömde sig i en buske innan vi gick in och kollade på one tree hill, proppade även i oss tusentals kalorier också. inte bra.
hahahahha, bara för att bilden passar perfekt på mig & sara. DÖR.

wihiho

jag är lycklig, ja jag är lycklig bla bla bla något mer. Beställde nyss hem ett skal till min mobil, skit glad förfan. Den är ju så ful annars, och det finns typ inga skal till den men nu hitta jag ett med den engelska flaggan ;) blir nog bra!
juste var ju skola idag föresten, inte förvånande va? var med karolina en stund efter det, mysigt. Längesen man träffade den bruden, elr asso var med då. Träffar ju henne praktiskt taget varje dag i skolan.
So prov imorgon oxå, kuul. har inte koll på exakt allt men det löser sig nog.
puss
skit liten bild



fin rubrik erika, luras sådär. ajabaja

haha ja skola idag då, rätt chill dag. hk, matte, musik och franska. Gjorde inget alls på matten så franskan var det jobbigaste. men det bryr ni väl er ändå inte om. egentligen borde jag plugga nu, har so prov på fredag. men jag pallar ärligt talat ändå inte. gört imorgon, efter jag träffat karolina. har inte gjort så mycket mer idag, snackat på skype med jonis och erika. haha väldigt intressant inlägg känner jag.
äh slänger in en bild för att underlätta för er.
puss

"korvar luktar korv." citat, Sara Juto.

skolan var inte så jobbig, hk musik, 2 av dom skönaste lektionerna i veckan. Efter skolan har jag träffat Karolina,spelat piano och pluggat, dock mindre än vad jag önskat. Måste verkligen börja skärpa mig nät det gäller det området. Imorgon börar vi 10.15, vi ska jobba hemma egentligen men ska nog göra det nu så jag kan sova imorgon.
Ich liebe dich ♥

cancer?

jag tror dom flesta har sett den svenska versionen nu, och då menar jag filmen ungcancer har gjort. Det är okej att känna. Men märkte först idag att det finns en kanadensisk (heter det så?) version oxå, och ärligt talat, den svenska är bättre.

Hey hoe.. Let's go.

Hej sötnosar!
Förlåt för att jag har bloggat asdåligt här.. Har liksom börjat logga in på min av vana - sen glömt bort att blogga här! :( 
Fölåt.. Men, Veronica Maggio VAR AWESOME i fredags! Ärligt talat. Sjukt bra.
Vad har jag gjort dom här dagarna..? Typ degat och varit sjuk. Eller nåt.
Palla, lägger upp en söt bild istället. :*

You´re everything that I wanted

Idag var det ingen Idrott. Håltimme. Ja det var det, så jag plus några små människor gick hem till sara och kollade på film, mysigt. Efter skolan tog jag och sara på oss skorna och traskade iväg till kyrkan för att vara konirmationsledare, känns galet att det var ett helt år sen vi var dom som var nya och skulle bli konfirmerade. Nu är det 97:ornas tur. När jag kom hem så fick slog jag upp en bok om genetik och lite ekonomi. Och nu på något vis hamnade jag här, men ska nog förflytta mig till sängen.
Och snart blir jag galen, jag vill se jag saknar dig, jag har velat se den sen jag och Karolina var på kronjuvelerna. alltså typ hela sommaren och alla som sett den säger att den är bra så, jag börjar bli desperat...


Är det såhär det känns att va lycklig?

sorry för dålig uppdatering från min sida, fullt ös hela helgen satt. I fredags vare ju veronica maggio konserten, hon var så gryyymt bra. Finns inga förklaringar ens. 
Igår var kulturnatten oxå, det var kul en del stunder. Andra kändes det något överskattat. var med några kompisar på stan till typ 12. för många namn för att jag ska palla nämna alla.
Och ikväll är det ju typ "invignings" gudstjänsten för konfimationsstarten, ska ju vara ledare så måste vara där ;)
äh det får räcka med text, slänger in en hel del bilder istället. Fotade inte så mycket igår förutom på tove styrke konserten.
Föresten dom första bilderna är från innan veronica med felicia o lego.
puss
COPYRIGHT

Grymt!

Okej, konserten var så jävla grymt! Hon var grym! Det skadade inte att vi stod på andra raden heller.


Veronica Maggio!

#%&/#¤£$€{£@£#¤%&%¤#€$£$€#%&%#%&#
ungefär så känne jag mig nu. hittar INGET att ha på mig. inget passar. och mina jeans är smutsiga eller blöta, asså vafan.. jag orkar inte! fml...
Hur som helst så är det Veronica maggio konsert ikväll, mitt enda hopp just nu.
Nu ska jag lyssna på kent & Veronica maggio medans jag fortsätter svära och grubla över min garderob, hare bra!

ett plus ett vad blir det? Jo det blir tre

Segskoldag, inte ens värd att skriva om. Efter skolan var jag med Johanna, vi gjorde det vi alltid gör åt framför rosa. Kladkaka med center i, cyklade också hem i rosa mjukisbyrxor, självklart möter man folk då. Skämmigt, jo tack jag vet. Nu har jag precis gjort klart tyska läxan och ska nog sova, eller ta en snabb dusch innan.. om jag orkar eller så tvingar jag upp mig dö tidigt imorgonbitti. Dilemma...

/Johanna

❝You're so beautiful
But that's not why I love you 
I'm not sure you know 
That the reason I love you is you 

Being you, just you 
Yeah the reason I love you 
Is all that we've been through 
And that's why I love you❞

KÄRLEK KOMMER OCH GÅR MEN MUSIK BESTÅR

Stockholm i mitt hjärta

Dagen har varit otroligt bra. Lite tråkigt vid experiment-bordet, men annars var allt perfekt. Fick dock lite ont i halsen ett tag efter allt skrikande och skrattande i mörka rummet. Som sagt så var i Stockholm med klassen, naturhistoriska muséet där vi även va på cosmonva och sen något experiment bord. jag hade aldrig varit på cosmonava förut, för er som inte vet vad det är så är det en jätte stor biosalong med bioduk över nästan hela taket, det var iallfall hur coolt som helst! Kändes som att salongen rörde sig, fast... jag blev åksjuk.. haha!
Nät vi var klara med klassen stannade vi kvar i Stockholm och umgicks med Diego, allt slutade med matkrig på max, ja vi är normala och struntar i att vi fick minst 10 blickar eftersom vi lät så mycket.
Nu ska jag göra lite engelska och svenska.
bild från Bernices blogg.

You can't brake a broken heart

Tjingaling!
Det var ett tag i morse då jag funderade på att stanna hemma från skolan idag men jag tvingade min ond ahals och huve till skolan ändå, halsen gick över men huvudet blev värre fast överlevde skolan ändå. Efter skolan åkte jag & sara till ica för att köpa lunch till morgonsdagens utflykt, Stockholm med klassen. Mys! ska till någon utställning och cosmonova. och sen ska jag,sara och albin träffa diego. Nu tänkte jag hur som helst spendera kvällen med läxor,dusch och lite tv. Tv är ett måste.
aj...


j'ai raison

snabb inlägg innan det är dags för en dejt med kudden. Var på ledarmöte i kyrkan vid halv fyra, haha vi blev kvar till nästan 7. haha ja jag tänkte vara ledare i konfagrupperna i kyrkan. Troligtvist på måndagar, så om ni är 97:a funderar på måndagar vet ni att jag är där ;) Har precis lyckats träna in franska glosorna oxå, därav rubriken. den var egentligen till i fredags men jag var ju sjuk så.
nej nu måste jag göra mig klar för sängen.
puss
Midsommarafton i björklinge, nattbad med min fina ♥

I´m lost in your eyes...

Jag vet att jag har varit lite off dom senaste dagarna av olika andledningar. Men nu är jag tillbaka, idag ar jag varit på en 50 års fest. Jag ville gå på gottsunda grejen men jag följde med för att jag ville träffa kristin och sara. Det slutade med att bli en bra kväll, fast det blev lite långtråkigt på festen men vi gick då runt lite i stan, först till fyrishov sen vidare in till centrum och satt vid ån och på lite andra ställen. Mysigt iallfall, Uppsala är härligt, speciellt på kvällen. Enda nackdelaen var att jag fick galet ont i fötterna, dom mådde inte så bra av att gå i klackskor runt hela Uppsla..
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av one tre hill och sen sova.
Godnatt!

Never mind I'll find someone like you.

Tjo bre va händer ja0? Pippe?
Fyfan vilken nice dag! Var med Betty efter skolan, vi kollade bl a på film och åt godis mwhehehwhwhehe.
Imorgon är det fredag, nicebice på den va.
.
Till sist...
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA på Saras video! 
Pussen!
.
Random bild, puss på dig min fina :)

tjaråååå

ah det blev en video istället för bilder, hittade inga bra.
haha sämsta videon men det får bli så nu. enjoy!
puss

jag tror att du tvivlar

blev hemma idag oxå, sitter och lyssnar musik, tänkte göra lunch snart. Får bli våfflor, mumma.
Jag har inget  bättre för mig så lägger  nog ut en bild bomb sen, med bilder från sommaren.
nej nu ska jag fortsätta med mitt.
puss

RSS 2.0