heeeeeej

jag o erika sitter i kyrkan right now, konstigt nog är vi dom enda här. hm fast ett glas saft står framme. kanske dags att leka detektiver. Johanna kommer imorgon istälelt, hon är nämligen fortfarande sjuk. ah vad kan man mer säga.

hejdå


FRÅGESTUND!

Nu kör vi! Fråga på! Vi svarar efter lägret och efter vi fått tillräckligt med frågor!
Fråga vad som helst!

U, who supposed to care.

Hej homies!
Jag är 7k... Hade feber igår, men den är borta nu iallafall. (tror jag) Mår helt okej nu, snorig och halsont osv men jaja. 
Kommer en dag senare på lägret också, pappa skjutsar ut mig på tisdag morgon. Vi ska ju egentligen åka imorgon. Men men, that's life.
Aja, nu ska Sara och jag fixa en grej här... ;) Ouuuuuu. 
Btw så gjorde (ja ni läste rätt) ett örhänge och ett armband idag. Båta två består av en enkel silvrig kedja... Men dom blev snygga faktiskt!

Osammanhängande inlägg... Whatever, bye!

Borta bra men hemma bäst

sesådär, nu är jag i Uppsala igen. och jag kan ju börja med att säga att sara inte har haft rätt när hon bloggat. Jag var bara i stockholm i torsdags, i fredags åkte jag till göteborg och kom hem för 20 minuter sen. Så jag har spenderat min helg i göteborg inte i stockholm. basånivet. Men, i göteborg var det iallfall roligt. Skulle inte vara helt fel att bo där, uppsala känns ju rätt mesigt om man jämför. hursomhelst så var vi på en musikal på fredagskvällen, det var första gången jag var på en riktig musikal i en stor opera typ, har annars bara varit på skolmusikaler och sånt trams. Det var coolt, det rekomenderas. Handlingen var bra också, namnet var west side story. Imorgon åker jag iväg igenm konfaledare uknow. jag ska vara en bra bloggare om några dagar när jag har tid att lägga upp bilder från göteborg men hinne rinte nu. Men jag kan visa er från musikalen. Det var förbjudet att fota där inne så det här är bilder från google. Ha det bra så bloggar jag på onsdag puss!

kanske inte rätt tillfälle

sha, ah ajg borde egentligen packa men måste ta en paus. det är för tråkigt. imorgon drar vi ju till björklinge. Kommer blir skit kul, kameran åker oxå med så efter det kommer nog några bilder åtminstonde upp. Erika kommer hem snart oxp, senast hörde jag att det var typ 17 km kvar och det var för typ en kvart sen. Och johanna är sjuk, hon har fått samma grej som jag hade. lite feber sådär. haha jag har typ inget att berätta om mig själv så får bli lite allmänt liksom.
haha erika är nog hemma nu, hon loggade in på skype.
hittade några gammla bilder. lägger in några av dom så ska jag fortsätta med mitt, sharåå
åh skämmiga

But never at heart

hej, känns lite b att jag är den enda som bloggar just nu. Fast johanna är ju sämst på att blogga här, hon bloggar mest på sin egna. Och erika, ja du hon är i stockholm o firar sin mami. Grattis till henne föresten! asso erikas mamma. Har inte så mycket intressant att berätta mer än att idag har man varit på stan med karolina, fick med mig ett par mjukisbyxor, ett linne, raklödder (till benen), röd och vit ansiktsfärg och flytande latex. Efter det fram till nu har vi typ suttit o lökat på mitt rum, med tv, musik o lite filmer. intressant elr hur? nja.
Imorgon blir det packning o städ o ja lite allt möljligt. måste fixa allt shit inför lägret.
äh det får räcka för mig, har väl inget vettigt att berätta endå.
puss
copyright

inspiration

hej, blev hemma idag oxå. inte mycket mer att säga om det. imorgon åker jag o karolina på stan oxå, blir inget stockholm, utan ska försöka en butik i uppsala först. får hoppas dom har det jag behöver. asso jag har inte så mycket mer att säga såå lägger in några bilder från weheartit istället.
puuuussss
okej det blev ganska många bilder men det är så många som är fina. och detta är bara ett urval..

ensammast i sverige

Man upptäcker att man har brist på liv när man sitter och följer vägen från sitt hus till stan på googlemaps satelibilder.

Dagen har hursomhelst spenderats i stockholm istället för skolan, mamma fyller år så vi firade henne där.
Snart är det upptill bevis om min väska faktiskt är magiskt, ska försöka få ihop allt som ska med till konfirmarionslägret i min bruna typ ormskinnsväska. har packat alla kläder, lakan och sånna där praktiska grejer kvar, hoppas det går. Jag kommer förövrigt inte blogga förens onsdag så det är bara att hålle tummarna att sara och johanna bloggar bra underhelgen tills den här bloggen blir bloggfri i 2 dagar. Men nu ropar packningen och tårtan mitt namn så måste kila, ha det bra!
Grattis mamma, jag älskar dig! ♥

be your own hero

hej, blev hemma idag igen. Får se hur det blir imorgon däremot.
Har planerat att åka till stockholm på lördag, behöver en buttericks affär o den i uppsala har dom stängt. gissa vad jag ska köpa?trumvirvel....
HALLOWEENSMINK SÅKLART!
jepp jag har bestämt mig vad jag ska vara på halloween, asso vi blir ju borta på det där lägret då men så kom jag erika o johanna på den brillianta idéen att klä ut oss där ;) vad jag bestämt mig att vara är däremot något ni får höra om senare, lite hemligt tills dess liksom.
jag kan ju ge en liten ledtråd iaf, kortlek.
Nu är jag ju typ as taggad oxå, inte så bra kanske.. åh längtar till lördag. Kommer bli grymt. Fast sen kommer det väl sluta med att dom inte har allt jag behöver, att det är slutsålt elr något sånt. äh det löser sig nog.
nej nu ska jag föröska plugga lite, hur det går däremot det får vi se
puss
gammal bild, copyright

jag blir osäker i din närhet

Hejsan, började somsagt 12 idag, satt inte helt fel. När jag kom till musiken idag så stod det en lista på dom som skulle ha gitarr uppspelning idag. Mitt namn stod som nr 7, jag fick världens prestations ångest och mådde illa och sånt, får det innan varje prov och det är himlans jobbigt. Men det gick bra iallfall. Efter skolan åkte jag och albin på öppet hus på internationella gymnasiet. Har inte haft några planer på att gå där och nu har jag bekräftat att jag absolut inte vill gå där. Hur som helst, om skolor. Jag har kommit av mig i mitt skolarbete, det känns som vi inte har några läxor fast vi inte har det, vet inte varför. Och det får inte bli till en vana, så därför ska nu mina so böcker få sig en omgång.  Så har inte tid att sitta här länge. Harebra!

in sickness and in health

sharåå, sara is here. för mycket engelska, japp. hursomhelst jag suger  på att blogga, det bevisas väldigt tydligt eftersom jag varit hemma idag. Orsak? ferbrig. Blir nog hemma imorgon oxå. Wanted to let you guys know. okej nu räcker det verkligen med engelskan. ni kanske vill veta vad jag gjort? då kan jag berätta att jag kollat film hela dan. smurfarna, pirates of the caribbean 3, bring it on, ett asnitt av glee, ah det var i princip alla. Nog om alla mina filmer, i helgen blir det stan med karolina o packning. Åker ju på konfa läger måndag morgon. Assom som konfa ledare då, inte konfirmand.. Kommer bli skit kul iaf. Lägret är i bjöklinge och vi blir borta till onsdag, och eftersom alal vi tre på denna blogg är konfaledare och ska med lär det juu inte bli några inlägg försen på onsdag. Tänkte bara låte er veta det, liite i förväg liksom.
not much more to say.
puss

copyright

SOVMORGON!

Hejsan, nu tänkte jag bara berätta för er alla avundsjuka att jag har sovmorgon till kl 12. Skönt. Så nu underhåller jag mig med att snacka på skype och mobba alla i våran klass som inte har sovmorgon eftersom det bara är en hk grupp. När jag har varit skadeglad klart ska jag äta lite frukost och sen kolla runt på datan, ska nog läs alite också, har ju tid på mig eftersom jag inte har några planer på att somna om, har liksom redan fixat mig typ. Nej, nu ska jag lyssna på det här albumet, för det är bra.

Gavin DeGraw – Sweeter

Ärlighet Respekt Kärlek

Hejsan, skolan idag var nice, hade typ bara massa no och matte, men. Jag tykcet att no är kul, dock beror det på vilket av no-ämnerna, men idag var det helt okej, matten fattade jag också så det var också latch även fast jag var helt sur då. Efter skolan träffade jag Alexandra, vi gick till ica och köpte nygräddade lussebullar, (riktigt nya dom tog ut dom ur ungnen när vi stod där) sen gick vi hit och kollade på film, det blev new moon som båda har sett hundra gånger, vi sa replikerna. Nu har hon gått och jag är ensam.  Jag ska nog inte göra så mycket ikväll, har so läxa men har ingen ork till den, men måste. ska ju packa imorgon. För mig är det förövrigt bara 1 skoldag kvar till lovet eftersom jag är ledig på torsdag & fredag. Då blir det att dubbelpacka.  Hur som helst.
Bra låt ↓
Kent – Ärlighet Respekt Kärlek

erika och sara, nej johanna.

Jag har nyss upptäckt att jag är egoist. Varenda gång jag ska logga in för att blogga skriver jag mitt namn, min mail adress i den rutan och "#¤%¤%%#¤#&%¤ i lösenordrutan, sen blir jag förvånad över att det inte funkar och blir sur sen upptäcker jag att jag har skrivit min adress istället för saras.... det händer varje gång.
Hur som helst, skolan var lugn, eller ja. Tolka det hur ni vill. Sen var det konfirmation för dom små (inte så små) 97:orna. Det var också lugnt, kletade in Joel i gips, det var också han som bombade en boll i mitt ansikte, det gjorde asont. Det var med stark vilja som jag inte började gråta och fortsatte spela som inget hade hänt. Och nej, han är inte taskig, det var inte med flit. vi körde en bolllek på gympan så sånt händer. Och nu sitter jag och lyssnar på kent och dricker choklad ur min kent mugg som jag har gjort, ni ska få se bild på den fina men just nu verkar varenda kamera ha slut på batteri... synd för mig. Så istället får ni se en bild från igår. copyright, eller nåt.

600

Tjooooooooooooooooo.
Idag är det måndag igen = skola igen. Kul. Nej men skolan var helt okej. Nog pratat.
Just nu sitter jag hemma hos Sara. Hon duschar håret. Hennes hår rinner utanför handduken. </3
Nu ska vi äta, sen ska vi till kyrkan!!!!!!!!!! Och leka med dom små barnen. (som typ många är längre än mig)
Hejdo


söndag

hejsan, idag har jag träffat Johanna och varit på ledarmötre.
Jag och johanna gick ut och fotade lite och träffade på våran kära klasskamrat helena. hon gick då med oss tills hon var tvungen att gå åt andra hållet, då gick vi till ica och sen vidare till kyrkan. Ikväll är det ju Q, men jag vet inte om jag ska gå, får se hur det blir. Men nu ska jag äta så, hejdå.
vackra ↓

Coldplay - Paradise.

Grym låt!
Hej folks!
Praoade den här veckan, det gick tåpp1! Jag praoade på Babyproffsen och det var rätt sorgligt sista dagen, att säga hejdå till alla och så. Dom är så jävla sköna! Men, jag kanske ska få extrajobba där senare, det känns rätt awesome!
Nu sitter jag i soffan och väntar på att resten av familjen ska komma hem för då ska vi äta! Jag har varit duktig och hjälpt dom att ta ut köttet ur ugnen osv så ja.. Snart så. Dock är jag inte så hungrig, jag mår rätt illa.. Vet inte varför. Mår typ alltid illa nu för tiden. Eller, inte nu för tiden. Har alltid varit så iofs.
Aja.. Nu ska jag fixa mig, sen ska jag träffa Emil!
Ha det gött!

Jag hänger på pea när allt är så bra

ne är det erika som skriver, som vanligt liksom. skämtosidå. Just nu sitter jag i Karolinas säng och lyssnar på fjortismusik, senare ska vi till stan med sara och träffa någon från karolinas sommarstuga som jag inte kommer ihåg namnet på, men så kan det vara.
just nu ↓
jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra!

RÖSTA

shena allihopa där ute, något sådant.
Iallafall skulle ni kunna vara jääte goa och rösta på mig i tävlingen jag snackade om innan, ett enkelt tryck och ni är klara :)

tack!
puss

Rösta här

T.G.I.F

Vi lever fortfarande, jorden har inte gått under än. Det känns bra att fortfarande vara vid livet.
Idag har jag inte gjort så mycket, varit sur över lite grejer så har inte orkat göra något, men dagen är inte slut än och vet inte vad som händer ikväll. Antingen så fortsätter jag min innedag med att kolla på idol eller så går jag ut och träffar sanna. inget av dom skulle sitta fel faktiskt, kul att träffa henne, skönt att bara va hemma. Hur som helst så måste jag borsta tänderna nu för min syster hade i för mycket vitlök i guacamolen. ja, ni ska anteckna.
Det var ungefär allt jag hade på hjärtat just nu, så istället får ni se en repris (tror jag) från när jag hade långt hår.
ciao!

Girls are lika apples on trees
The best ones are at the top of the tree.
The boys don´t want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt.
Instead they just get the rotten apples from the ground that aren´t as good, but easy.
So the apples at the top think something is wrong with them, when in reality, they´re amazing.
They just have to wait for the right boy to come along,
the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree..
Girls are like apples on trees
The best ones are at the top of the tree.
The boys don´t want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt.
Instead they just get the rotten apples from the ground that aren´t as good, but easy.
So the apples at the top think something is wrong with them, when in reality, they´re amazing.
They just have to wait for the right boy to come along,
the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree..

You were born a original, don't die a copy

sharåå. skrev fel  mitt andra inlägg ni ska ju såklart läsa från höger till vänster, annars läser ni ju som vanligt. vet inte hur jag tänkte där..
jes näst sista prao dagen idag då, haha för jag o erika praoar ju så mycket. Idag har vi kollat film, varit på ica, fotograferat o varit på gymnasiemässan. Det var typ as rörigt på gymnasiemässan men fick så mycket ut av det. Har nu ett första handsval och ett andra handsval. Kan bara inte bestämma vilket som är vilket. Funderar iallafall på den estetiskalinjen med inriktning foto på GUC eller beteendevetenskap på katedral eller lundellska. Får se hur det går.
Imorgon ska jag o erika se några till filmer o efter det ska jag träffa karolina. Vi tänkte cykla till ikea, men hur det blir med det, det visar sig.
puss
Copyright

ingen lämnas kvar

Hejhå.
gymnasie mässan var typ bra, lite bättre koll nu  ohc har faktiskt några förslag vad jag kan gå nu istälet för absolut ingenting. blev lite smått intresserad av samhälls programmet med estetiskt inrikting på celsius, men vi får se hur det blir. Det var väl dagenshöjdpunkt, jag och sara var ute och fotade också. ↓

orkade verkligen inte redigera dom, skrev bara ditr mitt namn för det ser typ proffsigt ut. eller inte men jaja.
kul att det blir cp när man lägger upp dom på bloggen att hela namnet inte syns, men whateveeer.

ny header

tjaba tjena hallå
japp nu är den nya headern uppe, kom ihåg att läsa från vänter till höger, annars blir det ju fel. UPDATE: uppdatera sidan om ni inte ser den. UPDATE UPDATE: jag skrev fel, ni ska såklart läsa från höger till vänster, har svårt att lära mig det där asso.. Johanna o erika tyckte detta visade min personlighet såååå bra , håller jag med? nej. jag är inte dum i huvet, daaaaah.
hursomhelst vi tog bilderna idag så tyckte jag var duktig som fixade det idag. vi måste nog fixa mer grejer med designen däremot. den är inte så värst fin direkt.
äh det nöjer vi oss med nu iaf. imorgon som erika sa är det gymnasiemässa, japp. jag är ganska säker redan på vad jag ska välja men man måste ju ah ett andra handsval. det blir nog bra. efter det träffar jag karolina. saknar den bruden så in i norden. hihi fint uttryck. samma på fredag o lördag. Tre dar i rad med karolinis, wiheo. Everybody say weho weho. skämt åsido nog om mig för nu.
måste dejta kudden, see ya.
lite bilder från idag, såååå snygga
palla mitt ansikte..


behövde täckas för, småbarn skulle skrika annars.


copyright

Tvingadattblogga

Hejsan hoppsan emanuelsson! haha, nu bloggar jag endast för en viss person vid namnet Albin bad om det. Hoppas du blir nöjd. hursomhelst så rullar praoveckan på, inte för att jag och sara gör något vettigt. Börjar faktiskt helt ärligt att ångra mig lite att jag inte valde en "riktigpraoplats" eller hur man nu ska säga det, fast det är ändå bra som det är nu för det är chill. Idag har ju vi (jag,sara,johanna) tagit bilder till bloggen också, tror vi bestämde oss för en header som inte är fullt seriös men förklarar saras personlighet ganska bra. haha. Sen gick vi in och kollade på en film om dom 7 dödssynderna, seven hette den tror jag. låter trovärdigt. Och just nu sitter jag och facebookar med albin om att jag möjligtvis ska tvinga med sara för att hälsa på dom småbarnen på dagiset där han befinner sig om dagarna.
Imorgon är det gymnasie mässa också, ska väl bli intressant. helt ärligt vet jga inte om det blir kul eller tråikigt. Visar sig.
Så albin det är allt du får, hejdå.

I pray to be only yours


Fototävling

hej alla ni där ute. Tänkte att ni skulle veta att jag är med i en fototävling, hos postfoto.
Det hela går ut på att göra en egen fotobok enligt temat, temat nu är färger.
Ni hittar tävlingen här.

Att vinna vore otroligt roligt, foto är något jag alltid tyckt varit roligt även om det inte blev seriöst försen för nått år sen. Kameran är med mig nästan vart jag än går, man vet aldrig när det kommer en bra bild. Och att då få samla alla mina finaste bilder i en bok vore ju grymt. Det blir ju mycket finare så också.
Några sidor ur albumet

ny design

den är inte fin alls, men imorgon tar vi nya bilder om vädret tillåter så i några dagar får ni stå ut med den!

renovering

ska testa en grej o måste då göra om lite i bloggen så bli inte förvånade om det kommer upp lösen elr om allt ser knas ut..

wihooo

jes jag lyckades, alltså göra en animering i photoshop. en gif. wihooo.
hahah bara test så tog tvp random bilder, plus att den byter för snabbt.
äh nöjd är jag endå
puss
C:\Users\Sara\Pictures\gif's\korv test.gif
den funkar inte på bloggen, cp oxå.

om du var min

hejsan, såg ni mitt o erikas fina videoinlägg? vi ska försöka fixa flera sådana o på torsdag tar vi tre bilderna till headern. najsigt. haha har inte mycket mer att berätta än att jag o erika åker ner o äter lunch imorgon med johanna. vi får typ ledigt imorgon. inget mer vettigt att säga, lägger ut bilder från fotoutmaningen istället. så det får ni nöja med er nu.
Dag 3: En familjemedlem, bästa bilden jag har just nu. men det är min fina lillasyster.


Dag 4: Min hobby, kanske verkar konstigt att det står min hobby och att det är en bild på johanna. men just nu är min hobby just att umgås med mina vänner och fotografera och på bilden är ju en av mina fina vänner o hon fotograferar ju. Johanna kanske inte blir så glad men det får vi stå ut med ;)


Dag 5: En gammal bild, från förra julen


Dag 6: Tema ”grön”


Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp, gammal bild från när jag var blond


Dag 8: En favoritbild, en bild från weheartit


Dag 9: Dagens ring
Dag 10: Detta gör mig glad, mina vänner, finns inget finare.



Dag 11: Tokigt, albin då


Dag 12: Min vardag, hittade ingen bättre bild



Dag 13: Tema ”ljus”

videoinlägg från sara o erika


Måndag.

Sometimes things doesn't go your way. Why do you get so sad? Why so angry?
Life is full of small egoists.

1990 sommaren i city

sha ska typ träffa karolina nu så får bli snabbis inlägg, träffar henne idag o sen ikväll blir det lite q. inte mcyekt mer än så.
nästa vecka är det ju prao oxå. kuul. jag o erika ska prao hos min pappa, finns inte så mycket att göra men något hittar vi väl på. juste bara för att säga det läängtar tills kent boken kommer ut, först på min inköpslista. fast det står att den skulle komit den 16 september men det haar dne inte. äh snubben är väl skit seg på att skriva, den skulle ju från början komit ut typ i mars 2010 elr något sånt där. äh den kommer nog ut till slut iaf.
vi hörs puss

uppsala city

Godmorgon! Det blev lyckat hos sara igår, mådde sjukt illa efter bara men man får väl skylla sig lite själv om man proppar i sig mat som man vore världens starkaste man eller något.  Idag ska jag ner på stan, tar bussen om en timme för att vara exakt. Måste nog börja fixa mig nu, jag har ju då klädångest som vanligt men det löser sig.
Någon gång i veckan måste jag ut och fota, dels för att jag har bildbrist och för att jag tycker det är kul.
Nej nu måste jag gå, ni får en bild på mig att kolla på istället. Också andledningen till att jag var streassad så jag hade sönder typ allt igår.

rubrik.se

ja dålig rubrik. suger på att blogga, det gör jag verkligen. måste ta och bli bättre. Hade ju tjejmiddag ikväll, sheta mysigt. kom typ nyss in, jag, erika o karolina följde med johanna hem. kallt men skönt att få gå efter all mat. Orka gå in på detaljer, it's time to sleep.
puss

ny blogg? kanske

Ni vet att jag funderade på att börja blogga själv som johanna gör? Jag har skapat en blogg nu, fast har inte börjat blogga där än och så, har inte helt bestämt mig än heller så. och det behövs ändå göra en massa ändringar innan jag börjar. Men hur jag än gör kommer jag att vara kvar här. Antingen bloggar jag dubbelt eller bara här.  Idag har jag inte gjort någonting, ska snart hoppa in i duschen för att dra iväg på saras tjejmiddag ikväll.

Utgång på g

För första gången i min blogghistoria har jag lyckas hitta på en rubrik som har något med det jag gör eller bloggar om. Kanske inte riktigt första men nära. Iallfall så var skolan helt okej, förutom idrotten styrke träning är inte något jag gillar att syssla med. Efter skolan åkte jag ner till stan med Sara & Albin, köpte en ring och bytte saras. Det blev också en varmchoklad på waynes coffee. myys, sen på bussen satt det några fullisar bakom oss som var små roliga.
Snart ska jag gå ut, det går lite segt men alla ska äta så efter det då händer det. Det bli bara sävja typ så hoppas på att inte träffa allt för många andra och kör på mjukisbyxor. schnyggt.
hursomhelst, det var allt för mig och hoppas på att kvällen blir bra för alla. puss & kram och allt sånt där gulligull.

I need somebody

Skolan avklarades forrt och nice, det jag lärde mig idag var is tort sett att det är omöjligt att spela död utan att skratta, jag förstörde väl hela pjäsen med det. Hur som helst skulle jag träffa Frida idag men hon ställde in, läkaren kommer tydligen före. pyttsan. haha. så istället åkte jag och bytte mina skor som hade gått sönder och nu sitter jag och lyssnar på justin bieber. Han är faktiskt ganska bra.
Hoppas på att få med sara på stan imorgon, frågade henne nyss svarar hon nej så sår jag henne imorgon. och visst kära läsare, borde sara INTE åka till usa och plugga? Det är en väldigt korkad sak att göra, inte bra på något sätt, bara slöseri med pengar. Det dummaste man kan göra. och nej jag tycker inte det bara för att jag kommer sakna henne för mycket om hon är borta i ett år. fast jo.
uppdatering, sara ska med på stan så slipper såss.
det är här i inlägget som man brukar lägga in en bild men jag är alldelles för lat.



hjälp?

såhär är det, har funderat på det ett tag nu, känner mig sugen att plugga utomlands ett år. frågan är bara ska jga åka nu till hösten, utan att ha börjat gymnaiset elr ska jag vänta ett år och åka sen. Har försökt gå igenom nack o för delarna med varje men kan inte komma fram till ett beslut. är asa bajsa sugen men måste ju bestämma mig innan något kan bokas right? annars var idag en ganska chillerill dag. skola o efter det lite tv mys. inget mer att säga nu.
puss

dör en smula


korv

Försöker blogga från mobilen men det e lite krångligt. Måste skriva i html kod grejen för att det ska funka. Var hemma idag föresten. Har typ kollat på film, the switch. Hela säsong ett av awkward o ett avsnitt av pushing daisies. Helt ointressant egentligen. Men nä nu ska jag smsa lite om viktiga saker o sen sova puss

vet du hur det känns att inte ha något att leva för? nej inte jag heller

palla att saras videos är sämst, palla att jag sitter och skrattar åt mitt eget skämt helt själv just nu, palla att paranormal activity 3 snart kommer ut och jag inte har sett 2an, palla att jag har sagt ordet mobb minst hundra gånger idag, palla att jag inte har något att blogga om, palla vara jag.

caat

palla att jag lyssna på hela den där videon erika la ut.. en kvart av mitt liv bortslösad

glöm folk från ditt förflutna, det finns en andledning till varför dom inte klarade sig till din framtid

känner att jag suger på att göra den där fotoutmaningsgrejsimojsen, men det får ni stå ut med. Gör det imorgon, och det lovar jag kära läsare.
ja då kanske ni undrar vad jag gjort idag? elr så gör ni inte det, men ni får helt enkelt veta endå. Jag har nämligen varit i skolan (suprise) sheeeta tråkigt. Och efter det följde johannis bananis med hem till mig, vi käka lite tårta o paj. mumma och ja spelade in en minst sagt konstig video, synd för er att ni inte får se den bara. haha ser föör mongo ut. men efter den lilla stunden bikade jag, johannis o eri peri (fina smeknamn) ner till kyrkan. Konfa tajm, förvånad? skulle inte tro det. Iallafall det var kul som vanligt. Och på höstlovet åker vi på läger ju, kommer bli kul. känner att det verkligen är roligt för er att jag bara skriver massor av tråkiga bajs inlägg om konfiramtion och skola och grejer. jätte trevligt.
Det får räcka för mig, lägger ut två videosar. Om det är någon som är med i den första och verkligen inte vill att jag ska lägga ut den, säg till så tar jag bort den.
säämsta videosarna någonsin men bättre än nada.
hahaha johanna vs forrest gump

kommer du att älska mig då?

tjenixen måndag och skolan har varit bra & dålig. Fick tillbaka en nolabbplanering typ, fick mvg så jag är så nöjd som jag kan bli! Var så sjukt stolt över mig själv sen gick jag till tyskan och failade på hörförståelse så den känslan försvann. Sen var det konfa för 97:orna och jag var ju såklart där för att vara hjälpledare. Det var kul, vi gjorde typ någon pjäs om dop, jag var gudmor.
Mina planer för dagen är att duscha och göra no läxa innan nio för då ska jag kolla hur dåligt two and a half men kommer bli med den nya skådespelaren. fail säger jag bara. Tycker för en gång skull att jag har en rimlig kvällsplanering. Kommer hinna, yeeeees.
sverige i ett nötskal ↓

Söndag

Tjena, dagen har spenderats med den nya 15-åringen + albin, och Q-grupp. Allt har varit kul, vi byggde ett samhälle av trätågbanor & jag gjorde en kent mugg på Q. Har också lyckats plugga lite, ska läsa det sista innan jag går och lägger mig också. Klippte mig igår och det blev kort. riktigt kort. Är inte missnöjd men inte heller nöjd, svårt att förklara. Skola imorgon och ska fortsätta på min novell. Det var väl allt för mig, så nu kan ni gråta för att inlägget är slut.
inte så vacker bild på mig, ser ut som att jag har ett stort fet ben istället för två. Men sara är ju du lika vacker som vanligt.

hihihihihihihihihi

ÄNTLIGEN JOHANNA BLOGGADE!
hihi tack båda ni två för allt. Älskar er!
vet inte riktigt vad jag ska säga, jag fyller år. har typ längtat i nån månad nu. Älskar att fylla år, typ det bästa som finns. åhhh bara för det slänger jag in en bild från förra året, vi hörs. PUSS
fiiiiint

Saturday.

Tjo alla pölar.
Är stolt över mig själv. Stämde en av gitarrerna här hemma idag helt själv. Första gången och.. Det lät bra. :') Spelade också lite och det lät väl.. sådär. Hehe.
Var på stan med Felicia idag, kekade maten och kollade kläder tills stan stängde klockan prick fem och vi hann inte pröva våra kläder på HM. Köpte iallafall en röd tshirt och en hårspray, bagsize!
Kom hem från älskling för en timma sen ungefär, gooos.
Nu ska jag fortsätta städa på mitt rum, gör oftast det på nätterna (wtf), sen ska jag sova, är trötter...
Men innan jag säger godnatt...
Grattis Sara på födelsedagen, hoppas du får en underbar dag för det är du verkligen värd! ♥
Och Sara.. Jag är absolut absolut inte avundsjuk på din kommande tungpiercing. Nej nej. Varför skulle jag?
GODNATT FOLKS!
Samos 2011, copyright.
Kent – Ismael

STORT GRATTIS!

GRATTIS UNDERBARA BÄSTAVÄN! 15 ÅR.
hoppas du får en superübermegabra födelsedag, men ifs... jag ska vara med satt ingen risk.
hur som helst.
jag älskar dig vad som än händer och du är bäst, efter mig.



hahahahahaha 5:07 döööör

and fill me with your poison

I never knew

FREDAG! it´s friday,friday...
skolan idsag var faktiskt inte ett dugg jobbig. Vi hade matte som första lektion och jag var asglad och bara räknade massa tal, seriöst jag blir fett glad och taggad när jag förstår, det var till och med rödkurs! stolttjej. Sen så var det so och lilla jag gillar ju so och vi började med något rollspel som inte heller sitter helt fel, bortsett från att jag dör fast det är chill. Resten av dagen rullade på och innan jag visste ordet av det så var det dags att gå hem från idrotten och byra om för att senare gå och möta sanna. Vi tog en tripp ner till stan och sen hem till henne för att äta middag och annat. Film blev det också, step up. bra.
Imorgon då är det lördag och den dagen börjas med lite förändring i mitt hår som just nu är kaooooss.
ska bli skönt med förändring.
nu ska jag deppa ihop för att jag inte hittar min andra toffel så min högra fot fryser men min vänstra inte..

tgif ♥

hejsan hoppsan kerstin, var hemma idag då. Didn't feel so good. hursomhelst nog om min tråååkiga dag. Imorgon blir det träning, ska på öppet hur grejsimojs på kraftkällan, alltså det e gratis att träna imorgon.Och om man skaffar kort imorgon är det gratis typ hela oktober oxå. naaaajs. Efter det ska jag träffa karolina älskling, käka middag på stan och bara ta det lungt. Kommer bli kul.
Sen på söndag för er som missat det fyller jag ju år! femton, check! as taggad, älskar presenter. hihi. Ska inte ha någon tjejmiddags joks försen nästa helg däremot. ah det visar sig hur det blir.
nä nu kanske jag ska göra mig klar för sängen, ska upp tidigt imorgon.
Klaaaaart du ska dude, puss på dig med hjärtat. O föresten jag gissar att det e karolina som skrivit ;) elr rättare sagt jag vet.



Damn bitch, you old

mohahaha

juste bara för att säga det, efter den 5 december när tandställningen är borta, då tar jag tungpiercing. Det vet jag endå att jag kommer få i födelsedags present på söndag :) var bara det, vi hörs! puss

minnen är det som håller det förflutna vid liv

oj vad jag har bloggat dåligt dom senaste dagarna, men någon gång får man väl göra det? prov idag gick helt okej, och svenska novell som gick lite mer än okej men kommer ändå inte få det betyg jag vill på den. Efter skolan kom Frida hit, lite för längesen jag träffade henne. Vi bakade iallfall kladdkaka och sånt där vanligt stuff. nu ska jag nog räkna matte och försöka fixa mina naglar till något bättre. Men humöret nu är inte på topp, känner för att gråta eller något sånt, måste också typ lägga mig i sängen och reda ut mina tankar, orkar inte ha det såhär längre, måste bestämma mig ja eller nej. Låter inte så svårt men, jo.
Bara för att låten bär på tusen minnen får den vara med på våran heliga blogg. ↓

Utan brister så ser vi inte helheten

hejsan, helt vanlig dag idag. tråkigt, I know. är helt inne på engelskan bara på grund av det där engelska provet. vet inte ens vad jag ska skriva om, kan ju berätta att jag ska öva några gitarr akord o måla naglarna. ah typ det.
äh lägger ut fotoutmaningsgrejen o sen räker det för mig.
juste johanna har ju komit hem nu oxå.
puss
Dag 2: Favoritpryl



fotoutmaning

snackade om en fotoutmaning i förra inlägget, har gjort denna förut men kör igen. Vet inte varför det första blev helt ljus :s

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild
Dag ett: självporträtt

find your strength

tjarååååå
skola idag då, franskan var jobbigast lätt. Musiken roligast, satt och spelade gitarr för det mesta, och om inte det sa våran musiklärare nötter istället för noter. Snacka om att ingen kunde sluta garva åt det. hursomhelst borde egentligen plugga, har engelska prov imorgon. Men har skeeta ont i magen så det kanske får vänta en stund. Känner mig sugen på att göra en sån där lägg svara frågor/lägga upp bild varje dag grej men känns lite tråkigt att typ alla gör det nu.
erika suger föresten på att blogga, tidigare bloggade hon allt. Och johanna ska komma hem idag, vad jag vet iaf.
har inte så mycket mer att säga, vi hörs
puss

lääängesen

tisdag

Idag var det skola sen stan och bio. gratis bio, tack albin. filmen var rolig. hejdå.

Typ i slutet av sommarn


Erika vi kör helan går

Tror ingen förutom albin och erika faktiskt fattar rubriken, lite synd för er, roligt för oss däremot. Skola idag då som vanligt, ganska chill dag endå. En som jobbar på skolan kom och berättade massor om gymnasievalet och sådant, vet inte om jag sagt det tidigare men jag funderar iaf på estetiska linjen med inriktning foto på GUC. Men man ska ju inte välja förns i februari så än har jag tid att ångra mig. Var ju konfaledare idag oxå, grymt kul. Det är som att konfirmera sig igen fast klart det är lite mer press på en. Gruppen är ju grymt skön oxå så det är ju bra, lite synd att dom är såååååå jäääävla många bara. 25 konfirmander liksom. och 9 ledare. Aja det är kul endå.
Imorgon är det samma visa igen, skola. Fast åker typ vid halv två och tar bort nedre delen av tandställningen, såhär taggad. Åh har typ längtat efter detta ända sedan jag fick den. Efter det åker jag och erika ner på stan, need some stuff. Får se hur det blir med praoen oxå. Äh det löser sig, i värsta fall får vi praoa hos daddy.
haha helt meningslöst inlägg egentligen, creed till er som palla läsa allt.
vi hörs
haha lite klipp från dagen bara. En del hackar som fan speciellt typ det tredje när billy bah vad finns det för mysigt här? vi kollar egentligen ner i en soptunna men det hinner man inte se... tänkte bara säga det liksom, let you know.

kul, sara tog min rubrik. bitch...

Idag hade jag tänkt att ha en "smartdag" och ja, jag blir inspirerad av hemkunskapläxor. Och det skulle vara typ som sara skrev- städa & plugga. Men, jag har inte gjort ett dugg av dom två, med andra ord jag har inte någonting vettigt idag. känns ju sådär, ångesten över min novell kryper fram. Nu har jag iallfall fixa mig istället för att sitta i pyjamas, dock har jag världens fulaste hår idag, men jag orkar inte bry mig. Så är det ungefär varje söndag, segaste dagen i veckan. Om cirkus 2 timmar ska jag gå ivag till kyrkan och innan det ska jag faktiskt göra något vettigt.

angels are not ment to walk alone

idag är planerna såhär: städa, plugga, fixa önskelista och gå t. kyrkan. Inte mycket mer än så. kanske bäst att jag sätter igång, skulle egentligen bara starta musik på datan men fastnade.
vi hörs senare
pussiluss
Lääängesen

trötta jävlar

Vi måste fixa oss lite av den där bättre humorn hjärtat

vänd dig om

sharrååå, haha förlåt för att jag typ skrev as dåligt i mitt tidigare inlägg, staava som en krata och shit. Var as stressad. Hursomhelst fick med mig en jacka och en plånbok hem. Är verkligen jätte nöjd. Men mami o papi tjatar om att jacka är för tunn och att jag kommer frysa i vinter, men no way att jag lämnar tbx den. Köper en till tjockare istället. typ avgudar den där jackan. imorgon är det samma visa som varje söndag helt enkelt. Kyrkan. Fast har ingen anning om det är ledarmöte men det visar sig imorgon. För q är det iaf på kvällen. Måste plugga lite och skriva önskelista. Japp ni läste rätt, imorgon är det exakt en vecka tills jag fyller år, JIPPI! jag typ älskar presenter oxå så det kommer bli grymt. blir väl någon liten tjejmiddag med dom närmsta, inget mer än så.
Det får räcka för nu, slänger in några bilder från i torsdags och på inköpen.
addiction:
AiluCrash – Turn The Tide (Cilla Turns)
Gravitonas – One Day
Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine
Coldplay – Lost!
Tove Styrke – Call My Name
Avicii – Fade Into Darkness - Vocal Radio Mix
The Perishers – My Heart
– Set Fire to the Rain - Adele 21
Inna – Club Rocker feat. Flo Rida - Play&Win Radio Version
Norlie & KKV – När jag går ner
OneRepublic – Good Life
fick ingen bra bild på jackan så fick bli en från internet, 1599:- från levi's.
Plånbok 100:- från monki.
Ida igår, kände mig bara fett stolt som lyckades göra en fiskbensfläta.
Resten av bilderna är från i torsdags.
Syster ♥
COPYRIGHT

enköping, en mycket liten stad

Tjabbatjenahallå!
Vaknade tidigt idag och gick upp för att fixa mig för en tripp till enköping. Min syster spelade handbollsmatch där idag och pappa skulle skjusa henne så jag följde med dit. Kollade inte på matchen utan jag och mamma gick runt och kollade på stan, fick med mig en blus hem till Uppsala. När jag kom hem gick jag direkt till Karolina, där jag även befinner mig nu, senare ikväll ska vi dra ut.
Det är vid sånna här tillfällen jag önskar att min webbkamera funkar, men nej.

daaaamp

har egentligen jääte assa bajs bråttom för måste ner på stna och köpa jacka innnan dom stängerr, åååååååh. men tänkte ändå berätta att jag ahde ne grym dag igår. det visste ni ju inte försen nu eftersom jag suge rpå att blogga. em var iaf med erika först och kollade prao plats, det gick åt helvete. Så åkte jag och ida ut t.. sävja och träffa karolina. bara tog det lungt. Efter det drog jag och karolina ut. det var kul. bara lite kort om igår sådär. idag ska jag träffa felicia på dan och ikväll karolina och erika och jag gissar rätt. hursomhelst måste skyndis så hejdå
för att inlägget inte ska vara bildlöst kan jag ju bara tipsa om denna mascara. Något enormt bra, håller stenhårt fast man typ öser vatten på oxå. köpte den i usa, mycket billigare där. Har kostar den strax över 300 typ.

RSS 2.0